eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دوستان عزیز 🙋‍♀️ شوید پلو با ماهی سوخاری و ته دیگ زعفرانی تکه های ماهی قزل آلا رو از شب قبل توسماق و نمک خوابوندم.بعد از این مدت سماق رو روی ماهی برداشتم و کمی آرد گندم، فلفل سیاه و زردچوبه را در ظرفی مخلوط کردم پشت و روی ماهی رو توی مواد غلطوندم بعد در روغن داغ که مقداری زردچوبه اضافه کردم با حرارت ملایم سرخ کردم وقتی یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا خوب طرف دیگر هم سرخ و برشته بشه.(امتحان کنید خیلی خوشمزه ست) @shirini71
‍ ‍ برای ته دیگ سیب زمینی ؛ سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید یک طرف سیب زمینی رو کمی سرخ وطرف دیگه که سرخ نشده کنجد بزنید وبچینید ته قابلمه(تو قابلمه چند قاشق روغن بریزید و گرم کنید) برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وبپزید و آبکش کنید یکی دو کفگیر برنج آبکش شده میریزیم رو سیب زمینی وشوید خشک ادامه میدیم تا برنج تموم بشه دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله متوسط،وقتی بخار کرد روغن روش بریزید تن ماهی طبق دستور بیست دقیقه تو آب جوش بپزید تو این فاصله یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وبا کمی روغن سرخ کنید دوست داشتید یکی دوحبه سیر رنده شده بزنید من سیر زدم بعد از بیست دقیقه پخت تن ماهی درشو باز وبه پیاز داغ سرخ شده اضافه میکنیم نمک و فلفل و زردچوبه زده وتفت بدید کمی رب هم بزنید خوشمزه میشه میتونید جداگانه موقع سرو رو برنج بریزید روش دیگه مابین برنج وشوید بریزید تا با برنج دم بکشه عزیزان به این نکته توجه کنید چون تن ماهی چربه وروغن داره آگه مابین برنج میریزید از همون روغن خودش استفاده کنید ودیگه رو برنج روغن نریزید آگه شوید پلو به تنهای دم بکشه روش روغن بریزید مقداری سیب زمینی نگینی باهاش سرخ کنید نوووووش جان بفرمایید 😊 بعضی از کدبانوها به برنج در حال جوش کمی زردچوبه میزنن من شخصا استفاده نمیکنم @shirini71
شوید پلو با ماهی سوخاری و ته دیگ زعفرانی تکه های ماهی قزل آلا رو چهار ساعت توسماق و نمک خوابوندم.بعد از چهار ساعت سماق رو روی ماهی برداشتم و کمی آرد گندم، فلفل سیاه و زردچوبه را در ظرفی مخلوط کردم پشت و روی ماهی رو توی مواد غلطوندم بعد در روغن داغ که مقداری زردچوبه اضافه کردم با حرارت ملایم سرخ کردم وقتی یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا خوب طرف دیگر هم سرخ و برشته بشه.(امتحان کنید خیلی خوشمزه ست) ته دیگ زعفرانی برنج رو آبکش کردم ودو کفگیر از برنج رو دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده زدم کف قابلمه رو مقداری روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد برنج زعفرانی ریختم با قاشق خوب صاف کردم بعد برنج ساده رو روش ریختم بمدت ۴۵ دقیقه گذاشتم دم بکشه. @shirini71
شوید پلو همه مدلش خوشمزه هست 👆
مواد لازم: پودر قند 120 گرم آرد سفید 120 گرم بیکینگ پودر ⅛ ق چ وانیل ½ ق چ روغن صاف قنادی 75 گرم تخم مرغ 1 عدد (اگه میخواید کاکائویی درست کنید 1ق چ پودر کاکائو) شکلات چیپسی ریز به مقدار لازم . . طرز تهیه: اول روغن صاف رو با پودر قند مخلوط کنید با قاشق بعد که کمی به خورد هم رفتن با همزن بزنید اول به شکل خورده نان درمیاد بعد پوک میشه، حالا تخم مرغ و وانیل رو (اگه کاکائویی دوست داشتین پودر کاکائو رو هم تو این مرحله اضافه کنید) اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن ❤(بسته به زردیه زرده تخم مرغتون ممکنه شیرینی ها کمی زرد رنگ یا کرم رنگ بشن) بعد آرد و بیکینگ پودر رو روش الک کنید و با قاشق مخلوط کنید و با یک قاشق اندازه گیری(ترجیحا ½ ق غ) یا اسکوپ کوچیک بستنی از مواد بردارید و گلوله کنید و روش شکلات چیپسی بزارید ترجیحا با فاصله از هم توی سینی با کاغذ روغنی بزارید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 سانتیگراد به مدت تقریبی 10 دقیقه قرار بدید تا کاملا شیرینی ها پخش بشن و کمی پف داشته باشن زیاد نه وقتی از فر دراوردید بزارید کاملا خنک بشن بعد که خنک شدن پفشون میخوابه و تقریبا چروک میشن که خیلی خوشگلشون میکنه😍❤ من همیشه با این مواد ی دور وانیلی میپزم و ی دور کاکائویی جدا جدا و توی سینی میچینم اگه دوبار بپزید تقریبا 800 گرم شیرینی دارید. البته بستگی به اندازه شیرینیتونم داره❤ @shirini71
😍 آرد نخودچی ۴/۵ پیمانه آرد سفید ۳ ق غ پودر قند یک پیمانه روغن جامد یک پیمانه (به جای روغن میتونید از کره هم استفاده کنید) هل یک ق چ زعفران دم شده ۳ ق غ پودر قند و روغن را مخلوط کرده ، تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچی را الک کرده کم،کم درمایه می ریزیم ورز میدیم بعد هل و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت ۲ الی ۴ ساعت می گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیر را به وسیله وردنه روی یک سینی به قطر یک سانتی متر پهن می کنیم و با قالبهای کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه های شیرینی را ازخمیر جدا کرده ، در سینی فرمی چینیم و در فر به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه می پزیم. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها در ظرف مخصوص می چینیم. امیدواریم از تهیه و طعم این شیرینی لذت ببرید ‌😍 @shirini71
مواد لازم گوشت چرخ‌كرده و گردو از هر کدام 100 گرم برنج پخته‌شده يك پيمانه پياز رنده شده نصف پيمانه  تخم‌مرغ دو عدد نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم طرز تهیه گردو‌ها را له كرده سپس برنج، پياز و گوشت چرخ‌كرده را به آن اضافه کنيد و كاملا ورز دهيد و در پايان نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ را به آن اضافه كنيد و به اندازه شيريني گردويي درست كرده و در تابه همراه روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد. 👩‍🍳🍝@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کره 125گرم تخم مرغ یک عدد آرد دو الی سه پیمانه پودر قند نیم پیمانه رنگ خوراکی قرمز و زرد دو قطره(دل بخواهی) کره وپودر قند الک شده را اینقدر هم میزنیم تا کرم رنگ و پوک بشه، تخم مرغ را اضافه کردم و درحد مخلوط شدن هم زدم، آرد را یواش یواش اضافه کردم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد، دو پیمانه آرد کافیه، خمیر باید یه کم چسبندگی داشته باشه تا گلها بهم بچسبن، 2/3خمیر رو رنگ قرمز زدم و 1/3 رنگ زرد، فقط با نوک انگشت ورز دادم، چون کره داره اگر زیاد ورز بدید به روغن میفته، از خمیر گلوله های کوچک برداشتم، شش گلوله گلبرگ دور یک گلوله وسطی گل قرار دادم با نوک انگشت فرم دادم، با خلال روی گلبرگها طرح زدم بعد داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15دقیقه ودرجه 180گذاشتم بپزه @shirini71