eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر یک لیتر،شعریه یک لیوان،پودر نارگیل یک لیوان،فندق خرد شده یک لیوان،آرد گندم یک قاشق غ خ،نشاسته سه ق غ خ،شکر یک لیوان،کره یه ق غ خ،وانیل نصف ق چ خ کره رو داخل تابه میریزیم تا آب بشه و بعد رشته ها رو خرد میکنیم ‌ده دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش یکم تغییر کنه،فندق و پودر نارگیلو شکر رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم و بعد آرد و نشاسته رو داخل شیر حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه. قالب رو خیس کنید و مواد دسر رو داخل قالب بریزید و چند بار بکوبید رو‌میز تا هوای اضافیش خارج بشه،بذارید دسرتون هم دمای محیط بشه و بعد چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه و خودشو بگیره🥰با پودر نارگیل و پسته و توت فرنگی می تونید تزیین کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنر کدبانو خوب کانال😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم هنر کدبانو کانال😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: آب1پیمانه آرد 1پیمانه کره 50 گرم تخم مرغ 2عدد و نصفی وانیل کمی شیره بامیه: شکر 2 لیوان پر آب 1لیوان گلاب 3قاشق غذاخوری گلوکز 2قاشق غذاخوری هل درسته دو عدد 1قاشق مربا خوری آبلیمو زعفران کمی طرز تهیه شیره: شکر,آب وگلاب وهل را داخل ظرف ریخته وکمی هم بزنید تا شکر حل شود شعله را روی حرارت متوسط تنظیم کنید بعد از اینکه جوش آمد وشکر حل شد حرارت را کم کنید,زعفران, آب لیمو را اضافه کنید بعد از اینکه حدود 3دقیقه جوشید گلوکز را اضافه کرده هم بزنید تا حل شود بردارید.(نزارید شیره زیاد بجوشه.) مقداری از شیره را مابین دو انگشت امتحان کنید اگر چسبندگی داشت غلظت شیره خوب است. ابتدا شیره بامیه را درست کنید وکنار بگذارید تا خنک شود. طرز تهیه بامیه: کره, آب را روی حرارت متوسط بگذارید,به محض اینکه ریز جوش زد از روی حرارت بردارید وآرد را یکدفعه اضافه کنید وسریع هم بزنید,و یک قاشق از شیره رو اضافه کنید دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید مرتب خمیر راهم بزنید( حتما با قاشق چوبی هم بزنید) وتکه تکه کنید تا رطوبت آن کامل گرفته شود به حدی که وقتی با انگشت خمیر را فشار دهید چرب شود بعد از روی حرارت برداشته, داخل ظرف دیگر خمیر را کامل باز کنید تا ولرم شود,(حتما ولرم باشه سرد نشه وگرنه تخم مرغ جذب نمیشه) ابتدا وانیل وبعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید ,هرکدام را خوب با دست مخلوط کنید تا جذب خمیر شود,کمی از خمیر را بین دو انگشت امتحان کنید باید حالت چسبندگی داشته باشد اگر تکه ای بود واز انگشت جدا شد نصف تخم مرغ را بشکنید هم بزنید ,چند دقیقه با دور کند همزن بزنید تا کاملا یکدست شود داخل قیف ماسوره شکوفه متوسط بگذارید ومواد بامیه را بریزید روغن را داخل ظرفی با دیواره بلند ریخته(چون روغن بامیه کف میکند)وروی حرارت ملایم بگذارید تا کمی گرم شود( مواظب باشید روغن نباید داغ بشه) سپس نوک قیچی را داخل روغن بزنید با یک دست قیف را فشار دهید وبا دست دیگر بامیه ها راقیچی کنید,سعی کنید "یک اندازه برش بزنید تا بامیه ها یکدست سرخ شود ,بعد ظرف را کمی تکان دهید واجازه دهید با حرارت نسبتا ملایم سرخ شود این کار حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشد پس نیاز به حوصله دارد(برای اینکه بامیه ها بعد از اینکه داخل شیره رفت نرم نشود)مرتب بامیه ها را زیر ورو کنید تا یکنواخت سرخ وکاملا نارنجی رنگ شود بعد داخل صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود وبلافاصله همانطور داغ داخل شیره سرد بریزید و حدود 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا شیره جذب بامیه ها شود,دوباره داخل صافی بریزید تا شیره اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف بچینید. نکته. حتما با حرارت کم سرخ شود تا داخل بامیه ها خمیر نمونه. نکته : از قیف پارچه‌ای استفاده کنید. خیلی خیلی خوشمزه و ترد هس حتما درست کنید یک قاشق از شیره رو برا خوشرنگ شدن بامیه موقع پختن خمیر بریزید. اگه درست کردین خوشتون اومد لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍸🥝 موادلازم کیوی خرد شده یک پیمانه لیموترش یک پیمانه برگ نعناع یک دوم پیمانه عسل یک سوم پیمانه آب گازدار هفتصد میلی لیتر یخ طرزتهیه لیموها را با پوست خرد کنید و در ظرفی ریخته و به آن تکه های کیوی، برگهای نعناع را بیفزایید و با استفاده از یک گوشت کوب کامل مواد را له کنید تا عصاره لیمو و نعناع آزاد شود سپس عسل و آب گازدار را به آن بیفزایید. درب ظرف را بسته و خوب تکان دهید تا عسل کامل حل شود. سپس چند تکه کیوی و برش لیموترش و چند برگ نعناع را به همراه چند قطعه یخ داخل نوشیدنی ریخته و سرو کنید. @shirini71