پایگاه خبری صدای حوزه
✍️زائری و سوالی متهورانه که شبیه نمایش بود تا راهبردی برای اصلاح !
🔴 حجت الاسلام زائری را با تفاوت هایش و جملات و عبارات و مواضع متمایزش میشناسیم. مخالفتش با گشت ارشاد و موافقتش با فیلم مارمولک و پرداختنش به مسائل مرزی دین و جامعه مثل #حجاب از نمونه های این موضوعی است که مطرح کردیم و اندکی درباره اش باید صحبت کنیم و قلم بزنیم.
🔻 اخیرا هم پست هایی را در رابطه با دین و روحانیت در اینستاگرامش منتشر کرده که دور از ارتباط با مباحثی نیست که اخیرا در شبکه های اجتماعی پیرامون همین موضوع مطرح و تبدیل به سوژه شده است. کتابی منتشر کرده با عنوان "دینی که آنها میگویند، نه!" و درباره #علامه_جعفری و اعتباری بودن احترام عمامه نیز سخن گفته است و پازل آخر ایده زائری، سوالی است که با مقدمه ای از #شهید_بهشتی طرح کرده است؛ جامعه بدون روحانیت یا اصلاح جامعه روحانیت؟
🔴 تهور و شجاعت در اندیشه ورزی و انعکاس رسانه ای روحانیت، در وضعیتی که کنشگری طلاب و نقشآفرینی در سطح جامعه و راهبری مردم، حلقه مفقوده #حوزه_های_علمیه است، ستودنی و قابل درک و تحسین است. خیلی سخت است و سنگین وقتی وسط شانتاژهای معاندین و جوسازی رسانهای و جوزدگی اجتماعی، وارد معرکه شوی و در صدد تعمیر کشتی روی اقیانوس باشی! اما با کدام تئوری مهم است. تحت تاثیر چه جو و اتمسفری بسیار مهم است! در چه فرامتنی و اینکه در امتداد کدام فضای برساخته ای حائز اهمیت است.
🛎 برخی سوالها، بیرحم هستند و ظاهری منصف و منطقی ولی باری روانشناختی و اثری لغزنده دارند.
🔴 آقای زائری، دگراندیش بودن شما را در حد حضور در خندوانه و گعده های جوانان و کنشگری های مجازی متفاوت میتوان درک نمود، ولی اینکه بدون تئوری عمیق و با اتکا به تجربه زیسته و ادبیات ساختارشکن و منش بیتعارف، بخواهید برای اصلاح #روحانیت پویش اجتماعی راه انداخته و نسخه ترمیم بپیچید، قابل پذیرفتن نیست. لطفا کمی از جو رسانهها فاصله بگیرید و کمی از بساطت و سادگی ایده هایتان فاصله بگیرید و سوال هایتان را دقیقتر بنگرید.
🔺 بیبیسی و ایران اینترنشنال و من و تو و صدای آمریکا مترصد طرح همین سوالات در سطح اجتماعی هستند تا با مهندسی رسانهای، نسخه "چگونه فکر بکنیم؟" و "به چه چیزی فکر بکنیم؟" را پیادهسازی کنند. جامعه پیچیده تر از آن است که فکر میکنید و #رسانه امروز زیر کلید مستکبرین، بی رحمتر از آن است که با سوالات ساده شما، رفتاری ساده داشته باشد.
🔻 القای اینکه جامعه روحانیت و دین امروزی نیازمند اصلاح است را کمی بیشتر تلمذ کنید و اندکی عمیقتر خلوت نمایید تا نتایج متقنتر و رفتارهای رسانهای پخته تر داشته باشید.
🔴 گاهی حس میشود که روحانیت در فضای مجازی دچار رفتار نمایشی و بازی با نقابها شده و به مخرج مشترکی با سلبریتیها در راستای همان تجارت توجه رسیده است.
🖊 حجت الاسلام علیرضا محمدلو، سردبیر #صدای_حوزه
🆔 @sedayehowzeh
✍️ یادداشتی در باب مصاحبه اخیر فاضل میبدی پیرامون روحانیت؛
معیشت طلاب، مفهومی پوششی در خدمت اندیشه سکولاری چون میبدی
متن کامل یادداشت قاسم حسینی، خبرنگار #صدای_حوزه در مطلب بعدی:👇👇👇👇
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
✍️ معیشت طلاب، مفهومی پوششی در خدمت اندیشه سکولاری چون میبدی
🔴 اینکه #روحانیت سوژه جذاب اینروزهای شبکه های معاندین شده را مدتی است متذکر شده ایم و طرح و دکترین پشت صحنه اش را هم عرض کرده ایم. اما آقای #فاضل_میبدی اخیرا مصاحبه ای با روزنامهای داشته و نسبت به موضوعاتی پیرامون روحانیت، نکاتی را طرح کرده است که باعث شده شبکه رسانههای معاند، طلاب و حوزه های علمیه را در بورس خبری خود نگهدارند.
🔻 ظاهر و مرکزیت در متن صحبتهای میبدی، تنگنای معیشتی طلاب بوده که باعث شده عده ای به اسنپ رو آورند و عده ای سرایداری کنند. در بخش دیگری از صحبت های این روحانی دگراندیش! و طرفدار #برجام و روحانی آمده است که مردم نسبت به طلاب، تصویر مثبتی ندارند و دلیل این مساله نیز ورود دین و روحانیت به سیاست بوده است. در ادامه نیز روضه مکشوفی خوانده که بسیاری از طلاب از ترس فحش خوردن، مععم و ملبس وارد مجامع عمومی نمیشوند.
🔻 دونکته پیرامون این مصاحبه قابل ذکر است:
1️⃣اگر هرمنوتیکی به این صحبتها بنگریم و نظریه مرگ مولف را بپذیریم، اصل طرح دغدغه برای #معیشت_طلاب ستودنی است. اما چه میشود کرد که متن از ماتن چندهزار سال قبلش هم جداشدنی نیست چه رسد به ماتن معاصرش که تا همین چندوقت پیش و به گل نشستن معیشت مردم طی هشت سال گذشته هم سخنی نراند و تمام عمر علمی و طلبگیاش به سیاست ورزی گذشت نه مردمداری! بقول آن سردبیر معروف روزنامه های زنجیرهای شان: اصلاحطلبی را به مردم چه کار جز پای صندوق رای.
🔴کسی که دغدغه مردم نداشته حال نگران معیشت طلاب شده است که با توجه به کانتکست و منظومه فکری و رفتاری کاملا سیاسیاش که برای آزادی فریاد زدند ولی برای عدالت هرگز، واقعا قابل باور نیست.
2️⃣ پل زدن میان معیشت ضعیف طلاب و جدایی روحانیت از سیاست و استقلال حوزههای علمیه بعنوان راهکار مساله، بیشتر شبیه عوام فریبی و گفتارهای #پوپولیستی است که در خدمت ذهن و اندیشه #سکولار جناب میبدی قرار گرفته است. در واقع دال مرکزی مصاحبه، توجیه و تئوریزه کردن سکولاریسم بود و معیشت طلاب فقط یک مفهوم پوششی!
🖊 قاسم حسینی، خبرنگار #صدای_حوزه
🆔 @sedayehowzeh
@sedayehowzeh.mp3
3.67M
🎙بشنوید| نماز را ترک نکنید، حتی اگر در گیر گناه هستید!
آيت الله #ضیاء_آبادی
#صدای_اخلاق
🆔 @sedayehowzeh
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش تحلیلی کیهان:
تحریف #سردار_سلیمانی، ماموریت پادوهای قاتلان شهید
🔺گزارش فرهیختگان از حضور نماینده کره در #مذاکرات_وین:
#ابربدهکار به وین می آید
🔻گزارش شرق از برداشت های دانشگاه های علوم پزشکی از #بودجه:
ویژه برداری از بودجه
🔻گزارش آرمان ملی از افزایش #قیمت_دارو:
#درمان_نسیه به دلیل افزایش قیمت دارو
مشاهده کامل روزنامه ها در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=35133
🆔 @sedayehowzeh
✍️ گوشه ای از #جنگ_روایتها؛
اینستاگرام و سانسور بدون هزینه؛ حذف محتواهای مرتبط با شهید سلیمانی
🔺 فواد ایزدی عضو هیات علمی دانشگاه تهران در گفتوگویی با بیان اینکه اقدام اینستاگرام در حذف صفحات دارای محتوای حمایت از انقلاب اسلامی و مقاومت مسبوق به سابقه است، افزود: درگذشته ذهنیت غلطی میان برخی وجود داشت که مدعی بود در غرب #آزادی_بیان، رسانه، اندیشه و تفکر وجود دارد اما حذف صفحات دارای محتوای مرتبط با #سردار_سلیمانی در اینستاگرام، غلط بودن ذهنیت #آزادی_رسانه و آزادی بیان را در غرب اثبات کرد.
📎نمونه های متعددی از استاندارد دوگانه رسانه های غربی در برخورد حذفی یا مسدودسازی را می توان برشمرد؛
🛎 فیسبوک در ۲۷مارس ۲۰۲۱ با ادعای “نقض اصول و مقررات” پلتفرم خود، صفحه رسمی پرستیوی را با بیش از چهار میلیون عضو به طور دائم بست.
🔴 علت کاهش سرعت شبکهاجتماعی توییتر در روسیه که از روز چهارشنبه ۱۰مارس ۲۰۲۱ اعمال شد، به دلیل این واقعیت بود که این سیستم عامل، از سال ۲۰۱۷ تاکنون، درخواست مسکو مبنی بر حذف اطلاعات ممنوعه، از جمله مطالب دارای پورنوگرافی کودکان را اعمال نکرده است.
🛎 هرچند رسانه های غربی در ظاهر شعار آزادی بیان را سر می دهند اما پایبندی ظاهری آن ها به این گونه شعار ها صرفا تا زمانی است که با سیاست های بالادستی دیکته شده توسط اربابانشان تعارض نکند و اگر این اتفاق روی دهد بدون کمترین سرافکندگی یا عذرخواهی، پیج و کانال مخاطب را محدود یا مسدود می کنند و به هیچ کس پاسخگو نیستند.
ادامه و متن کامل یادداشت در لینک پایین؛
🌐 v-o-h.ir/?p=35071
🖊 عمار جوکار
🆔 @sedayehowzeh
🔊 درباره یک #انتصاب و جنجال های پیرامون:
انتصابات فامیلی؛ کلیدواژه ای برای هجمه ها به دولت و مجلس
🔺 یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، طی حکمی #مهدی_فیاضی، را به عنوان «رییس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور»، منصوب کرد.پس از این حکم برخی از رسانهها و کاربران شبکههای مدعی شدند که فرد منصوب، داماد #زاکانی شهردار تهران است.
🔴 رسانههای جریان مخالف با روی کارآمدن دولت جدید با تکیه بر کلیدواژه #انتصابات_فامیلی، سعی دارند تا انتصابات دولت را مبتنی بر فامیل بازی و عدم شایسته سالاری معرفی کنند.
🔹 در حالیکه، مهدی فیاضی، داماد زاکانی شهردار تهران نیست. مهدی فیاضی، مهندسی الکترونیک و فوق لیسانس MBA دارد و سابقه ۱۵ سال معلمی و معاونت و مدیریت در ۱۰مدرسه شهر تهران، رییس حوزه ریاست سازمان آموزش و پرورش شهر تهران سال ۸۷و ۸۸و مشاور علمی و فرهنگی معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش سال ۸۹و ۹۰، وی همچنین پدیدآورنده کتاب مدارس بین الملل، مؤلف کتاب «نظام نامه تأسیس، احداث و اداره مدرسه» است.
🔴 در چند ماه گذشته شایعات دروغی از انتصاب برادر همسر وزیر صمت، لیست دروغین در وزارت کار، دروغ بکارگیری برادران همسر وزیر جهادکشاورزی، خواهرزاده آیت الله علم الهدی، برادر همسر آیت الله #رئیسی و .. منتشر شده بود.
🆔 @sedayehowzeh