eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 👒👒 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نوشیدنی پرتقال-هویج-زنجبیل که ویتامین و ارزش غذایی زیادی داره و به بالا بردن ایمنی بدنمون به خاطر ویتامین های زیادی (از جمله C، A، B، D و مواد معدنی مثل پتاسیم و کلسیم، منیزیم، مس و زینک) که داره، خیلی کمک میکنه . تو این اوضاع بدی که همش خبرای ضد و نقیض و بی کفایتی مسئولین واسه تامین کردن نیازهای بهداشتی مردم، مشکل اصلیمون شده، باید خودمون دست به کار شیم و مراقب خودمون و بقیه باشیم، همه موارد شست و شوی زیاد دست ها، کم کردن فعالیت های خارج از منزل و ترجیحا دور کاری در صورت امکان، شست و شوی کامل و دقیق مواد غذایی و رعایت بهداشت بهترین راه مبارزه با کروناس.. در کنار همه اینا، بالا بردن ایمنی بدن با استفاده از مواد غذایی مغذی هم خیلی موثره.. به شایعات و تبلیغات بیخودی برای کشف پودر ضد کرونا و این چرندیات هم اصلا اهمیت ندید.. همه اینا تبلیغن و دارن از ترس مردم سو استفاده میکنن.. مراقب خودتون باشید😍😍 @shirini71
محتویات: آب پرتقال ۱ لیتر آب گازدار ساده یا لیمویی ۱ لیتر چوب دارچین ۳-۲ عدد جوزهندی ۱/۴ قاشق چای‌خوری بستنی پرتقالی ۱۰ اسکوپ ابتدا آب پرتقال و جوز هندی و چوب دارچین را برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس چوب دارچین را خارج نموده و آب پرتقال را کنار بگذارید تا خنک شود. حال آب پرتقال و آب گازدار را با هم ترکیب کنید و در انتها بستنی را بیافزائید. @shirini71
🥜 👩‍🍳مواد لازم گردو، بادام ، فندق ، بادام هندي ، پسته و كشمش از هر كدام ١٠٠ گرم كره ١٠٠ گرم دارچين به مقدار لازم پياز خلالي و سرخ شده ٥ عدد متوسط برنج ١ كيلو مرغ يا گوشت به مقدار لازم ( بسته به سليقتون) روغن مايع و نمك و زعفران به ميزان لازم كدو حلوايي بزرگ ابتدا كدو حلوايي را از بالا يك برش عرضي ميديم و هسته هاشو خارج ميكنيم و با قاشق هم كمي ميتراشيم ، بعد روش كمي روغن مايع ميماليم و دورش فويل ميپيچيم و داخل فري كه ١٥ دقيقه قبل گرم شده ميگذاريم به مدت ٥ دقيقه در دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد قرار ميدهيم. بعد كدو حلوايي رو ميذاريم خنك بشه و سپس داخل كدو حلوايي رو كمي ميتراشيم و خارج ميكنيم ( دقت كنيد نبايد لايه خارجي آسيب ببينه ) كمي پياز داغ را با مرغ يا گوشت پخته شده و نمك فلفل و زعفران تفت داده و كنار ميگذاريم... حالا آجيل هارو در ظرفي جداگانه با كره و پياز داغ باقي مانده تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم... بعد برنج رو شسته و روي شعله قرار داده تا آب برنج تموم بشه و بعد كمي دون آبكش ميكنيم ... حالا داخل كدو حلوايي رو چرب كرده و يك لايه برنج ميريزيم و سپس يك لايه آجيل و كمي دارچين ميپاچيم و بعد يك لايه گوشت يا مرغ و دوباره تكرار ميكنيم تا سطح بالايي كدو و بعد درشو ميگذاريم و دورش فويل ميپيچيم و به مدت ١٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٥٠ درجه سانتي گراد ميگذاريم تا خوب مزه داربشن و بعد خارج كرده و سرو ميكنيم 😋👌 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‌‌ ‌ این شیرینی یه جور شیرینی مدرنه که بافت بسیار ترد و لطیفی داره و برای تهیه اون نمیتونید از روغن جامد استفاده کنید. مواد لازم : مارگارین 225 گرم(میتونید کره رو جایگزین کنید البته طعم کره در شیرینی محسوس هست) پودر قند 120 گرم(حدود 3/4 لیوان) پودر کاسترد(3 قاشق غذاخوری استاندارد) ◀️پودر کاسترد رو از لوازم قنادی یا سوپر مارکت میتونید تهیه کنید. آرد 300 گرم(حدود 2 لیوان پر سرصاف) ◀️طبق معمول از آرد سه صفر استفاده میکنیم ،از لوازم قنادی یا سوپر مارکت قابل تهیه ست. ◀️میتونید برای شکلاتی شدن خمیر 1 یا 2 قاشق از آرد را با پودر کاکائو جایگزین کنید. وانیل 1/4 قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 2 عدد دستور تهیه مارگارین یا کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه. مارگارین+پودر قند را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کاملا سبک و حجیم شود. سپس زرده ها+وانیل را اضافه کرده و 3 تا 4 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید. آرد سفید را الک کنید و کم کم اضافه و مخلوط کنید(با لیسک یا همزن) ◀️خمیر بسیار نرم و لطیف و چسبنده ست. خمیر را به 2 یا چند قسمت تقسیم و رنگ خوراکی ژله ای اضافه و مخلوط کنید. روی خمیر را پوشانده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. ◀️از رنگ مایع استفاده نکنید باعث شل شدن خمیر میشود. سپس هر بار مقدار کمی خمیر را از یخچال خارج و بین دو نایلون باز کنید و با کاتر فشاری گل مینا کاتر بزنید. ◀️این خمیر مثل خمیر شیرینی مارمالادی خیلی زود نرم میشه و باید مدام بین کار اونو در یخچال قرار بدید تا قابل کاتر خوردن بشه. ◀️کاتر فشاری گل مینا رو از لوازم قنادی تهیه کنید. ◀️میتونید کاتر را هر بار در کمی آرد بزنید تا خمیر به کاتر نچسبه. خمیرهای کاتر خورده را در سینی بچینید ◀️سینی نیازی به چرب کردن و کاغذ روغنی نداره. سپس سینی شیرینی را 30 دقیقه در یخچال قرار داده و بعد بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید تا حدی که زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده. بعد از فر در بیارید و صبر کنید تا خنک شده و از سینی جدا کنید چون شیرینی خیلی ترده و ممکنه بشکنه. ◀️میتونید شیرینی رو در تابه دو طرفه درست کنید و کف تابه را باید دو لایه کاغذ بندازید . ◀️برای فر برقی دما 20 درجه کمتر باشد. ◀️اگر خمیر ورز داده بشه روغنی پس میده و شیرینی سفت میشه. این دستور حدود100تا 140 شیرینی به شما میده. @shirini71