یه مدل ساق عروس هم داریم که دور نی پیچیده میشه و تو روغن سرخ میشه و توشون با مواد پر میشه👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ساق_عروس
#شیرینی_عید
#بدون_فر
سلام عزیزان اینم دستوراین شیرینی خوشمزه،لطفا کامل بخونید دستوردقیق وباذکرهمه ریز نکاته،
درابتداخمیراین شیرینی رابه روش زیرتهیه کنید:2عددزرده تخم مرغ و1/4ق چ وانیل ویک ق م پودرقند_به دلخواه_راباهم مخلوط کنید ودرحدیکدست شدن باهمزن یاچنگال هم بزنید،سپس نصف لیوان شیرولرم و8ق غ روغن مایع بیفزایید کمی هم بزنید درنهایت اردالک شده راکم کم اضافه کنید درابتداباقاشق ودست اخربانوک انگشتان خمیرراجمع ویکدست کنید،من حدود2لیوان ارد ریختم که تقریبی هست ،پس تاجایی که خمیرکاملا نرم ولطیفی که چسبنده هم نیست شکل بگیرداردبریزید_خمیرنیازبه ورززیاد هم ندارددرحدی که یکدست شد ورزدادن بانوک انگشتان کافیست_سپس خمیرراحدودنیم ساعت درنایلون ودرمحیط استراحت دهید،
پس ازان برروی سطح کمی اردپاشی شده خمیرراباوردنه، نازک به ضخامت نیم تایک میلی پهن کنید وبصورت نوارهای یک سانتی برش بزنید،نوارهارادورتادورچوبهای مخصوص شیرینی ساق عروس بپیچانید،طوری که لبه های خمیربرروی هم قراربگیرد،برطبق فیلم
*این چوبها درلوازم قنادیها موجوداست وبه قیمت خیلی ارزون،،، من دونه ای پونصدتومن خریدم،پس تعدادزیادبخرین راحتترهست،
چوبها رابرروی سطح کار،خیلی خوب بغلطانیدتاتمامی خطوط روی شیرینیها محو شوندویک خمیرصاف ولوله ای شکل داشته باشید،سپس هرخمیرلوله ای رابه اندازه دوبندانگشت برش بزنید،همه چوبهای اماده به این روش رادرروغن داغ وباحرارت ملایم درحد کمی طلایی شدن سرخ کنید،ازروغن بکشید اجازه دهیدکمی ازدمابیفتند،سپس ازدرون چوبها براحتی خارج کنیدوپس ازسردشدن کامل باموادمیانی پرکنید،
نکته:اگرخمیربیش ازاندازه نازک باشد،وبیش ازحدسرخ شودخارج کردن انهاازچوبها سخت خواهدبود،
موادمیانی:100گرم پودربادام یا پودرگردورابا100گرم پودرقند و1ق م پر پودرهل وحدود3_2قاشق گلاب مخلوط کنیدتاخمیری شکل شود،درون شیرینیها رابااین خمیروبوسیله قیف پرکنیدودرنهایت درپودرقندبغلطانیدیابه دلخواه تزیین کنید،
*اگرچوب نداشتین می تونین خمیرراباوردنه پهن کنیدقالب گردبزنیدازموادمیانی بین خمیرقراردهیدلبه های خمیررامثل بقچه به بالا جمع کنیدوخمیرراگردودر نهایت دردست بصورت لوله ای شکل دهید،این روش زدن این شیرینی بدون چوب،
اگرنخواستین این شیرینی راسرخ کنید به همین روش شیرینیها رابزنیدودرون فرازقبل گرم180درجه حدود20_15دقیقه پخت دهید،درنهایت پس ازسردشدن درپودرقندبغلطانید،
اگرازچوبهای ساق عروس اولین بارخواستین استفاده کنید درابتداحدودپنج دقیقه چوبها رابه تنهایی درون روغن سرخ کنید واجازه دهیدسردشوندسپس استفاده کنید،
@shirini71
#شیرینی_خشک
#ساق_عروس
#شیرینی_ساق_عروس
آرد لیوان یک و دوسوم لیوان(۲۵۰ گرم )
روغن جامد(یا کره) ۲/۳ لیوان (۱۰۰گرم)
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
پودر هل نصف قاشق غداخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن یا کره رو نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد روغن رو با همزن بزنید بعد پودر قند و هل را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و سبک شود آرد رو الک کنید و کم کم اضافه کنید در مرحله آخر گلاب و اضافه کنید و کمی ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست بیاد .خمیر رو حدود یک ساعت در یخچال استراحت دهید بعد از این مدت میتونید از خمیر به اندازه حدود ده گرم بردارید و تو دستتون باز کنید و تکه ای از گردو وسط خمیر قرار دهید و جمع کنید و به صورت یک بیضی فرم دهید و کف سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادید با فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه(بسته به دمای فر) قرار دهید کمی که شیرینی ها از حرارت افتاد روی ان پودر قند الک کنید یا در پودر قند بغلطانید.
پ.ن:شیرینی این شیرینی کم است اگر دوست دارید شیرین تر باشه یکی دو قاشق پودر قندتونو بیشتر بریزین.
پ.ن۲:شیرینی ساق عروس رو که به روش سنتی درست میکنن معمولا کناره هاش کشیده تر و تیز تره ولی من دوست داشتم که این مدلی درست کنم و روش طرح بندازم.
@shirini71
#لوبیا_پلو_متفاوت
#لوبيا_پلو😋😋 لوبيا سبز رو مي ذاريم كمي بپزه تقريبا نيم پز كه شد برنج را اضافه مي كنيم بعد كه پلو پخت آبكش مي كنيم و شويد لاب لاي پلوي مي پاشيم با كمي دارچين و گلسرخ مي ذاريم دم بكشه،
براي گوشت هم دوتا پياز را خلالي مي كنيم در كمي روغن تفت مي ديم ، گوشت را اضافه مي كنيم با كمي زعفران و پاپريكا و فلفل سياه تفت مي ديم و درش را مي بنديم تا كمي با هم سرخ بشن ، بعد كمي رب اضافه مي كنيم و باز هم تفت مي ديم، در اخر هم يك استكان آب، روي شعله ي خيلي ملايم زمان مي ديم تا گوشت مغز پخت بشه بعد نمك اضافه مي كنيم ، وقتي كه آماده شد، هم مي تونين جدا گوشت را سرو كنين هم رو يا لا بلاي پلو بكشين .
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71
🔷#سوپ_قارچ_کرمدار
#پیش_غذا
6-4 نفر
کره 50 گرم
آرد برنج نرم 2/1 لیوان
آب مرغ یا گوشت 4 لیوان
شیر 2 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
قارچ، خردشده 2 لیوان
ماکارونی گوش ماهی 2/1 لیوان
زرده تخممرغ 2 عدد
آبلیمو تازه 3-2 قاشق سوپ خوری
خامه 80 گرم
جعفری، ریز خردشده 1 قاشق سوپخوری
1 کره را در قابلمهای روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. آرد برنج را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
2 آب مرغ را به تدریج روی مخلوط کره و آرد ریخته، مدام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس بگذارید سوپ بجوشد تا غلیظ شود.
3 شیر، نمک، فلفل و قارچ خردشده را اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله ماکارونی هم به سوپ اضافه کنید.
4 بعد از پخت ماکارونی و قارچ و زمانی که سوپ یکی دو جوش زد، از روی حرارت بردارید.
5 زردههای تخممرغ را با آبلیمو در کاسهای با چنگال بزنید، سپس آن را کف ظرف سرو سوپ بریزید. سوپ را داغ و به تدریج اضافه کرده و هم بزنید. سپس خامه را افزوده و روی سوپ را با جعفری تزیین کنید.
@shirini71
#دلمه_كلم
مواد لازم:
▫️گوشت چرخ کرده سيصد گرم
▫️برنج دو پیمانه
▫️لپه یک پیمانه لپه
▫️پیاز یک عدد
▫️سبزی معطر دلمه ترخون، مرزه، شوید
▫️رب یک ق غ
▫️ادویه، زرد چوبه، نمک،
▫️سس دلمه شامل
▫️رب گوجه فرنگی یک ق غ
▫️روغن زیتون یا روغن دو ق غ
▫️سرکه نیم استکان
▫️شیره ی انگور یک استکان
▫️اب به مقدار لازم
طرز تهیه:
لپه را پخته، برنج را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب ادویه و نمک و به مواد اضافه میکنیم، سپس سبزی را اضافه کرده ورب زرد چوبه نمک میزنیم در اخر لپه برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم.برگ کلم را کمی داخل آب جوش گذاشته تا نرم شود، بعد مواد را داخلش میپیچیم و در قابلمه میچینیم.رب گوجه فرنگی رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم.
@shirini71
#کیک_مرغ_وگردو
نان تست سایز بزرگ ۱۲ عدد
ماست چکیده یک پیمانه
ماست سنتی سه چهارم پیمانه
ماست یک دوم پیمانه
ماست موسیر یک دوم پیمانه
سس مایونز سه چهارم پیمانه
خامه صبحانه یک دوم پیمانه
گردو نگینی یک دوم پیمانه
مرغ پخته ونگینی یک و یک دوم پیمانه
تره خرد شده ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
کنارههای تست را برش دادم کنار گذاشتم تمام ماست ها و سس و خامه را مخلوط و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کردم و به دو قسمت تقسیم کردم یک قسمت مرغ و گردو و تره اضافه و مخلوط کردم ظرف مورد نظر رو دو قاشق غذاخوری از سسی که آماده کردم ریختم و ۴ عدد نون تست رو چیدم و یه لایه از مواد مرغی ریختم و صاف کردم دوباره ۴ عدد نون تست و دوباره مواد مرغی و چهار عدد نون تست و آخر با سسی که کنار گذاشتم سطح و دیواره های کیک و پوشش دادم و دو تا سه ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد به دلخواه تزیین کردم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_مرغ_گردو
تا حالا شده کیک مرغ درست کنید و برای تزیینش مجبور باشید کلی سس مایونز بزنید😏براتون تزئین یک کیک مرغ متفاوت و جدید آوردم 😊
نان تست جو یک بسته
سینه مرغ پخته شده یک عدد
پیازچه خرد شده نصف لیوان
خیار شور نگینی خرد شده نصف لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
سس مایونز نصف پیمانه
ماست خامه ای نصف پیمانه .
برای مواد میانی
،سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل بگذارید بپزد و سینه مرغ را بعد از پخت ریش ریش کنید و به آن پیازچه ی خرد شده و گردوی خرد شده و خیارشور خرد شده و سس مایونز و ماست خامه ای و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
غلظت این مواد باید مانند سالاد الویه باشد .
یک عدد سیب زمینی را آبپز کنید و تا داغ هست آن را رنده ی ریز کنید و یک قاشق غذاخوری پر سس مایونز و کمی نمک و فلفل و کنی زعفران دمکرده بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود .
این مخلوط سیب زمینی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید .
حاشیه های نان تست را جدا کنید و با قالب قلب داخل چهار عدد نان تست را قالب بزنید و چهار عدد نان تست قالب خورده را روی نایلون فریزر چرب شده یا تلق چرب شده کنار هم قرار دهید و از مواد سیب زمینی داخل قلبها پایپ کنید و با قاشق روی سیب زمینی را صاف کنید.
از مواد مرغ یک لایه روی نانهای تست بریزد و صاف کنید و دوباره یک لایه نان تست بگذارید و این کار را ادامه دهید و سپس روی کیک مرغ روکش نایلونی بکشید و درون یخچال به مدت دو ساعت قرار دهید .
سپس یک بشقاب روی کیک مرغ بگذارید و بشقاب را دَمَر کنید تا قسمت قلبی نان تست روی بشقاب بیاید و نایلون فریزر را به آرامی جدا کنید و از مواد باقیمانده ی سیب زمینی دور تا دور کیک مرغ را روکش کنید و با برشهای از خیار کیک مرغ را بپوشانید و باسلیقه خودتون روی کیک مرغ را تزیین کنید .
@shirini71
#کیک_مرغ
#غذا
#پیش_غذا
#مجلسی
#یخچال_عروس
برای مواد میانی میتونید از انواع سالاد : الویه، مرغ،شوید وسیب زمینی و... استفاده کنید.
طرز تهيه در:
سس : از ترکیب ماست چکیده یا ماست خامه ای ، سس مایونز ، فلفل سیاه و کمی ابلیمو
تریین : از چوب شور ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی و پنیر خامه ای ، بِه دانه براى چشم
این مدل تزیین را ۲الی۳ ساعت قبل از سرو انجام بدید تا چوب شور نرم نشود ، تریینش هم زمانبر نیست .
مواد لازم و نكات يك الويه خوشمزه:
مرغ: مرغ را با چوب دارچين، برگ بو و پياز آبپز كنيد و ادويه به آن نزنيد، بعد از پختن و سرد شدن آن را ريش ريش كنيد.
سيب زميني: سيب زميني را با يك قاشق غذا خوري نمك آبپز كنيد، سپس آبكش كنيد و در آب سرد بذاريد تا كاملاً سرد شوند، سپس نگيني كنيد و پس از سس زدن در يخچال قرار دهيد.
خيارشور: خيارشور را نگيني كنید ( رنده نكنيد).
تخم مرغ: ١ الي ٢ عدد تخم مرغ را بعد از آبپز كردن و سرد شدن نگيني كنيد.
نخود فرنگی :نخود فرنگي (كنسرو )را با تخم مرغ نگينی مخلوط كنيد و سس بزنيد.
در صورت تمايل( سليقه اي) از ژامبون نگيني، هويچ آبپز نگيني، كمي تره فرنگي يا پيازچه ريز خرد شده مي توان استفاده كرد.
همه مواد را كم كم با هم مخلوط كنيد و سس بزنيد.
طعم و مزه اصلي يك الويه خوشمزه به سس آن است. البته شما مي توانيد مايونز را با ماست خامه اي چكيده مخلوط كنيد.
@shirini71
#ذرت_تند_اسپایسی😋
#عصرونه
#دورچین_بشقاب
اين يك فست فود گياهي و البته تنده! اگه طعم هاي جديد دوست داريد ميتونيد امتحان كنيد😍😋( می تونید فلفلش رو حذف کنید)
ذرت شيرين٤٣٠ گرم
فلفل ٩٠ گرم
پيازچه ٢٥ گرم
گشنيز ٢ قاشق غذاخوري
تخم مرغ ٢ عدد
آرد كامل ١١٥ گرم
نمك ١ قاشق چايخوري
فلفل سياه ١/٢ قاشق چايخوري
فلفل قرمز تند ١/٢ قاشق چايخوري
آب ٦٠ ميلي ليتر
(كره به مقدار لازم براي سرخ كردن)
طرز تهيه:
در يك كاسه، بجز آب تمام مواد رو بريزيد و خوب هم بزنيد.
سپس اب رو اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد.
مقداري كره را در ماهيتابه بريزيد و داغ كه شد، يك قاشق پر از خمير داخل كره بريزيد و سطح آن را صاف كنيد، و سرخ كنيد.
داغ با سس كچاپ سرو كنيد.
نوش جان😋
@shirini71
#مینی_پیتزا
#فینگرفود
دستور تهیه :👇
اول یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و تفت میدیم بعد گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم بعد زردچوبه و نمک و فلفل و پودر پاپریکا رو اضافه میکنیم و بعد قارچ خرد شده.میگذاریم تا گوشت کمی با اب قارچ پخته بشه بعد فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم و یک قاشق رب گوجه فرنگی.
نون تست رو قالب دایره ای میزنیم و بعد کمی سس مایونز میزنیم روش و از مواد گوشت و قارچ روش میریزیم و پنیر پیتزا و پودر آویشن و ذرت یا زیتونی ویاگوجه فرنگی خرد شده.در فر میگذاریم با دمای 180 درجه و مدت زمان 10دقیقه و بعد نوش جان
بهتره فقط شعله ی بالای فر روشن بشه تا پنیر آب بشه و طلایی شه
زیاد توی فر نمونه,چون نون تست زود خشک میشه
@shirini71