eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
، بعد از افطار برایتان لازم است حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید.😋 مواد لازم برای چای ترش نعنایی :  چای ترش خشک نصف فنجان  برگ نعنايک مشت  آب ۴ فنجان  شربت نعنایک سوم تا سه چهارم فنجان 🍋مواد لازم برای لیموناد:  آب لیمو ترش تازه يک فنجان آب۴ و نیم فنجان  شربت نعناسه چهارم تا ۱ فنجان 🍹مواد لازم برای سیروپ نعنا: شکريک و نیم فنجان  آب يک و نیم فنجان برگ نعنایک چهارم فنجان چای ترش و برگ های خرد شده نعنا را در قابلمه ای بزرگ ریخته و ۴ فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید بماند. چای را از صافی رد کنید و به اندازه‌ی دلخواه شربت نعنا بزنید. با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقه‌ی خودتان شربت بیشتری اضافه کنید. آب لیمو، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرین تر شدن می‌توانید شربت بیشتری اضافه کنید. لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود. 🍀برای تهیه شربت نعنا در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگ‌های خرد شده نعنا را مخلوط کرده به جوش بیاورید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت برداشته و در قابلمه را ۱۵-۱۰ دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود صافش کنید و گرنه ۱۰ دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد. شربت را کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود. داخل لیوان ها را یخ بریزید و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوان ها را با برگ های تازه نعنا و برش های لیمو تزئین کنید‌. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک_گوشت مواد لازم جهت تهیه خمیر: تخم مرغ ۴ عدد ماست ۱ لیوان آرد الک شده ۲ لیوان روغن ۱/۲ لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم مواد میانی : پیاز درشت ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم من ازسینه مرغ هم استفاده کردم قارچ به مقدار لازم فلفل دلمه ۱ عدد رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به مقدار لازم فلفل و نمک و ادویه به مقدار لازم طرز تهیه: ۱- تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ۲- طرز تهیه مواد میانی: ۳- پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی) ۴- کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید ۵- مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم. ۶- فر ر از قبل گرم کردیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گل زعفران: 3 تا 4 گرم زعفران دم کشیده: یک قاشق مرباخوری هل: 2 الی 3 عدد گلاب: یک قاشق مرباخوری آب جوش: یک لیوان روش تهيه: گل زعفران را در لیوان آب جوش ریخته و زعفران دم کشیده را به آن اضافه می کنیم. سپس گلاب و هل را در آب‌جوش دم کشیده و به لیوان اضافه کرده و در لیوان را به مدت 3 دقیقه بسته نگه داشته و دم می‌کنیم. فوت آشپزی: در روشی آسان‌تر می‌توانید تمامی مواد را داخل صافی قوری بریزید و آب جوش به آن اضافه کنید سپس بگذارید به مدت حداقل 10 د قیقه دم بکشد و آماده شود. نکته سلامت: دم کرده زعفران حاوی موادی است که به آن کروستین می‌گویند که فشار خون را پایین می‌آورد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يه پياز متوسط را نگيني خود كرده و با روغن ميذاريم تفت بخوره و سبك بشه ، صد گرم پيازچه به همراه ساقه هاش به پياز اضافه و با حرارت بالا هم ميزنيم ، دويست گرم اسفناج را خردميكنيم و به پياز و پيازچه اضافه ميكنيم و ميذاريم بپزه و آبش كشيده بشه ، سيصدگرم سينه مرغ را به قطعات متوسط خرد ميكنيم و جدا تو روغن سرخ ميكنيم ، كمي هم نمك و فلفل و زردچوبه ميريزيم تا رنگش طلايي بشه ، وقتي سبزيجات تفت خورد مرغها رو اضافه ميكنيم ، نصف استكان زعفران دم كرده و يك ليوان آب هم ميريزيم و ميذاريم خورش جابيفته ، ده دقيقه آخر حدود ده تا يا بيشتر آلو ميريزيم و درانتها با كمي آبغوره مزه دار ميكنيم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸 رژیم روز چهارم ماه رمضان 🌸🌙 🌞افطاری: چای☕️ دارچین کم رنگ + یک قاشق مرباخوری عسل🍯 + یک کاسه سوپ جو🍜 + یک کف دست نان سنگک یا بربری🥐+ سبزی🥗 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 3 عدد میوه 🍎+ یک پیاله ماست🥣 + 1 عدد گردو 🌓شام تا سحر: 3 عدد انجیر خشک + چای☕️ کم رنگ + 5 عدد مغز 🌰🥜+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب لیمو 🌔سحری: 10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق آب مرغ + یک عدد ران کوچک مرغ 🍗+ 1 پیاله ماست 🥣+ سبزی🥗 @shirini71