#رژیم_لاغری_بهاره💓
♦️♦️نهم فروردین 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_قندی
مواد لازم:
آرد سنگک سبوسدار حدودا سه پیمانه(من دو ق بیشتر استفاده کردم)
روغن مایع نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
ماست شیرین نصف پیمانه
پودر هل یک ق چایخوری(اگه طعم هل رو دوست نداشتید همون وانیل کفایت میکنه)
وانیل کمی
نمک میوه یک ق چایخوری پر
بکینگ پودر یک ق چایخوری
زرده تخم مرغ
زعفران دم کشیده دو ق
کنجد فراوون
سبوس اضافه
شکر، روغن مایع ماست و هل رو با قاشق یا مفتول بزنید(همزن نمیخواد)
بعد آرد وبکینگ پودر وانیل، نمک میوه رو سه بار الک کنید وتوی چند مرحله بهش اضافه کنید
زیاد ورز ندید که به روغن بیفته
خمیرمون آماده س
👈این خمیر نیاز به استراحت هم نداره
توی سینی 30در 40 کاغذ روغنی انداختم وروش هم چرب کردم
و سبوس پاشیدم
و خمیر رو با دست پهنش کردم
با هر وسیله ی که دوست داشتید سوراخ سوراخش کنید
البته عمقی سوراخ کنید که وقتی پف میکنه سوراخا از بین نره
بعد زرده تخم مرغ و زعفرون رو هم بزنید
و رومال کنید
و روش کنجد بپاشید
وتوی فر داغ داغ بمدت نیم ساعت بذارید
اما بازم بگم دمای فرا فرق داره
و 5 دقیقه هم گریلو روشن کردم که روش برشته بشه
دوست داشتید بلافاصله بعد از خنک شدن توی ظرف درب دار بذارید که نرم بمونه(اما من خشکشو دوس دارم😋)
یا اینکه اگه خواستید نونتون نرم بشه ضخامتشو بیشتر بذارید
👈 نکته:اگه دوست داشتید زرده رومال رو حذف کنید
@shirini71
#پنکیک_رنگین_کمان🥞🥞🌈
#شیرینی_تربدون_فر
#کیک_تولدبدون_فر
مواد لازم:
آرد 2 فنجان
شکر 1/4 فنجان
شیر 1 و 1/2 فنجان
عصاره وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
اسانس خوراکی
رنگ ژله ای
کره 3 ق س .
آرد رو الک کنید و با شکر مخلوط کنید. شیر . عصاره وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شه. مایه رو به چند کاسه منتقل کنید و رنگ مورد نظر رو به کاسه ها اضافه کنید. رنگ ژله ای از نظر من خیلی بهتر هست. شما میتونید با توجه به رنگ مورد نظر اسانس رو اضافه کنید. مثلا برای رنگ زرد اسانس موزی و یا برای رنگ قرمز اسانس تمشک و ... خب حالا نوبت پخت پنکیک هست. تابه ای نچسب رو دوی حرارت بزارید تا گرم شه. کمی کره توی تابه بندازید و مایه پنکیک رو طوری بریزید که پنکیک های گردی به ما بده. سایز پنکیک بستگی به میزان و مقدار مایه داره که سایز نرمال اون معمولا یک قاشق سوپخوری هست.
و در آخر مطابق سلیقه خودتون تزیین و نوش جان کنید.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات پنیر و سبزی و گردو
@shirini71❤️
#شیرینی_بادامی
مواد لازم :
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانيل نصف ق چ
شكر يك سوم ليوان
آرد سه چهارم ليوان
بادام 100 گرم
طرز تهیه :
ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود
بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم
زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید .
و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید .
منظور از لیوان ، لیوان فرانسوی هست
!
#کیک_پنبه_ایی
#کیک_ابری
#پذیرایی
آرد۲ پيمانه
شكر ۱ پيمانه
باترميلك ۱پيمانه يك ليوان شير با يك ق غ سركه مخلوط كرده بعد از ده دقيقه آماده ست .
روغن مايع نصف پيمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمك ميوه ۱ ق م
بكينگ پودر ۱ ق م
وانيل نوك ق چ
تخم مرغ و وانيل رو هم زده تا از لختگى در بياد و شكر رو اضافه كرده و هم مى زنيم تا كرم رنگ بشه بعد روغن و باتر ميلك آماده شده رو اضافه كرده هم زده تا كامل يكدست بشه بعد مواد خشك آرد و بكينگ پودر و نمك ميوه رو سه بار الك كرده و كم كم به مايه اضافه كرده و هم مى زنيم تا كامل مخلوط و يكدست بشن و داخل قالب مورد نظر چرب شده ريخته ودر فر از قبل گرم شده با دماى ۱۸۰ درجه به مدت۴۰ _۵۰ دقيقه بسته به فرتون قرارداده تا بپزد. به همين راحتى ...
پ.ن:من مقداری کشمش پلویی رو در کمی آرد غلطوندم و لابه لای مواد کیک دادم.
پ.ن:برای جایگزین نمک میوه میتونید از جوش شیرین به مقدار کمتر استفاده کنید.
@shirini71
#کتلت
#پیش_غذا
#کتلت_پونه
🎀 کوکو پونه 🎀
مواد لازم :
سیب زمینی : ۵ عدد
تخم مرغ : ۳عدد
پونه : ۱ پ
ترخون خشک : ۱ ق غ
پیاز : ۱ عدد
نمک، زرد چوبه، فلفل سیاه : به مقدار لازم
آرد : ۱ ق غ
گردو آسیاب شده : تصف استکان
طرز تهیه :
ابتدا سیبزمینی و پیاز رو رنده میکنیم، سپس آب آنها میگیریم.
تخم مرغ را اضافه می کنیم بعد با هم مخلوط می کنیم.
ادویه جات را اضافه می کنیم بعد پونه و ترخون را اضافه می کنیم.
گردوی آسیاب شده را اضافه می کنیم
و در آخر آرد را اضافه میکنیم و همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.
سپس روغن را در ماهیتابه داغ می کنیم (من کوکو ها را باقالب قلبی سرخ کردم)
حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه.
( من از پونه ی کوهی خشک استفاده کرد )
@shirini71
#دسر_شير_خرما
٤ ليوان شير رو با١٧ ،١٨ عدد خرماو ٤،٥عدد گردو ميكس كنيد،با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كره تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه،دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر (ختما بچشيد و به شيرين بودنش دقتكنيد)تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرماكافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته،سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيدتا اسفنجي بشه،بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيد و بعد مخلوط شدن ،ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده..در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد .خيلي دسر خوشمزه اي هست حتما درست كنيد و لذت ببريد😍
😍 @shirini71 😍