eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
10.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم شیرکم چرب ،پاستوریزه ۴ لیوان شکر ۳ لیوان پودر حل. ۱/۴ قاشق چایخوری گردو نگینی خرد شده. ۱/۴ لیوان طرز تهیه ابتدا شیر را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید بعد شکر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا حل شود و جوش بیاید شعله را کم کرده و اجازه میدهیم تا آبنبات به قوام بیاد باید مراقب باشید چون مواد سر میرود وقتی به قوام آمد برای اینکه مطمئن شوید آبنبات آماده است داخل یک کاسه چند قالب یخ بریزید و کمی آب تا کاملا سرد شود یک قاشق از مواد را داخل آب سرد بریزید ودر دستتان گلوله کنید اگر کاملا سفت شد زمان گرفتن آبنبات است اگر نرم بود زود است و باید هنوز بجوشد . زمانی که مواد به قوام آمد پودر حل و گردو را اضافه میکنیم داخل سینی را کمی چرب میکنیم و مواد را سریع در سینی میریزیم و می گذاریم تا خنک شود بعد خرد میکنیم . نوش جان نکته: ۱-اگر دوست دارید آبنبات پر رنگتر شود میتوانید کمی کاکائو بریزید ۲-میتوانید وقتی شیر جوش آمد شعله را کم کنید وقتی ۲/۳ شیر تبخیر شد بعد شکر را اضافه کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوستالژی کودکانه ما👻 کنار یه فنجون چای تو هوای سرد می چسبه مواد لازم: شکر یک لیوان آب چهار ق س سرکه سفید دو ق س پسته،زرشک،زعفران،دانه هل،پودر نارگیل به میزان لازم طرز تهيه : ابتدا شکر و آب و سرکه را مخلوط کرده روی حرارت متوسط گذاشته و خود ظرف را تکان می دهیم تا شکر حل شده و به جوش بیاید داخلش قاشق نمی زنیم بعد داخل یک سینی تفلن را چرب کرده بعد که کمی شکر طلایی شد و حالت کف پیدا کرد آماده است نباید بذارید خیلی تغییر رنگ پیدا کنه بعد اگر خواستید حالت سفید باشه حالت نواری ریخته روی سینی چرب شده و رویش دانه هل یا زرشک بپاشید و گرم گرم لوله کرده و سریع با قیچی ببرید و اگر خواستید رنگش زعفرانی باشه داخلش از پودر زعفران ساییده ریخته و به همون ترتیب حالت نواری ریخته داخلش خلال پسته یا هل یا نارگیل بریزید و گرم گرم لوله کرده و سریع با قیچی ببرید می تونید اگر براتون سخته اینجوری با قاشق چایخوری حالت پولکی تکی بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برا تهیه این آبنبات ۳لیوان شکر. نصف لیوان شیر. نصف لیوان گلاب رو باهم مخلوط کنید.بعد قابلمه رو بزارید رو گاز تا خوب شهد غلیظ شه.وقتی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و با سرعت و احتیاط کافی..چون شهد خیلی داغه..با قاشق فلزی و در ی جهت مدام هم بزنید..‌مچ دستتون ورزیده میشه😅😉😉تا وقتی مثل بستنی شه غلظتش..تو این مرحله میتونید هر نوع مغزیجاتی اضافه کنید..کف ی ظرف رو با کمی روغن مایع چرب کنید. بریزید داخل ظرف بزارین خوب خنک شه.بعد از اینکه سفت شد تکه تکه کنید و داخل ظرف درب دار نگهداری کنید...من به جای شیر..شیر کاکائو ریختم رنگش تیره شد.. شما میتونید زعفرون بزنید. نکته:اگه دوس داشته باشید میتونید این آبنبات رو نارگیلی تهیه کنید.ینی دو قاشق نارگیل موقع هم زدن اضافه کنید.. خودتون میتونید با هل.نارگیل.زعفرون.بادوم.پسته و...تهیه کنید..خیلی عااالی و خوشمزس.. @shirini71
شکر پنیر رو هر طعم و مغزی که دوست داشته باشید می تونید اضافه کنید و بهش تنوع بدید👆😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه کته زعفرونیِ مشتی درست کنید دو تا بادنجونه تپلی و شیرین انتخاب کنید یه چاک عمیق تو سینه اش ایجاد کنید طوریکه اولا از ابتدا و انتها چند سانت فاصله داشته باشه و ثانیا به ته بادنجون نرسه... زهر زدایی کنید؛ به هر شیوه ای که میپسندید، من در محلول آب نمک ده دقیقه میزارم بمونه بعد آبکشی میکنمو خشک میکنم. سرخش کنید( با در بسته و حرارت پایین) نصف پ گردوی پودر شده با کلی پیاز داغو یه کم سبزی معطر( چوچاق و خالواش) و رب انارو زرشک و  قیصی خرد شده ب ریزید تو شکم بادنجونتون... یه سس درست کنید متشکل از پیاز رنده شده که توش رب انار تفت دادین و کمی دونه انار خشک و آلو بزارید کمی غلیظ بشه.... بادنجوناتونو منتقل کنید به سس و اجازه بدید بادنجونا طعم دار بشه و سس کاملا غلیظ بشه.... به حدی این غذا خوشمزه س که هر هفته میرید سراغش @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجان + پياز + سيب زميني ( دلخواهي هست) + تخم مرغ + نمك و فلفل و زردچوبه هست دو تا بادمجون متوسط و پوست كندم و نگيني خرد كردم و گذاشتم داخل آبكش تا چند دقيقه بمونه و با گرفتن آب اضافيش تلخيش بره يه پياز متوسط و هم نگيني خرد كردم و سرخ كردم وقتي يكم پياز ها نرم شدن بادمجون هاي نگيني رو اضافه كردم و مرتب هم زدم تا خوب سرخ بشن در رسپي اصلي سيب زميني نيست ولي من سيب زميني هم اضافه ميكنم گاهي، براي اينكه طعم غالب بادمجون نده . يه سيب زميني كوچك رو هم نگيني خرد و سرخ ميكنم و به بادمجون ها اضافه ميكنم ( سيب زميني رو جدا سرخ كردم) و در آخر يه تخم مرغ ميزنم ( البته اگه دوست داريد تخم مرغ بيشتر درش ديده بشه مي تونيد دو تخم مرغ اضافه كنيد) و مقداري نمك و فلفل و تمااااام☺️ مدت زمان طبخش كمتر از نيم ساعته ،اين خوراك و مي تونيد در وعده ناهار و شام ميل كنيد هم با برنج لذيذه هم با نان😋☺️ @shirini71