پنکیک _رنگینکمانی 🌈
4 عدد تخم مرغ، 1لیوان شیر 1 لیوان شکر، 1،استکان روغن مایع، آرد 3 لیوان پکینپودر یک قاشق غذاخوری، وانیل نوک قاشق،
رنگ خوراکی قرمز، آبی، کاکائو، زعفران رو با آبی مخلوط کنید تا سبز بشه
اول تخم مرغا رو خوب با همزن میزنیم بعد شکر رو اضافه میکنیم باز هم میزنیم بعد روغن وبعدشیر رو اضافه میکنیم باهمزن میزنیم وارد را سه با الک میکنیم و پکینپودر رو با آرد قاطی میکنم وارد رو اضافه میکنم هم میزنم حالا مواد رو به چن قسمت تقسیم کنید و به هر کدام رنگ مورد نظر را اضافه کنید بعد تابه رو خیلی کم چرب کنید بزارید رو گاز تا داغ شود بعد دو قاشق از مواد رو گرد بریزید داخل تابه تا با شعله کم بپزه من در ماهیتابه را گذاشتم تا مغز پخت بشه وقتی که روشون حباب زد با خلال دندون چک کنید اگه نچسبید پنکیک پخته و بعد تکرار کنید تا موادتون تمام شود. باید دقت کنید موقع ریختن تا گرد بشه پنکیک ها، خیلی خوشگل و خوشمزه میشن امیدوار درست کنید و نوش جان کنید.
@shirini71
کیک -زنجبیل _با کشمش
تخم مرغ 4عدد
آرد 2/5 پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن یک دوم پیمانه
کشمش به مقدار لازم
پودر زنجبیل یک قاشق پر چایخوری
پکینپودر دو قاشق چایی خوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
اول ارد و بکینگ پودر و زنجبیل را الک کرده سه بار الک کنید برا پف کیک بهتره ..تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم پنج دقیقه بعد شکر را اضافه میکنیم باز هم میزنید سپس روغن بعد شیر را اضافه کرده و هم بزنید بعد ارد را کم کم به مواد اضافه کرده و در همون جهت که با همزن زدید مخلوط کنید بعد کشمش رو که با آرد مخلوط کرده بودید رو اضافه کنید آرد اضافی کشمش رو باید الک کنید بعد قابلمه رو چرب کنید و یه لیوان رو چرب کرده نصف آب بریزید بزارین داخل قابلمه بعد مایع کیک رو بریزید یه دمکنی بزارین بعد زیرش شعله پخشکن بزارید بعد یه ساعت کیک آماده میشه فقط باشعله کم باید پخته بشه بعد برگردونید تا طرف دیگش طلایی بشه تقریبا بیست دقیقه.
@shirini71
#اسپرد_بادمجون
اصل این غذا مربوط به منطقه اسلووانیه ولی بین روسها طرفدارهای زیادی داره 🍆🌶🍅
برای پختش ابتدا 4تا دونه بادمجون همچین تپل و ترو تازه رو بعد پوست کندن نگینی کنید .بعد نمک بزنید بزارید 1ساعت بمونه تلخیش گرفته بشه. بعد شستن با کمی روغن تو تابه بریزید وبا شعله ملایم کمی سرخ کنید.
تو تابه جدا پیاز تفت بدین در حدیکه سبک و براق بشه 1حبه سیر بهش اضافه کنید و 2تا دونه هویج متوسط رنده شده نصف فلفل دلمه خرد شده 2تا دونه فلفل سبز تند خرد شده (می تونید حذف کنید)رو باهم تفت بدین یا نرم بشن یه کمی قارچ بریزین و تفت بدین حالا 2تا دونه گوجه رو نگینی کنید به مواد بالا اضافه کنید و بادمجونهای سرخ شده رو هم اضافه کنیدو کمی نمک بزنید .
در تابه رو ببنید و بزارید با حرارت کم بپزه و نرم بشه.گاهی با پشت قاشق له کنید.
خوشمزه گیاهیمون.
@shirini71
#کوکو_سبزی
#با _پودر _گل سرخ
#و _پودر _گردو
سبزی کوکو خرد شده_ 4 لیوان
تخم مرغ _4 عدد
آرد_ ۲یا ۳ قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ _1قاشق غذا خوری پر
نمک و فلفل ، زنجبیل، زرد چوبه، پودر سیر ، و گردو خرد شده_ به مقدار لازم
تخم مرغها رو کمی میزنیم و به ترتیب آرد ، نمک ، فلفل ،زردچوبه، پودر گل سرخ پودر سیر و رو اضافه میکنیم و حسابی با هم مخلوط میکنیم بعد هم مواد رو همراه گردو به سبزی اضافه کرده و کمی میزنیم بعد تو روغن سرخ میکنیم
نکته :
اگه میخواین قالبی درست کنید یکم تو مایع کیک کره آب شده یا روغن مایع بریزید.
بعد قالب سیلیکونی را چرب کرده و از مواد داخلش میریزیم بعد هم در فر (بهتره از قبل گرم باشه ) با درجه 180 به مدت 45 قرار میدهیم.
قالب را از فر خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن کوکو رو به راحتی از قالب خارج میکنیم.
نکته :
سعی کنید سبزی رو با خوردکن خوب ریز کنید تا کوکو سبزی خوشرنگی داشته باشید
@shirini71
#ژله_آبنبات_چوبی 🍧🍭🍭
✍️مواد لازم :
ژله با رنگ و طعم دلخواه ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد ۱/۴ لیوان
نی پلاستیکی به تعداد لازم
📝طرز تهیه:
ژله را با یک لیوان جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی با عمق ۲ سانت ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و با چاقوی تیزی که در آب گرم زده اید به ۳ تا ۴ قسمت برش بزنید و اگر در ظرف مسطح ریخته اید آن را به شکل دایره قالب بزنید.نی پلاستیکی را داخل ژله کرده و ژله آب نباتی آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
🔸از ژله با طعم و رنگ های مختلف می توانید استفاده کنید.
👩🍳🍳@shirini71
🍄~♧____~___♧~
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_شکری_گل_رزوپسته
#شیرینی_عید
مواد لازم برای حدود 60-65 عدد
کره نرم شده 125 گرم
شکر 80 گرم
پوست لیمو (رنده کرده) یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ همزده 1 عدد متوسط
آرد 200 گرم
آرد ذرت 30 گرم
بیکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
گل رز خشک (خرد کرده) 2 قاشق چایخوری
پسته خرد کرده برای روی کوکی به میزان لازم
گل برگهای خشک گل رز برای روی کوکی به میزان لازم
شکر دانه درشت برای روی کوکی به میزان لازم
روش تهیه:
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پوست لیمو و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد، آرد ذرت، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را همراه با گل رز درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اینک داخل خمیرهای قالب زده را با برشگر کوچکتری به قطر 5/2 سانتیمتر خالی کنید و کوکیها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
آنگاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و کوکیها را به مدت تقیری 12-15 دقیقه بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید.
اینک روی #کوکی ها را در آیسینگ بزنید و روی پنجره سیمی بگذارید و رویشان شکر، پسته و گل رز بپاشید.
روش تهیه #آیسینگ : 25 گرم کره را همراه با 1 قاشق چایخوری آبلیموی تازه و 2 قاشق سوپخوری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود.
حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و 225 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به اضافه کنید
@shirini71
#کتلت_مرغ
#ساندویچ
مواد لازم:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
برنج پخته شده ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به چند تکه تقسیم کرده و با پیاز و نمک و فلفل و آبلیمو و مقداری آب میپزیم تا کاملاً پخته شود.
سپس از آب خارج نموده و اجازه میدیم خنک شود.
تکه های مرغ را به همراه برنج پخته شده و دو عدد تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل داخل غذاساز ریخته و خوب میکس میکنیم.
درون تابه به حدی روغن میریزیم که در کل سطح تابه به صورت یکدست پخش بشه.
یه کاسه آب کنار دستمون گذاشته و دستمون رو توش کمی خیس میکنیم.
از مایه کتلت مقداری تو دست گرد کرده و سپس صاف کرده و درون تابه می گذاریم تا سرخ شود.
حرارت زیر تابه باید کم باشد تا کتلت ها به آرامی و به طور یکنواخت سرخ شوند.
زمانیکه یه طرفش سرخ شد برمیگردونیم تا سمت دیگه کتلت نیز سرخ شود.
@shirini71
. #کوکو_ماکارانی_باسالادكلم 😋
طرزتهیه کوکو ماکارونی موادلازم:
نصف بسته ماكاراني شكل دار خام
٤ يا ٥ تخم مرغ
قارچ خام ورقه شده ٢٥٠ گرم
سوسيس( هات داگ )يك يا دو عدد خرد شده
فلفل دلمه رنگي يا سبز نگيني شده 1 عدد
نمك و فلفل (ميزان سوسيس و قارچ مي تونيد زياد كنيد ولي كمترنه ) .
#پنیر پیتزا به مقدار لازم .. .
.
ماكاراني ابكش كرده تا حدي مي جوشونيم تا نرم و پخته بشه . اجازه ميديم ماكاروني سرد بشه بعد تخم مرغ زده شده و مابقي مواد اضافه مي كنيم و يكدست داخل تابه ميريزيم . هرچي اين كوكو بيشتر سرخ بشه و تردتر بشه لذيذتره ... نوش جان .
.
نكته: اگه نخواستيد از سوسيس استفاده كنيد فيله يا سينه مرغ هاي خيلي كوچك خرد كنيد و سرخ كنيد و نمك و كمي زردچوبه بزنيد و پودرسير بهش زياد بزنيد تا مزه سوسيس و كالباس بگيره😉 و سرد شده و توي مواد كوكو مخلوط كنيد اما اين كوكو با سوسيس خوشمزه تره
نكته٢: روغن خوب داغ شود و بعد مواد كوكو رو پهن كنيد تا خوب سرخ و برشته شود و برگردونيد تا ازهم نپاشه .
.
طرزتهيه سالاد كلم:
كلم خرد شده، خيار خرد شده. نخود فرنگي. جعفري خرد شده رو باهم مخلوط كنيد وبا سس مورد علاقه تون مثل سركه بالزاميك ، روغن زيتون ، يا سركه سيب يا سس سالاد سرو كنيد.
@shirini71