🔺درسی از اعتکاف با طعم برنامه ریزی درست برای طلاب!
#تآملات
#صدای_طلاب
▫️ایام طلبگی در حوزه علمیه حضرت ولیعصر عج بناب برای برنامه اعتکاف برنامهریزی میکردیم در این ایام مرحوم آیتالله اشتهاردی نیز مهمان حوزه بودند در محضر حاج آقای بنابی حفظهالله از ایشان جهت سخنرانی برای معتکفین دعوت کردیم.
▫️قبول نکردند، اصرار کردیم عصبانی شدند و فرمودند من که معتکف و روزه نیستم با چه رویی برای معتکفین و روزهداران سخنرانی کنم، مقام اینها بالاتر از من است!
🔹حاج آقای بنابی این خاطره درسآموز را بارها نسبت به برنامهریزی برای طلاب یادآور میشدند؛ کسانی که در امور مدیریت حوزه نقش دارند باید با حالات و روحیات علمی و معنوی طلاب سنخیت داشته باشند!
🔹دلیل ابتر بودن بسیاری از سیاستگذاری ها و برنامهریزیها در حوزه و دیگر مراکز فرهنگی و دینی غفلت از این امر مهم و حساس است.
🔸بسیاری از طلاب با انگیزههای بالای معنوی و آرمانهای انقلابی با گذر از موانع مختلف وارد حوزه علمیه میشوند، اما اگر افراد بیانگیزه رسوب یافته در ساختار، متولی برنامهریزی باشند، یخ زدگی و انجماد فکری و روحی آنها به برنامهها نیز منتقل خواهد شد! / حجت الاسلام رسول حسن زاده
#حوزه_علمیه
#سیاستگذاری
✍️ توجه شود که بیان این خاطره به معنای نادرست بودن حضور مبلغین ارجمند غیر معتکف در مراسمات مختلف اعتکاف نیست؛ جهت بیان این خاطره همان تلاش حداکثری برای وجود سنخیت بین طلاب و برنامه ریزان است.
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
📽 چطور می توان با "بچه های نسبتا بد" حرف زد؟! ✍️ ... واقعا چطور می شود با این نوجوانان کانکت شد و ح
21.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمایشی از مرجعیت های فکری متفاوت نسل نو، این بار در صداوسیما؛
📽 نوجوان ایرانی و دکارت!
➕ چطور می توان با "بچه های نسبتا بد" حرف زد؟!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔻توصیه های اجرایی ناظر به شهرسازی به جای تولید نظریه های میدانی ناظر به مسأله!
#صدای_طلاب
1️⃣ رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار استاندار قم: شهر قم باید جلوه تمدنی و پیشرفت شهری مناسب داشته باشد! (25 دی ماه)
2️⃣ آیت الله اعرافی: قم حرکت دهنده جامعه به سمت تمدن اسلامی است؛ شهر قم سازنده انقلاب و حرکت دهنده جامعه به سمت تمدن اسلامی و الهام بخش در جهان است، در همه کارها همچون معماری و شهرسازی این روح فرهنگی و معنوی باید مورد توجه باشد. (تیرماه 1403)
✍️ پی نوشت؛ حال باید پرسید که اگر مدیران اجرایی شهر قم از ما بپرسند آیا در کنار این توصیه ها، نسخه ای اجرایی هم ارائه می کنیم یا نه چه پاسخی دریافت خواهند کرد؟ یا حوزه چه خواهد گفت اگر مدیران شهری بپرسند آیا حوزه علمیه خود را موظف به ارائه مدلی اجرایی برای حکمرانی در حوزه های مختلف مدیریت شهری می داند؟ آیا حوزه می تواند قم را به عنوان یک نمونه آزمایشی و پایلوت به عنوان شهر معیار و آرمانی نظام اسلامی، راهبری کند؟ تا در قدم بعدی، صحبت از قم در مقیاس تمدن اسلامی هم مطرح شود...
▫️ امیدوارم جواب این سوالات، بله باشد و صرفا بنده طلبه از آن بی خبر باشم چرا که معتقدم حوزه ظرفیتی فراتر از این حرف ها دارد اما بدلایلی معلوم و نامعلوم نتوانسته بدرستی از ظرفیت عظیمش استفاده کند...
➕مدیر حوزه های علمیه: تأکید رهبر معظم انقلاب بر لزوم تولید نظریه های میدانی ناظر به مسأله قبل از تولید محتوا
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
نمایشی از مرجعیت های فکری متفاوت نسل نو، این بار در صداوسیما؛ 📽 نوجوان ایرانی و دکارت! ➕ چطور می تو
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔺معتقد به دستهبندیهای نسل Z، آلفا یا بتا نیستم / امسال یک میلیون نفر معتکف شدند
حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، در جلسه شورای هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
▫️معتقد به دستهبندیهایی مانند نسل Z، آلفا یا بتا نیستم. این دستهبندیها بیشتر شبیه به یک بازی است که ما را وارد آن کردهاند. بهعنوان مثال، ویژگیهایی که به دهه ۷۰ یا ۸۰ نسبت میدهند، در دهههای ۳۰ و ۴۰ نیز وجود داشته و کم هم نبوده است. تنها تفاوت در این است که ابزارهای رسانهای امروز بسیار قویتر شدهاند.
🔹 هر نسل دارای سطوح و طبقات متعددی است. تحقیقات میدانی و پیمایشهای صورتگرفته نشان میدهند که در دهههای مختلف، از ۶۰ تا ۸۰، حداقل هفت سطح متفاوت وجود دارد؛ بنابراین نباید تمام برنامهریزیها را تنها بر اساس بخشی از نسل متمرکز کرد. از طرفی، غفلت از این بخشها نیز اشتباه است. همه این گروهها باید در برنامهریزیها مدنظر قرار گیرند.
🔸 برای مثال، در برنامه اعتکاف، امسال یک میلیون نفر ثبتنام کردهاند. این مشارکتها نشاندهنده عمق باورها و هویت دینی در بخشی از جامعه است و نباید نادیده گرفته شود. از سوی دیگر، جوانانی که حتی هویت ایرانی خود را از دست دادهاند نیز نیازمند توجه ویژه هستند. در برنامهریزیها باید همه گروهها را دید و برای هر یک از آنها برنامهای مناسب طراحی کرد.
▫️نسل جوان به موسیقی سنتی اقبال دارند، حتی ترکیب موسیقیهای پاپ و سنتی را میپسندند، حتی برخی از بزرگان ما، اجرای برخی از موسیقی رپ را نیز بدون اشکال دانستهاند. سازهایی مانند گیتار و پیانو، اگرچه سازهای سنتی نیستند، اما در موسیقی سنتی امروز استفاده میشوند. این نشاندهنده تحول و ترکیب دستگاههای موسیقی است. با این حال، آنچه اهمیت دارد، این است که هویت ایرانی اسلامی در موسیقی و دیگر هنرها ظهور و بروز داشته باشد.
🔹 اگر نتوانیم در یک سال چند مشکل اساسی جامعه را حل کنیم، دیگر جلسات و مباحث ما، جز اتلاف وقت و تکرار حرفهای بینتیجه، فایدهای نخواهد داشت. حکمرانی موفق در هنر و فرهنگ، در گرو عملگرایی و حل مسائل است، نه برگزاری جلسات و مباحث شعاری.
#صدای_حوزه:
✍️ به نظر می رسد دیدگاه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر رد دسته بندی های جمعیتی مرسوم، می تواند منجر به بی توجهی بیشتر به نسل نو شود؛ تقلیل تفاوت نسل فعلی با نسل های قبلی به صرف دسترسی بیشتر به امکانات رسانه ای می تواند محصول عدم شناخت درست نسل نو و دست کم گرفتن اثرات زندگی رسانه ای باشد.
🔹 باید بپذیریم که با نسلی کاملا "متفاوت" مواجه هستیم نه با همان نسل های قبلی به اضافه اندکی تفاوت؛ البته می پذیریم که قبول تفاوت های عمیق نسلی هم لزوما مساوی با پذیرفتن دسته بندی های رایج جهانی نیست و می توان دسته بندی های بومی و دیگری پیشنهاد داد!
🔸برای دفاع از تفاوت های عمیق نسلی که در روزگار فعلی حالتی بی سابقه به خود گرفته است حرف بسیار است اما دیدگاه هایی که ما را به سمت عدم امکان گفتگو با نسل نو سوق می دهند نیز بهره ای از واقعیت نبرده اند!
➕ چطور می توان با "بچه های نسبتا بد" حرف زد؟!
➕ آیت الله اعرافی: لازم است تمرکزی داشته باشیم برای جامعه بزرگی که دغدغه های ما را ندارند:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=45322
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 آشنایی با دکتر افتخارزاده، سرکردهٔ فعلیِ انجمن حجتیه
🔺از لجنپراکنی علیه انقلاب و امام در حساسترین شرایط کشور تا کجفهمی و تحریفِ تاریخِ اسلام و عاشورا
▫️همراه با تصاویر دیده نشده از برخی سران انجمن حجتیه
▫️به مناسبت ۲۶ دی؛ سالروز فوت شیخ محمود حلبی، موسس انجمن حجتیه / فرقه نیوز
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
🔺از قدرت نمایی حماس در قالب توافق آتش بس تا ادامه بمباران غزه! ▫️مهمترین خبر این روزها، "توافق و آ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 شادی مردم غزه پیش از اعلام توافق قریب الوقوع آتشبس
▫️مردم نوار غزه در آستانه اعلام رسمی توافق آتش بس، با شعار «همه ما مردان محمد ضیف هستیم» با ابراز شادمانی خود از این پیروزی بر صهیونیستها، بر حمایت قاطع خود از مقاومت تاکید کردند.
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
📽 لحظاتی با نوجوانان معتکف امسال 🌐 Voice Of Howzeh 🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 اعتکاف در تسخیر دهه هشتادیها و نودیها
🆔 @sedayehowzeh
کمال حیدر خصال حیدر.mp3
10.08M
▫️کمال حیدر خصال حیدر
▫️جلال حیدر جمال حیدر
▫️شکوه اهل و عیال حیدر
▫️بزرگ بانوی آل حیدر...
🆔 @sedayehowzeh
🔺ایران جایگاه سومین تولیدکننده اوپک را حفظ کرد + اطلاعات تکمیلی نفتی
▫️بر اساس نخستین گزارش دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در سال میلادی ۲۰۲۵، ایران در ماه دسامبر (آذر - دی) با تولید روزانه سه میلیون ۳۱۴ هزار بشکه همچنان رتبه سومین تولیدکننده در این سازمان را دارد.
🔹طبق اطلاعات دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، گزارش منابع ثانویه اوپک نشان میدهد ۱۲ عضو این سازمان در ماه دسامبر (آذر - دی) ۲۶ میلیون و ۷۴۱ هزار بشکه نفت در روز تولید کردند که ۲۶ هزار بشکه بیشتر از ۲۶ میلیون و ۷۱۵ هزار بشکه ماه نوامبر است.
▫️عربستان با تولید روزانه ۸ میلیون و ۹۳۸ هزار بشکه، عراق با تولید روزانه ۴ میلیون و ۱۹ هزار بشکه و ایران با تولید روزانه ۳ میلیون و ۳۱۴ هزار بشکه سه تولیدکننده بزرگ اوپک هستند.
🔹اعضای اوپکپلاس نیز در ماه دسامبر ۱۳ میلیون و ۹۱۳ هزار بشکه در روز تولید کردند که ۴۰ هزار بشکه در روز کمتر از ۱۳ میلیون و ۹۵۳ هزار بشکه ماه نوامبر است.
▫️در مجموع تولید نفت خام کشورهای عضو اوپک و متحدانش در ماه دسامبر به ۴۰ میلیون و ۶۵۴ هزار بشکه رسید که نسبت به ماه نوامبر (۴۰ میلیون و ۶۶۹ هزار بشکه) ۱۴ هزار بشکه کاهش داشته است.
🔹قیمت نفت خام سنگین ایران در ماه دسامبر ۲۰۲۴ میلادی، ۷۳ دلار ثبت شد، در حالی که این رقم در نوامبر ۲۰۲۴، ۷۲ دلار و ۸۱ سنت برای هر بشکه بود. میانگین قیمت نفت خام سنگین ایران در سال ۲۰۲۴، ۷۹ دلار و ۷۱ سنت بوده است.
▫️اوپک در گزارش ماهانه خود همچنین پیشبینی کرد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۶ روزانه یک میلیون و ۴۳۰ هزار بشکه افزایش یابد و به مجموع ۱۰۵ میلیون ۶۳۰ هزار بشکه در روز برسد.
🔸گفتنی است اوپک اکنون شامل ۱۳ کشور است که عمدتاً از خاورمیانه و آفریقا هستند. آنها حدود ۳۰ درصد نفت جهان را تولید می کنند.
🔸با افزایش تولید و صادرات نفت در دیگر کشورهای جهان، قدرت اوپک در جهان، کاهش یافت. دسامبر ۲۰۱۶ در نشست الجزایر و پس از دو سال سقوط قیمت نفت در بازارهای جهانی، سازمان کشورهای صادرکننده نفت با ۱۰ کشور دیگر تولیدکننده غیر عضو اوپک (روسیه، مکزیک، جمهوری آذربایجان، بحرین، سودان، سودان جنوبی، مالزی، قزاقستان، برونئی، و عمان) برای کاهش تولید به توافق رسید.
🔸اوپک پلاس حدود ۴۰ درصد از تولید نفت جهان را تشکیل می دهد.
🔸رهبران این گروه ها، عربستان سعودی و روسیه هستند که به ترتیب حدود ۹ و ۹.۵ میلیون بشکه در روز نفت تولید می کنند.
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
📽 غزه شاد 🆔 @sedayehowzeh
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ورود کمک های بشردوستانه به غزه
🆔 @sedayehowzeh
رئیس هیئت مذاکرهکنندۀ حماس:
🔺از ایران بابت عملیات وعدۀ صادق ۱ و ۲ تشکر میکنیم
▫️ما از حزبالله بابت تقدیم صدها فرمانده و مجاهد شهید و در راس آنها، سید حسن نصرالله و نیز از انصارالله یمن بهعنوان برادران راستین که بُعد جغرافیایی را زیر پای گذاشتند و معادله جنگ را برهم زدند و با شلیک موشک و پهپاد به قلب دشمن از غزه پشتیبانی کردند، تشکر میکنیم.
🔹همچنین از مقاومت عراق که از همۀ موانع عبور کرد و موشکها و پهپادهای خود را به اراضی اشغالی رساند قدردانی میکنیم.
▫️و نیز از جمهوری اسلامی ایران که از مقاومت و مردم ما حمایت کرد و وارد نبرد طوفانالاقصی شد و با عملیات وعدۀ صادق ۱ و ۲ قلب رژیم صهیونیستی را درهم کوبید، تقدیر و تشکر میکنیم.
🔹این نبرد برای قدس آغاز شد و همچنان قدس و الاقصی قطبنمای ما تا آزادی و برپایی کشور مستقل فلسطین باقی خواهد ماند./ فارس
🆔 @sedayehowzeh