eitaa logo
شادی های کوچک «بیدقی»
3.3هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
564 ویدیو
5 فایل
خوشبختی دیدن معجزه های کوچک است …🌱🐣🍭🪤 آدرس کانال ما👇 https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d تبلیغات 👇 @beydaghi_tahereh
مشاهده در ایتا
دانلود
پیشنهاد ما برای ناهار امروز سبزی پلو با ماهی https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
Ehsan Khaje Amiri - Ashegham Man (320).mp3
11.62M
عاشقم من…●♪♫ عاشقی بی قرارم●♪♫ کس ندارد؛ خبر، از دلِ زارم…●♪♫ آرزویی؛ جز تو در دل ندارم!●♪♫ عاشقم من…●♪♫ عاشقی بی قرارم●♪♫ کس ندارد؛ خبر، از دلِ زارم…●♪♫ آرزویی؛ جز تـــو در دل نـــدارم!●♪♫ https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم برات تنگ شده!!!! دل تو برا من تنگ نشده!!؟؟؟؟؟؟ دلتنگتم‌.‌‌.‌‌.‌ تو چی!!!؟؟؟؟ https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
رَبَّ أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ بد حالی و مشكلات به من روی آورده و تو ارحم الراحمينی..🤍 سوره انبیاء / آیه۸۳ https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
پیشنهاد ما برای ناهار امروز https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
بیا بنشین برایت چای دم کردم... گاهی همین جمله با تمام تکراری بودنش غوغا میکنه.... https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
Javad Badizade - Shod Khazan (320).mp3
16.15M
شد خزان؛ گلشنِ آشنایى…●♪♫ باز هم آتش به جان زد، جدایى●♪♫ عمرِ من؛ اى گل… طى شد، بهرِ تو…●♪♫ وز تو ندیدم؛ جز بد عهدى و بى وفایى●♪♫ با تو وفا کردم؛ تا به تنم جان بود…●♪♫ عشق و وفادارى؛ با تو چه دارد سود؟! https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
چه می دانستیم آرزوهایمان قد میکشند و دستمان به خواسته هایمان نمی رسد. چه می دانستیم دردها نشانی مان را بلدند و می آیند و می چسبند و سمج تر از آنند که رهایمان کنند. چه می دانستیم همه جا را مردان و زنانی می گیرند که یکدیگر را می خواهند و نمی یابند. احمقانه ترین آرزویمان بزرگ شدنمان بود؛ اما دیر فهمیدیم..‌. کاش کودک می ماندیم و همچنان تنها دغدغه مان گم شدن دستمالمان زیر درخت ِ آلبالو بود... https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
دچار باید بود.. وگرنه زمزمه حیات میان دو حرف حرام خواهد شد و عشق سفر به روشنی اهتراز خلوت اشیاست و عشق صدای فاصله هاست... صدای فاصله هایی که غرق ابهامند.. _سپهری https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
پیشنهاد ما برای ناهار امروز https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
برای درست کردن هویچ پلو با مرغ، 1.ابتدا باید برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب خیس کنیم. سپس در یک قابلمه کوچک سینه یا ران مرغ را با مقداری آب و نمک روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. سعی کنید در آخر مقداری از آب مرغ را نگه دارید. 2. در این فاصله که مرغ پخته می شود، پیاز را خلالی خرد کرده و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک شود. بعد هم هویج های خلالی شده را اضافه کرده و حدود پنج دقیقه با شعله ملایم تفت می دهیم تا هویج کمی سرخ شود. 3. وقتی که مرغ به خوبی پخته شد، آن را ریش ریش می کنیم یا به شکل مکعبی کوچک خرد می کنیم. سپس مرغ را هم به هویج اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم. 4. در این مرحله مقداری نمو زردچوبه، دارچین، زعفران، آبلیمو و آب مرغ به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. حرارت را کم کرده و درب ظرف را می گذاریم و صبر می کنیم مواد به خوبی به خورد هم برند و آب مرغ کشیده شود. 5. در ادامه برای آبکش کردن برنج، در یک قابلمه مقداری آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. بعد از جوشیدن آب، آب برنج را خالی کرده و برنج را در آب جوش می ریزیم و مقداری هم نمک می ریزیم تا چند دقیقه ای بجوشد و برنج مغز پخت شود. 6. به برنج در حال جوشیدن یک قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم تا برنج مان دون دون شود و شفته نشود. برنج را چک می کنیم، اگر دانه برنج را بین دو انگشت فشار دادیم و مغز آن سفت نبود، آن را آبکش می کنیم. بعد از آبکش کردن مقداری هم آب ولرم روی برنج می ریزیم تا لیزی آن گرفته شود. 7. در انتها مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم و برای ته دیگ پلو، یک تکه نان یا سیب زمینی حلقه شده را کف قابلمه می گذاریم. بعد به ترتیب از برنج و مواد آماده شده به صورت لایه لایه در قابلمه می ریزیم. حتما مقدار از مواد مرغ و هویج برای تزیین روی پلو نگه دارید. 8. در آخر هم دم کنی و درب قابلمه را می گذاریم و حدود یک ساعت زمان می دهیم تا هویج پلوی ما خوب دم بکشد. بعد از دم کشیدن، پلو را در دیس می کشیم و روی آن را با زرشک و موادی که نگه داشتیم، تزیین می کنیم و همراه با سالاد یا ترشی دلخواه سرو می کنیم. https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
سلام بر کسی که آرامش دل است و آرامش جان سلام بر حسین..♥️♥️♥️♥️ https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
اصلش را بخواهی چای روضه هایش نمک گیرمان کرده.... https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
پیشنهاد ما برای ناهار امروز https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
برای تهیه عدس پلوی خوشمزه به روش رستورانی ابتدا برنج را به همراه مقداری نمک و آب سرد می خیسانیم. نکته ای که باید در خیساندن برنج به آن توجه داشته باشیم این است که برنج های هندی و برنج ایرانی کهنه نیازی به خیساندن طولانی ندارند. مرحله دوم اما اگر از برنج ایرانی تازه استفاده می کنید باید آنرا چند ساعت بخیسانید. در ادامه عدس را هم درون یک کاسه می ریزیم و تا دو بند انگشت بالاتر از سطح عدس آب می ریزیم و اجازه می دهیم نفخ عدس به طور کامل گرفته شود. مرحله سوم در این مرحله عدس را آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ پیمانه آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا عدس به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد. حتما بعد از ۳۰ دقیقه عدس را تست می کنیم و در صورتی که نرم شده باشد، آنرا کنار می گذاریم. مرحله چهارم توجه داشته باشید که برای زیبایی عدس پلو نباید بگذاریم عدس بیش از حد بپزد و له شود. در ادامه برنج را آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس تا یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب اضافه می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله ۲ قاشق مرباخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری کره ( یا روغن حیوانی ) به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه عدس را پس از پخت به قابلمه حاوی برنج اضافه می کنیم. مرحله ششم نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که زمان اضافه کردن عدس به برنج، حتما باید آب عدس را دور بریزیم، چون آب عدس باعث بدرنگ شدن برنج می شود. در ادامه اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود. مرحله هفتم پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد، یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم عدس پلو به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دم بکشد. در همین حین به سراغ آماده کردن مواد دیگر عدس پلو می رویم. مرحله هشتم در این مرحله یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را اضافه می کنیم. پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. مرحله نهم حالا پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به همان تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم. مرحله دهم حالا گوشت را کمی تفت می دهیم تا با پیاز و ادویه ها ترکیب شود، سپس درب تابه را می گذاریم تا گوشت با حرارت بسیار ملایم آب بیندازد و با آب خودش بپزد. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد مقداری نمک و زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم. مرحله یازدهم حالا گوشت چرخ کرده را پس از سرخ شدن از تابه خارج می کنیم و تابه را با دستمال حوله ای تمیز می کنیم، سپس کشمش را که از قبل به مدت ۲۰ دقیقه درون آب خیسانده ایم، آبکشی می کنیم، سپس خشک می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. مرحله دوازدهم کشمش را هم کمی تفت می دهیم تا براق و خوشرنگ شود، سپس از تابه خارج می کنیم. در آخر خلال پسته را به تابه اضافه می کنیم و آنرا هم کمی تفت می دهیم تا براق شود، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. مرحله سیزدهم در این مرحله پس از اینکه عدس پلو آماده شد، آنرا درون قابلمه به آرامی مخلوط می کنیم و در صورتی که دوست داشته باشیم عدس پلو را چرب تر میل کنید، می توانیم کمی روغن یا کره اضافه کنیم. در ادامه عدس پلو را در یک ظرف مناسب می کشیم. مرحله چهاردهم تزیین عدس پلو سلیقه ای می باشد و می توانیم با یک جستجوی کوتاه در اینترنت ایده های خوبی برای تزیین آن بگیریم. در پایان عدس پلو را به سلیقه خود با گوشت چرخ کرده، خلال پسته، کشمش و پیاز داغ تزیین می کنیم. مرحله پانزدهم همانطور که مطمئنا می دانید طبع عدس پلو در طب سنتی سرد است و به همین دلیل بهتر است در کنار آن خرما هم سرو کنیم. البته اضافه کردن دارچین و زعفران دم کرده هم می توانند تا حدودی باعث تعادل در طبع این غذای خوشمزه شوند. https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی جای مولانا خیلی قشنگ میگه: چو خدا بود پناهت، چه خطر بود ز راهت...!! به فلک رسد کلاهت که سر همه سرانی. https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d