eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
شکر پنیر رو هر طعم و مغزی که دوست داشته باشید می تونید اضافه کنید و بهش تنوع بدید👆😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه کته زعفرونیِ مشتی درست کنید دو تا بادنجونه تپلی و شیرین انتخاب کنید یه چاک عمیق تو سینه اش ایجاد کنید طوریکه اولا از ابتدا و انتها چند سانت فاصله داشته باشه و ثانیا به ته بادنجون نرسه... زهر زدایی کنید؛ به هر شیوه ای که میپسندید، من در محلول آب نمک ده دقیقه میزارم بمونه بعد آبکشی میکنمو خشک میکنم. سرخش کنید( با در بسته و حرارت پایین) نصف پ گردوی پودر شده با کلی پیاز داغو یه کم سبزی معطر( چوچاق و خالواش) و رب انارو زرشک و  قیصی خرد شده ب ریزید تو شکم بادنجونتون... یه سس درست کنید متشکل از پیاز رنده شده که توش رب انار تفت دادین و کمی دونه انار خشک و آلو بزارید کمی غلیظ بشه.... بادنجوناتونو منتقل کنید به سس و اجازه بدید بادنجونا طعم دار بشه و سس کاملا غلیظ بشه.... به حدی این غذا خوشمزه س که هر هفته میرید سراغش @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجان + پياز + سيب زميني ( دلخواهي هست) + تخم مرغ + نمك و فلفل و زردچوبه هست دو تا بادمجون متوسط و پوست كندم و نگيني خرد كردم و گذاشتم داخل آبكش تا چند دقيقه بمونه و با گرفتن آب اضافيش تلخيش بره يه پياز متوسط و هم نگيني خرد كردم و سرخ كردم وقتي يكم پياز ها نرم شدن بادمجون هاي نگيني رو اضافه كردم و مرتب هم زدم تا خوب سرخ بشن در رسپي اصلي سيب زميني نيست ولي من سيب زميني هم اضافه ميكنم گاهي، براي اينكه طعم غالب بادمجون نده . يه سيب زميني كوچك رو هم نگيني خرد و سرخ ميكنم و به بادمجون ها اضافه ميكنم ( سيب زميني رو جدا سرخ كردم) و در آخر يه تخم مرغ ميزنم ( البته اگه دوست داريد تخم مرغ بيشتر درش ديده بشه مي تونيد دو تخم مرغ اضافه كنيد) و مقداري نمك و فلفل و تمااااام☺️ مدت زمان طبخش كمتر از نيم ساعته ،اين خوراك و مي تونيد در وعده ناهار و شام ميل كنيد هم با برنج لذيذه هم با نان😋☺️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر یک لیتر،شعریه یک لیوان،پودر نارگیل یک لیوان،فندق خرد شده یک لیوان،آرد گندم یک قاشق غ خ،نشاسته سه ق غ خ،شکر یک لیوان،کره یه ق غ خ،وانیل نصف ق چ خ کره رو داخل تابه میریزیم تا آب بشه و بعد رشته ها رو خرد میکنیم ‌ده دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش یکم تغییر کنه،فندق و پودر نارگیلو شکر رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم و بعد آرد و نشاسته رو داخل شیر حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه. قالب رو خیس کنید و مواد دسر رو داخل قالب بریزید و چند بار بکوبید رو‌میز تا هوای اضافیش خارج بشه،بذارید دسرتون هم دمای محیط بشه و بعد چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه و خودشو بگیره🥰با پودر نارگیل و پسته و توت فرنگی می تونید تزیین کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنر کدبانو خوب کانال😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم هنر کدبانو کانال😍😍