#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_سوم_اسفند_ماه🦊🦊
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
#پیام_سلامتی
✅در زمان سرماخوردگی و سرفه های شدید ، آب آنـــــاناس بخورید !
👈آب آناناس ۵ بـــــــرابر قوی تر از شربت سینه عمل میکنه و از سرماخوردگی و آنفولانزا هم جلوگیری میکنه !
@shirini71
#سوپ_شیر
اول سینه مرغ رو آب پز کنین با کمی نمک و یدونه فلفل دلمه ای . هویج و سیب زمینی نگینی هم بریزین تا بپزه.
سینه مرغ رو با همزن ریش ریش کنین و کنار بذارین.
بلغور گندم یا جو رو با آب بذارین با یدونه پیاز و یک حبه سیر خوب خوب بپزه و لعاب بده .
کمی آرد ذرت رو با کره تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه. حالا کم کم بهش آب مرغ رو اضافه کنین تا گلوله نشه. بلغور پخته شده و مرغ ریش ریش هم اضافه کنین .
پیاز و سیر رو با گوشکوب برقی له کنین و به سوپ اضافه کنین.
بذارین کامل جا بیفته .
شیر رو داغ کنین در ظرفی جدا و یک بسته خامه توش حل کنین و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارین.
وقتی سوپ جا افتاد در آخر ترکیب شیز رو بهش اضافه کنین و بعد از رسیدن به غلظت دلخواهتون زیرشو خاموش کنین و در آخر آبلیمو بزنین.
آبلیمو رو زودتر اضافه نکنید چون شیر میبره. از زردچوبه هم استفاده نکنین تا سفید بمونه سوپتون. اگر خواستین قارچ و ذرت هم میتونین توش بریزین.
با جعفری تزیین کنین و نوش جان کنید.
@shirini71
#سوپ_شیر
دو سوم لیوان جو
یک عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد هویچ کوچک
یک مشت جعفری خرد شده
۳لیوان شیر
۱۰۰گرم خامه
۲۰۰گرم قارچ خرد شده
یک چهارم سینه مرغ
یک و نیم عدد عصاره ی مرغ
جو رو از چند ساعت قبل خیس میکنیم بعدتویه قابلمه متوسط میزاریم با مرغ و سیب زمینی رنده شده بپزه وقتی پخت مرغ رو ریش ریش میکنیم هویج رنده شده جعفری خرد شده و قارچ خرد شده که بخارپز کردیم و عصاره ی مرغ رو اضافه میکنیم یه ربع بعد شیر رو اضافه و هم میزنیم ومیزاریم نیم ساعت با شعله ملایم بجوشه بعد زیر گاز رو خاموش میکنیم خامه رو تو پیاله با چنگال میزنیم و به سوپ اضافه و هم میزنیم تا مخلوط شه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#سوپ_شیر_مجلسی
قارچ ۱۷۰گرم(قارچ رو نازک ورقه ورقه کنید)
کره۲۵گرم
آب مرغ ۲ونیم لیوان(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه)
شیر ۲ونیم لیوان
جوپرک ۸۰گرم
آرد سفید ۱ق غ
خامه صبحانه ۲ق غ
هویج رنده شده ۱عدد متوسط(هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده)
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
جعفری تازه ولیموترش برای سرو
کره را داخل قابلمه ذوب کرده،قارچ ورقه شده را بریزید وبهش ۱ق غ آبلیمو اضافه کنیدوخوب تفت دهیدتاآبش کشیده شه.آرد رو بهش اضافه کنید،خوب تفت دهیدتابوی خامیش گرفته شه.وآب مرغ روکم کم اضافه وخوب هم بزنید تا آردبازشه.هویج وجوپرک وشیرهم دمای مواد رو بهش اضافه،فلفل سیاه هم بزنیدوبزارید با حرارت کم بپزه وجوپرک کاملا باز بشه وبافت کرم مانند بگیره.(درقابلمه را نبدید✔نیمه باز باشه)بعد ازاضافه کردن جوگاهی هم بزنید ته نگیره.درآخرخامه راباچند قاشق از سوپ خوب حل کنید وبه سوپ اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید.درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنیدبا مقداری جعفری تازه خرد شده ولیموترش تازه سرو کنید.
نکات👇👇
حتما شیر را بجوشونید وبعد به سوپ اضافه کنید وگرنه میبره
اگه سوپ شیر را با آبلیمو دوست دارید موقع سرو بهش اضافه کنید چون آبلیمو باعث بریده شدن شیر میشه
ازشیرمحلی استفاده کنیدنه پاستوریزه، خیلی خوشمزه تره
جعفری خردشده عطرخیلی خوبی بهش میده موقع پخت کمی اضافه کنید خیلی خوب میشه
به جای جو پرک میتونید جو پوست کنده بریزید ولی قبلش حتما خیس کنید
مقدار هویج وقارچ بستگی به سلیقه خودتون داره
من داخل سوپ آب مرغ ریختم وچون آب مرغم نمک داشت تو کلیپ نمک اضافه نکردم،داخل سوپ سینه مرغ پخته ریش ریش شده هم میریزن که اونم خیلی خوشمزه میشه فقط خیلی زیاد نباشه
فلفل سیاه رو حتما به مقدار زیاد بریزید طعم فوق العاده ای ب سوپ میده
خامه قابل حذفه ولی من با خامه بیشتر میپسندم .خامه بایدهم دمای محیط باشه.
اگر آب مرغ نداشتید میتونید عصاره مرغ بریزیدولی با آب مرغ خیلی خوشمزه تره.آب مرغی که برای این سوپ تهیه میکنید زردچوبه نداشته باشه چون در رنگ نهایی سوپ تاثیر میزاره
اگر موقع سوپ بیش از حد غلیظ شدباشیر یا آب مرغ رقیق کنید
بعدازاضافه کردن خامه سوپ اصلا نباید بجوشه وگرنه خامه میبره
موقع سرو با کمی جعفری تازه تزیین کنید ونوش جان
@shirini71
سوپ جو ,سوپ شیر ,سوپ قارچ ,تقریبا" همه شون یکین منتها هر کی یه جور درست میکنه
ولی همه جوره اش خوشمزه هست 😋👌
#سوپ_جو
#سوپ_قارچ
#سوپ_شیر_مجلسی👆
#کوکوی_بلغور_گندم
#با _تخمه _آفتابگردان 🌻🌻
بلغور گندم ريز _يك ليوان
سيب زمينى _دو عدد
پياز _ يك عدد
آرد ٤ قاشق غذاخورى
رب گوجه نصف قاشق غذاخور
نعنا خشك يك قاشق غذاخورى
تخم مرغ يك عدد
بزرگ
آرد _چهار قاشق غذاخوری
سير رنده شده_ دو حبه
نمك و فلفل
و زردچوبه
ابتدا سيب زمينى رو آبپز کنید بعد رنده یا با گوشتکوب له كنيد بلغور را داخل ظرفى ريخته آب جوش اضافه كنيد تا روى بلغورها رو بگيره بعد بذاريد رو گاز وقتى آب داخل بلغور كشيد و نرم شد سيب زمينى ها و پياز رنده شده و آب گرفته شده و سير و اضافه كنيد مايه حتما خنك باشه،تخم مرغ و رب رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد، آخر هم نمك و فلفل زردچوبه و نعنا و چهار قاشق آرد بریزید خوب با دست ورز بدین تا کاملا مخلوط بشه بعد دستتون رو با آب خيس كنيد و كوكو هارو شكل بدين بزارین داخل روغن و روشن تخمه بپاشید بعد سرخ كنيد
کوکوی خیلی خوشمزه ای هس
اصلا روغن به خودش جمع نمیکنه
@shirini71
#خورشت_ماست
مواد لازم :
مرغ يك عدد تكه شده
ماست چكيده يا خامه اي يك كيلو
كره پنجاه گرم
پياز يك عدد
زعفران غليظ سه ق غ
نمك و فلفل به اندازه كافي
پودر هل سبز يك ق چ
طرز تهيه:
پياز را خرد كرده با كره تفت دهيد سپس مرغ را اضافه كرده و همراه با پياز تفت داده و نمك وفلفل و هل و زعفران و دو ليوان اب را اضافه كنيد و با حرارت كم مرغ را بپزيد
وقتي مرغ پخته شد و مقدار كمي اب مرغ باقي ماند مرغ را برداشته و به اب مرغ ، ماست را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا ماست كمي داغ شود ولي نجوشد سپس از روي حرارت برداشته در ظرف مورد نظر بريزيد و مرغ ها را روي ماست بچينيد و مقداري از مواد ماستي را روي مرغ بريزيد و كمي پياز داغ و زرشك روي مرغ ها بريزيد و با برنج سرو كنيد
😍 @shirini71😍
♨️مرغسوخاری با یه روش جدید 👇
🛑👈مرغ رو چرخ کنید و با تخم مرغ ، پیازچه ، هویج نگینی شده ، آرد و ادویه دلخواه مخلوط کنید و داخل غذاساز بریزید یا کاملا ورز بدید یک مقدار بردارید به سیخ چوبی بزنید داخل آب جوش بذارید به مدت یک ربع تا نیم پز بشه و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید.
😍 @shirini71😍