eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.5هزار عکس
4هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
6.mp3
14.4M
* نمودارهاي مهم درزندگی امام صادق(ع) * تبیین و تبلیغ مساله امامت * آشنایی با مفهوم امامت * امام، رئیس دولت و ایدئولوگ * وجود شبکه‌ي تبلیغاتی قوي * مجادلات کلامی و ادبی @seraj1397 .
7.mp3
5.6M
* تبیین احکام به شیوه خاص شیعی * تفسیر قرآن به شیوه خاص اهلبیت * دوجریان کلی در فقه وحدیث و تفسیر * معارضه ي علمی امام صادق(ع) * امامت، رهبري سیاسی و فکري @seraj1397 .
8.mp3
14.27M
* وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک سیاسی * منظور از تشکیلات پنهان چیست؟ * نخستین سنگ بناي تشکیلات شیعه * شیعه، نامی براي حزب امامت * راز در زندگی امامان چیست؟ * باب، واسطه‌ي میان امام وشیعیان @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️شیوه پرداخت بدهی‌های میت 🔷 سوال: اگر بدهی میت به مردم و خمس و کفاره مالی که بر عهده دارد از اموال او بیشتر باشد، چگونه باید آنها را پرداخت کرد؟ ✅ جواب: اموال باقی‌مانده از میت، به نسبت بدهی‌ها تقسیم می‌شود و ترجیحی بین آنها وجود ندارد. 📕منبع: leader.ir @seraj1397 .
‼️ واجب بودن صحت قرائت حمد وسوره ‌ 🔷 قرائت، واجب غیر‌رکنی است؛ یعنی ترک عمدی آن نماز را باطل می‌کند ولی ترک آن از روی غفلت یا سهو موجب بطلان نماز نمی‌شود. 📕منبع: رساله نماز و روزه، مسأله ۱۷۳ @seraj1397 .
‼️ جا گرفتن در مسجد 🔷 سوال: کسی که در صف نماز جماعت، سجاده می‌گذارد و مثلاً برای وضو گرفتن می‌رود، آیا حق او نسبت به آن مکان، تا شروع نماز است یا تا وقتی که امام جماعت به رکوع می‌رود؟ ✅ جواب: حق او تا زمان شروع نماز جماعت، باقی است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 تفاوت‌‌های حقوقی اخذ تابعیت و اقامت 🔸تابعیت و اقامت، اقامتگاه و سکونت از اصطلاحات حقوقی در حوزه بین‌ الملل است و با هم تفاوت‌ هایی دارند. در معنای ساده، یعنی شهروندی رسمی و یعنی سکونت قانونی در یک کشور. 🔸هر شخصی که تابعیت کشوری را دارد می‌تواند در آن کشور سکونت دائمی و اقامتگاه داشته باشد. همچنین ممکن است فردی در یک کشوری بدون اقامت قانونی یا تابعیت رسمی سکونت داشته باشد که غیرقانونی خواهد بود. 🔸هر شخصی برای اینکه بتواند از حقوق مدنی و شهروندی در یک کشور و از خدمات دولت آن جا بهره‌مند باشد لازم است به یکی از دو طریق تابعیت و اقامت اقدام کند و سپس در آن کشور حضور قانونی داشته باشد. برای گرفتن تابعیت یا اقامت، مقررات مختلف و مراحل زمانبری وجود دارد و پس از آن نیز فرد ملزم به رعایت قوانین کشور مقصد است. ✔️با اخذ تابعیت نیازی به گرفتن اقامت نیست و سکونت و فعالیت، قانونی است. ✔️اقامت گاهی در گرفتن تابعیت نقش دارد. مانند بند پنجم ماده ۹۷۶ قانون مدنی که در آن آمده است: 👈کسانی که در ایران از پدری با تابعیت خارجی به وجود آمده‌اند و بلافاصله پس از رسیدن به سن هیجده سال تمام، حداقل یک سال دیگر در ایران‌ اقامت کرده باشند، طبق مقررات می‌توانند تابعیت ایران را به دست آورند. یا بند دوم همین ماده که اشخاصی که پنج سال متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده‌اند می‌توانند درخواست تابعیت کنند. 🔸گاهی اقامت شرط دادن تابعیت نیست؛ مانند ماده ۹۸۰ قانون مدنی که بالاتر بیان شد و طبق آن دادن تابعیت به اشخاص مذکور در آن ماده مشروط به اقامت در ایران نیست. 🔸کسانی که اقامت قانونی یا تابعیت اعطایی دارند، نمی‌توانند در جایگاه مقامات عالی‌رتبه و پست‌های مهم مشغول به کار شوند. این موارد در ماده ۹۸۲ قانون مدنی بیان شده است که بالاتر ذکر شد. 🔸همسر و فرزندان زیر هجده سال کسانی که تابعیت ایران را به دست می‌آورند تبعه ایرانی محسوب می‌شوند؛ البته زن می‌تواند ظرف یک سال پس از صدور تابعیت شوهر، به تابعیت سابق شوهرش یا پدرش برگردد. فرزندان پسر یا دختر نیز پس از رسیدن به سن هجده‌ سالگی یک سال فرصت دارند طبق مقررات، درخواست برگشتن به تابعیت سابق پدر خود را داشته باشند. در حالی که مجوز اقامت نسبت به تک تک افراد اعمال می‌شود و تبعی است. 🔸سلب و ترک تابعیت ایرانی ممکن نیست مگر پس از ۲۵‌سالگی و انجام خدمت وظیفه که البته هیئت وزیران باید خروج از تابعیت را اجازه دهد. درباره لغو اقامت و استفاده نکردن آن، شرایط این چنینی وجود ندارد و سخت نیست. 🔸نکته پایانی آن که کسانی که تابعیت ایرانی خود را مستقلا یا به دلیل تغییر تابعیت پدرشان به تابعیت دیگری تبدیل کرده باشند، برای بازگشت به تابعیت اصلی و ایرانی خود شرایط آسانی وجود دارد و طبق ماده ۹۹۰ قانون مدنی «به مجرد ‌درخواست، به تابعیت ایران قبول خواهند شد؛ مگر آن که دولت تابعیت آنها را صلاح نداند». @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 توصیه‌های مهم برای آپارتمان و املاک 🔸برای پس ندادن ودیعه پس از پایان قرارداد حتما تعیین کنید 🔸اگر منزلی هنوز تخلیه نیست ، کل ودیعه را یکجا ندهید و مبلغی را برای روز تحویل کلید نگه دارید 🔸اگر مستاجر میخواهد زودتر از موعد اتمام قرارداد ملک را تخلیه کند، پشت قولنامه خود از مالک امضا بگیرید و تعهد کند که در تاریخ مشخص تخلیه کند و برای عدم تخلیه خسارت روزانه تعیین شود. 🔸در هنگام تحویل کلید جزییات منزل را در توضیحات قولنامه بنویسید مثلا شیرآلات سالم، کولر، هود، شوفاژ ، و... 🔸در مورد منازل رهن کامل خیلی مراقب باشید که اولا احراز هویت و تطبیق با سند فراموش نشود ثانیا استعلام لازم برای اینکه منزل توقیفی نباشد و یا مثلا بانک مصادره نکرده باشد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 آیا پولی که اشتباهاً کارت به کارت کرده‌ایم را می توانیم پس بگیریم؟ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 | استان‌های رکورددار در سهم مسکن از هزینه خانوار 🔸تازه‌ترین داده‌های مرکز آمار از وضعیت تورم کشور که در آن سال پایه از 1395 به 1400 تغییر یافته، نشان داد که سهم مسکن از سبد هزینه خانوار به حدود 36 درصد افزایش یافته است. 🔸با این حال، گزارش دیگر این مرکز که به تازگی منتشر شده، سهم مسکن در هزینه خانوارها را در سطح استان های کشور نشان می دهد. بر این اساس در سال 1400، تهران و البرز در صدر و خراسان جنوبی و کهگیلویه و بویر احمد در انتهای رده بندی استان های دارای بیشترین سهم مسکن در هزینه خانوارها قرار گرفته اند. @seraj1397 .
🔴 | ساخت‌وساز پایتخت به کمترین مقدار ۲۳ سال اخیر رسید 🔸براساس آمارهای مرکز آمار ایران از تعداد پراوانه‌های ساختمانی صادر شده برای احداث مسکن در کشور، تعداد واحدهای درج شده در پروانه ساختمانی پایتخت در ۹ماهه ۱۴۰۱ به ۳۰ هزار و ۳۸ واحد رسیده که کاهش ۸/۹ درصدی نسبت به ۹ماهه ۱۴۰۰ دارد. 🔸براساس این آمارها، تعداد واحدهای درج شده در پروانه ساختمانی شهر تهران در سال ۱۴۰۰ درمجموع ۴۴ هزار و ۵۴۹ واحد بوده که این تعداد کمترین ساخت‌وساز از سال ۱۳۷۷ بوده است. 🔸به نظر می‌رسد در زمستان ۱۴۰۱ نیز روند ۹ماهه تکرار شود که در آن صورت، ساخت‌وساز کل ۱۲ماهه ۱۴۰۱ نیز کمتر از ساخت‌ساز دوره ۲۳ ساله ۱۳۷۸ تا ۱۴۰۱ باشد. @seraj1397 .
🔴 | ۹۳ درصد از صادرات ایران به ۲۰ کشور است 🔸براساس آمارهای گمرک، در سال ۱۴۰۱ از ۵۳ میلیارد و ۱۶۶ میلیون دلار صادرات غیرنفتی ایران، حدود ۴۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از آن به ۲۰ کشور اول صادر شده است. 🔸صادرات به چین با ۱۴ میلیارد و ۵۸۴ میلیون دلار در رتبه اول مقاصد صادراتی ایران قرار دارد. عراق با ۱۰ میلیارد و ۲۳۸ میلیون دلار دوم، ترکیه با ۷ میلیارد و ۴۵۹ میلیون دلار سوم، امارات با ۵ میلیارد و ۷۶۷ میلیون دلار چهار و هند با ۲ میلیارد و ۱۴۶ میلیون دلار پنجم است. 🔸همچنین افغانستان، پاکستان و عمان به ترتیب با ۱/۶ میلیارد دلار، ۱/۵ میلیارد دلار و ۱/۱ میلیارد دلار در رتبه‌های ششم تا هشتم قرار دارند. @seraj1397 .
🔴 | برد موشک‌های رونمایی شده ایرانـی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
... ♨️ مادر جان منـــاره کجـه!! حدود 600 سال پیش بهترین معماران ایرانی مشغول ساخت مسجدی عظیم در اصفهان بودند… در روزهای پایانی اتمام بنای مسجد و چند روز مانده به افتتاح مسجد کارگرها و معماران جمع شده بودند و آخرین خرده کاری‌ها را انجام می‌دادند. پیرزنی از آنجا رد می‌شد وقتی مسجد را دید به یکی از کارگران گفت: مادرجان فکر کنم یکی از مناره‌ها کمی کجه ! کارگرها خندیدند و گفتند نه مادرجان این مناره را بهترین معماران ایران ساخته‌اند … اما معمار تا این حرف را شنید سریع گفت: چوب بیاورید! کارگر بیاورید! چوب را به مناره تکیه بدهید و فشار بدهید… فششششااااررر دهید دارد صاف می‌شود… درحال فشار روی مناره مدام از پیرزن می‌پرسید: مادرجان ببنید درست شد؟ مدتی طول کشید تا پیرزن گفت: بله الان درست شد دیگر فشار ندهید!!! پیرزن بخاطر اینکه حرفش را قبول کردند تشکر کرد و دعایی کرد و رفت. کارگرها حکمت این کار بیهوده و فشار دادن مناره را از معمارِ باتجربه پرسیدند؟ معمار گفت: اگر پای این پیرزن به شهر می‌رسید راجع‌به کج بودن این مناره با مردم شهر صحبت می‌کرد و پا می‌گرفت. این مناره تا ابد کج می‌ماند و دیگر نمی‌توانستیم اثرات منفیِ این شایعه را پاک کنیم. این است که من گفتم در همین ابتدا جلوی آن را بگیرم. ✅ پ.ن: نسبت به باید بسیار حساس بود و قبل از فراگیر شدن شایعه، از طریق اقناع افراد، جلوی گسترش آن را باید گرفت. @seraj1397 .
... شخصی برای اولین بار یک کلم دید. اولین برگش را کند، زیرش به برگ دیگری رسید و زیر آن برگ یه برگ دیگر و ... با خودش گفت : حتما یک چیز مهمیه که اینجوری کادو پیچش کردن ...! اما وقتی به تهش رسید و برگ‌ها تمام شد متوجه شد که چیزی توی اون برگ‌ها پنهان نشده، بلکه کلم مجموعه‌ای از این برگهاست ... داستان زندگی هم مثل همین کلم است! ما روزهای زندگی رو تند تند ورق میزنیم و فکر میکنیم چیزی اونور روزها پنهان شده، درحالیکه همین روزها آن چیزیست که باید دریابیم و درکش کنیم ... و چقدر دیر می‌فهمیم که بیشتر غصه‌هایی که خوردیم، نه خوردنی بود نه پوشیدنی، فقط دور ریختنی بود...! زندگی، همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم ... @seraj1397 .
... پسر جوان آنقدر عاشق دختر بود که گفت: تو نگران چی هستی؟ دختر جوان هم حرفش را زد: همون طور که خودت می‌دونی مادرت پیره و جز تو فرزندی نداره... باید شرط ضمن عقد بگذاریم که اگر زمین‌گیر شد، اونو به خونه ما نیاری و ببریش خانه سالمندان. پسر جوان آهی کشید و شرط دختر را پذیرفت... هنوز شش ماه از ازدواجشان نگذشته بود که زن جوان در یک تصادف اتومبیل، قطع نخاع و ویلچر نشین شد. پسر جوان رو به مادرش گفت: بهتر نیست ببریمش آسایشگاه؟ مادر پیرش با عصبانیت گفت: مگه من مُردم که ببریش آسایشگاه؟ خودم تا موقعی که زمین‌گیر نشدم ازش مراقبت می‌کنم. پسر جوان اشک ریخت و به زنش نگاه کرد. زن جوان انگار با نگاهش به او می‌گفت: شرط ضمن عقد رو باطــل کن! ❤️ قال امام صــادق علیه‌السلام: اگر دوست ‌دارى خداوند بر بيفزايد پدر و مادرت را خوشحال کن. ‎‎‌‌‎‎ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا