#مطالبه
مسئله #جنبش_حوزوی_و_دانشجویی و مردمی زنجان وزیر جوان نیست، بلکه گلایه از #مسئولان_استانی و #شورای_اداری است که چرا در قبال سخنانی که با #منویات_امام_و_انقلاب تعارض دارد سکوت می کنید ؟
چرا در برابر احقاق حقوق مردم لکنت زبان می گیرید؟
چرا با خودتان صادق نیستید!
@alrahile
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
♨️رهبر شیعیان اندونزی به لقاء الله پیوست.
🔹️پرفسور دکتر " جلال الدین رحمت " موسس سازمان اهل بیت اندونزی و دلباخته ی امامین انقلاب ،دوشنبه(۲۷بهمن)به دیارحق شتافت.
🔹️شخصیت بی بدیلی که تشرف میلیون ها تن از مرد و زن اندونزیایی به مکتب حقه تشیع ، پس از انقلاب ، مرهون زحمات مستمر و خالصانه آن مرد الهی بوده است.
🔹️در این خصوص بیان چند نکته مفید به نظر میرسد.
🗒 از اینجا ببینید:⬇️
🌐 https://eitaa.com/serat_zanjan
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
♨️رهبر شیعیان اندونزی به لقاء الله پیوست. 🔹️پرفسور دکتر " جلال الدین رحمت " موسس سازمان اهل بیت ان
#پست_موقت
انا لله و انا الیه راجعون.
رهبر شیعیان اندونزی به لقاء الله پیوست .
🖋دکتر حجت الله ابراهیمیان
رایزن فرهنگی سابق جمهوری اسلامی ایران در اندونزی.
🔹️..گرچه در این لحظه که خبر از دست دادن این رفیق شفیق ، را دریافت نموده ام حقیقتا ، قدرت نگارش ندارم؛ اما مایلم اشک چشم را با این کلمات آمیخته نمایم تا مرهمی باشد بر مصیبت از دست دادن این مرد بزرگ .
۱ : مرحوم دکتر جلال ، زمانی که در خارج از کشور برای تحصیل ، زندگی میکرد با مطالعه و فحص و جستجو ، مسیر اهل بیت علیهم السلام و مکتب امام را انتخاب کرد و خود بارها میگفت در کنار مطالعه کتب دانشمندان شیعه ، شیفته مرحوم امام خمینی" ره" شدم ؛لذا این مسیر را انتخاب کردم.
۲ : اگر در اندونزی قبل از انقلاب به تعداد انگشتان ، شیعه اثنا عشری داشتیم و امروزه میلیون ها فرد مفتخرند به پیروی از مکتب اهل بیت علیهم السلام ، این نیست مگر به خاطر تلاش این مرد بزرگ ؛ شیعیان امروز اندونزی وامدار این شخصیت الهی اند.
۳ : عکس بزرگ مرحوم امام "ره "و مقام معظم رهبری " حفظه الله " در منزل دکتر جلال در جاکارتا ، برای هر ایرانی و خارجی که به خدمت شان میرسید ، قابل تحسین بود ؛ چرا که ورد زبان دکتر جلال این بود :
" سیدنا القائد در قلب من است".
۴. دکتر جلال با نگاه تشکیلاتی اش ، سازمان اهل بیت اندونزی را تاسیس نمود و با تاسیس نمایندگی در استان های اندونزی سهم بسزایی در ترویج مکتب اهل بیت "علیهم السلام "داشت.
۵.دکتر جلال با تاسیس مجتمع آموزشی " شهید مطهری " که به عنوان یکی از مدارس بسیار مهم آموزشی در اندونزی مطرح است ، قصد ترویج مکتب امامین انقلاب در قالب رسمی آموزشی را داشت که بحمدالله این مهم توسط فرزند لایق و قابلش، جناب آقای دکتر مفتاح رحمت در حال انجام است.
۶.دکتر جلال شخصیتی است که وقتی انحرافی را از یکی از نزدیکان خود میبیند که با خط مشی ترسیم شده از سوی نظام عزیز ما سازگاری ندارد و تذکری به او داده میشود ، با جان و دل میپذیرد و ابراز میدارد بخاطر سیدنا القائد، ( امام المسلمین آیه الله خامنه ای) ، حاضرم هر کاری را انجام دهم.
هرگز این خاطره بسیار زیبا از یادم محو نخواهد شد که در جلسه دو نفره ی حقیر در منزل ایشان ( از ۱۰ شب تا ۲ بامداد) و آگاهی بخشی نسبت به مواظبت بر رسوخ تشیع انگلیسی در اندونزی ، بلافاصله "سمعا و طاعه" گفت و کاری کرد کارستان ؛ کار بزرگ او را بعید بود دیگران انجام دهند؛ اما با بصیرتش ،تبعیت از امام المسلمین را ، به نحو شایسته به انجام رساند.
۷. دکتر جلال حقیقتا زبان گویای اسلام در اندونزی بود.
سحر کلام او نبی گونه بود .آن چنان در سخنرانی هایش به زبان اندونزیایی ، در جان و قلب مردم جای می گرفت که نمونه نداشت. جامع اضداد بود در سخن.
در یک آن،هنگام سخنرانی اش، خنده های مردم از حالت عادی هم ، می گذشت و در همان لحظه ، آنگاه که از کرامت مولای ما امیر المومنین علی ابن ابیطالب علیه السلام سخن میگفت یا از مصائب سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، میگفت ، همه ، با تمام وجود اشک می ریختند.
به دوستان در همان زمان در وصف جلال این جمله عربی را می گفتم: " و له سحر فی الکلام"
۸.دکتر جلال بین علم و عمل حاکمیتی جمع کرد ؛ آنگاه که میتوانست فقط به عنوان یک استاد دانشگاه و یک مبلغ ، انجام وظیفه نماید ،اما مسیر دیگری را نیز انتخاب کرد و پا را فراتر گذاشت و در صحنه حاکمیت در اندونزی در پارلمان، نقش کلیدی ایفا نمود. برخی از طرح ها و لوایح که با قدرت زر و زور تندروها و سلفی ها ، در صورت تصویب در پارلمان بر علیه شیعیان تمام میشد ، این " جلال " بود که مانع تصویب میشد و همان کلام سحرگونه اش در پارلمان ، مسیر را به سمت اسلام ناب و نه افراطی، هدایت میکرد.
🔺️بدون شک ، امروز روز جشن تکفیری ها در منطقه جنوب شرق آسیاست؛ اما از روح بلند امام هادی علیه السلام، استمداد میکنیم این عزیز ما را با مولایش امیرالمومنین علی ابن ابیطالب "علیه السلام " محشور فرماید و به فرزند نازنین ، فاضل و بابصیرتش جناب آقای دکتر مفتاح ، توفیق عنایت کند که راه پدر را ادامه دهند .
🔺️از راه دور ، دست و بازوی عزیز دلم ، مفتاح سعادت جوانان اندونزیایی را میبوسم و از اعماق قلبم به این برادر انقلابی ، تسلیت میگویم .
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
🔪جلادهای گوگولی و مخاطبان منگل
🎙دختر #صدام در مصاحبه با شبکه العربیة:
"پدرم خون و خونریزی را دوست نداشت.
🎙فرح پهلوی در مصاحبه با منوتو:
شاه راضی نبود کسی کشته بشود و این مردم بودند که با کشتن گوسفند و آغشته کردن دستهایشان در خون گوسفندان مدعی میشدند که انسانی کشته شده است"!
👈مخاطب بیسواد عراقی: رحم الله صدام
👈مخاطب بیسواد ایرانی: رضاشاه روحت شاد
🆔 @darseenghelab
♨️#معنویت_و_اخلاق
🌀نقش طلاب جوان در گام دوم انقلاب
📎از جمله تاکیدات جدی مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب،مساله معنویت واخلاق می باشد که اولا و بالذات وظیفه حوزههای علمیه میباشد.
🔹️طلاب جوان بایستی دو ویژگی را با همدیگر داشته باشند.هم حامل دین باشند و هم عامل به دین.
🔹️روحانیت بایستی درحوزه اخلاق بیاید،دانش را کسب کند،اطرافش را بشناسد و مهمتر از همه اینها درعرصه تولید علم الاخلاق نوآوری داشته و مطابق با نیازهای فعلی جامعه نسخه بپیچد.
🔹️مقام معظم رهبری در همین زمینه میفرمایند:
🔺️«درحال حاضر،امواج فقه و فلسفه و کلام و حقوق، دنیا را فرا گرفته است.ما وقتى به خودمان(حوزه)برگردیم،خیلى فاصله داریم.در اخلاق هم این گونه است.
▪️یکى از اعلام حوزه چند سال قبل،سفرى به انگلستان کرده بودند و در آنجا کتابخانهاى را دیده بودند.به من فرمودند: یک طبقه از این کتابخانه،کتب اخلاقى بود که فرنگیها در چند سال اخیر نوشتهاند!
▪️درآن چندسال،حوزهى علمیهى قم،چند کتاب اخلاق بیرون داده بود؟یک هزارم آن؟یک ده هزارم آن؟گمانم هنوز هم کمتر ازاین مقداراست!
▪️این تازه اخلاق است که مىدانید غرب با اخلاق،چندان سرآشتى ندارد.
▪️البته کتب اخلاقى آنها بیشتر،فلسفهى اخلاق و ردّاخلاق و بیان اخلاقِ غیرمعنوى و اخلاق مادّى است.
▪️مابعداز معراج السعادة و جامع السعادات در حوزه هایمان،چه کتابى نوشتیم»
🔹️علاوه برآن درزمینه فرقه ها و معنویت های کاذب در ایران وجهان،روحانیت باید اینها را قویاً شناخته و در عمل به گونهای رفتارکند که گرایش به آن فرقههای کاذب پیدا نشود.
@serat_zanjan
♨️#پست_موقت
🌀وزارت خارجه آمریکا، «آرین طباطبایی»، از تحلیلگران مسائل ایران در آمریکا را به عنوان مشاور ارشد معاون وزارت خارجه آمریکادر امور کنترل تسلیحاتی و امور امنیت بینالملل منصوب کرده است.
🔹️طباطبایی در حساب کاربری خود در توییتر از پیوستن به دولت «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا و معاون او، «کاملا هریس» ابراز خرسندی کرده است.
🔹️طباطبایی در حال حاضر عضو سازمانی به نام «ائتلاف تضمین دموکراسی» است که در سال ۲۰۱۷ برای مقابله با تلاشهای ادعایی روسیه جهت «تضعیف نهادهای دموکراتیک» در آمریکا و اروپا تشکیل شد.
🔹️روزنامه واشنگتنپست ۱۱ جولای ۲۰۱۷ گزارش داده بود این گروه توسط مقامهی سابق وزارت اطلاعات و وزارت خارجه آمریکا راهاندازی شده است.
♨️آرین طباطبایی دخترِ سیدجواد طباطبایی، استاد دانشگاه و پژوهشگر دگر اندیش در رشته های فلسفه و تاریخ و سیاست می باشد و زاویه فکری جدی با اندیشه ناب اسلامی دارد.
▪️برخی از روشنفکران حوزوی و دانشگاهی شاگرد سید جواد طباطبایی بوده اند و البته در برخی نقطه نظرات با وی اختلاف نظر دارند.🧐
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
💠 #اعلامیه_انحراف_انقلاب؟!
#جریان_روشنفکری۱۰
🌀#جریان_شناسی حوزه و روحانیت زنجان
🖋سیدابوالفضل زنجانی در میانه دهه ۲۰شمسی عازم تهران شد و تا پایان عمر دراین شهر اقامت کرد.
🔺️او به همراه برادرش سید رضا و #سید_محمود_طالقانی، تشکلی به نام «هیئت علمیه تهران» را تأسیس میکنند که از نخستین تشکلها در تاریخ فعالیت روحانیون پایتخت محسوب میشود.
♨️بعد از پیروزی انقلاب سید ابوالفضل تغییر موضع جدی ای نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارد.
♨️اوج گلایه و مخالفت سید ابوالفضل در نامهای بروز پیدا میکند که در روز ۱۲ شهریور ۱۳۵۹ با عنوان «اعلامیه آیتالله زنجانی درباره حوادث انقلاب» منتشر شد که واکنشهایی را بههمراه داشت.
⛔اخیرا محسن کدیور مقالهای تحت عنوان "انحراف انقلاب" ناظر به "اعلامیه سیدابوالفضل زنجانی در نقد جمهوری اسلامی " نوشتهاست و مدعیاست که سیدابوالفضل ذات این انقلاب را قبول نداشته و موسس آن را نیز تکفیر نموده است.
🗒متن کامل این مطلب را از آدرس زیر ببینید:
🌐 https://eitaa.com/serat_zanjan
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
💠 #اعلامیه_انحراف_انقلاب؟! #جریان_روشنفکری۱۰ 🌀#جریان_شناسی حوزه و روحانیت زنجان 🖋سیدابوالفضل زنجانی
📎 #متن_کامل
#اعلامیه_انحراف_انقلاب؟!
💠سیدابوالفضل زنجانی در میانه دهه20 شمسی عازم تهران شده تا پایان عمر در این شهر اقامت کرد.
🔹️وی از علمای موثر تهران بود و ارتباط نزدیکی با آقای طالقانی، آقای بازرگان، آقای مطهری و شیخ محمدتقی شریعتی داشت و تابستانها هم که به زنجان میآمدند، طبیعتاً افکار تهران را به زنجان منتقل میکردند.
🔺️سید ابوالفضل زنجانی به همراه برادرش سید رضا و #سیدمحمود_طالقانی، تشکلی به نام «هیئت علمیه تهران» را تأسیس میکنند که از نخستین تشکلها در تاریخ فعالیت روحانیون پایتخت محسوب میشود. اعضای این تشکل را غالبا مجتهدان و علمای حامی جنبش ملی شدن صنعت نفت تشکیل میداد و از همین رو رابطه حسنهای با #مصدق برقرار کرده و پشتوانه مذهبی او محسوب میشدند.
🔺️وی مقالاتی در نشریات حوزوی قم مینوشت و با طیفهای #نواندیش نشست و برخاست داشت. از کسانی بود که بر کتاب #شهید_جاوید تقریظ نوشت و از آن دفاع کرد.
🔹️در سال ۱۳۵۶، فعالیت سید ابوالفضل زنجانی بههمراه مهدی بازرگان و یدالله سحابی و گروهی از حقوقدانان در قالب «جمعیت ایرانی دفاع از #حقوق_بشر» شدت گرفت.
🔹️این جمعیت در سال ۱۳۵۶ و با آزاد شدن نسبی فضای سیاسی اعلام موجودیت کرد و سید ابوالفضل زنجانی طی بیانیهای مبانی دینی و شیعی دفاع از حقوق بشر را تدوین و منتشر کرد. زنجانی همچنین در تابستان ۱۳۵۷ در گفتگویی با روزنامه کیهان، مجالس دوره پهلوی را غیرقانونی، انتصابی و فاقد مشروعیت اعلام کرده و خواهان تشکیل احزاب واقعی و برگزاری انتخابات آزاد میشود.
⚠️بعد از پیروزی انقلاب سید ابوالفضل تغییر موضع جدی ای نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارد.
🚫در گفتگویی که او در ۱۲ آبان ۱۳۵۸ در زنجان با یکی از خبرنگاران انجام داده، به گلایههای خود از نحوه اداره کشور و تنظیم #قانون_اساسی اشاره کرده و تصریح نموده که ترجیح میدهد خود را از روال امور کنار نگه دارد.
♨️اوج گلایه و مخالفت سید ابوالفضل در نامهای بروز پیدا میکند که در روز ۱۲ شهریور ۱۳۵۹ با عنوان «اعلامیه آیتالله زنجانی درباره حوادث انقلاب» منتشر شد که واکنشهایی را بههمراه داشت.
⚠️اخیرا #محسن_کدیور مقاله ای را تحت عنوان "انحراف انقلاب" ناظر به "اعلامیه سیدابوالفضل زنجانی در نقد جمهوری اسلامی " نوشته است و مدعی است که سید ابوالفضل ذات این انقلاب را قبول نداشته و موسس آن را نیز تکفیر نموده است...
🌀در شماره بعدی این مجموعه به بررسی این مقاله خواهیم پرداخت.
با ما همراه باشید.
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
✅اولین دوره مجازی تخصصی
⬅️جریان شناسی فکری ایران معاصر
🔴مدرس:استاد عبدالحسین خسروپناه
⭕️مهلت ثبت نام: ۵ تا ۱۵ اسفند
⭕️شروع دوره: ۱۷ اسفند
⬅️لینک ثبت نام دوره👇
https://ppng.ir/d/QlPa👈
@hekmat_novin
@khosropanah_ir
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
هدایت شده از طلاب حوزه علمیه خدیجه کبری (س)
┄┄┄✧🌺﷽🌺✧┄┄┄
🔰آغاز پذیرش مقطع عمومی سطح۲
📣 به اطلاع علاقهمندان تحصیل در مقاطع حوزوی میرساند:
حوزه علمیه خدیجه کبری علیها السلام در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در مقطع سطح ۲(کارشناسی) از میان واجدین شرایط دانشپژوه میپذیرد.
♨️ متقاضیان میتوانند از تاریخ ۲۵ بهمن ماه بصورت حضوری (روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ الی ۱۳ بجز ایام تعطیل)، و مجازی(www.whc.ir )نسبت به ثبتنام اقدام نمایند.
📱علاقهمندان میتوانند سوالات خود را از طریق پیامرسان ایتا به آیدی ذیل ارسال نمایند.
🆔@research1396
مشاوران تحصیلی پذیرش سطح ۲ 👇
🆔@BM_sdTM
🆔@ali_11014
-------------------------------------------
📌آدرس: پونک روبروی بیمارستان بهمن حوزه علمیه خدیجه کبری علیها السلام
☎️۰۲۴_۳۳۷۰۳۰۰۴
☎️۰۲۴_۳۳۷۰۳۰۰۵
☎️۰۲۴_۳۳۷۰۳۰۰۶
➖➖🌾#نشر_حداکثری🌾➖➖