eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: خرمای بدون هسته 25 عدد کره 1و1/4 فنجان شکر 1و1/4 فنجان آب جوش 1 و 1/4 فنجان تخم مرغ 2عدد آرد سفید 2و1/2 فنجان گردوی خرد شده در صورت تمايل 2 فنجان بیکینگ پودر 2قاشق مرباخوری وانیل كمي طرز تهیه: ابتدا آب جوش را روی خرما بریزید و با چنگال خوب له کنید. شکر و تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب بزنید تا به طور کامل غلیظ شود. آن گاه کره را اضافه کرده و کمی هم بزنید . سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را با خرمای له شده در مایه ریخته و با دور ملایم هم بزنید. این کار را هم چنان ادامه دهید تا آرد و خرمای له شده با مواد کیک مخلوط شود . پس از آن همزن را کمی تند کنید تا مایه یکدست و صاف شود . سپس نصف مغز گردو را اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط نمایید. حالا این مایه را در قالبی که قبلاً در آن کاغذ چرب شده انداخته اید بریزید و باقی مانده گردو را روی سطح آن بریزید و در طبقه وسط فر با حرارت ١٨٠ درجه به مدت یک ساعت بگذارید بپزد. براي روي كيك ،هم ميتونيد سس كارامل درست كنيدو يا از بريلوي كارامل آماده استفاده كنيد 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🌙ــــان مناسبـــ سفره افطار❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم شير. دو پيمانه شكر. نصف پيمانه خامه صبحانه. ٢٥٠ ميل گلاب. يك چهارم پيمانه پودر ژلاتين. بيست گرم يا دو بسته كوچك (حدود دو ق غ خونگي سر پر ) اب سرد. يك چهارم پ زعفران دم كرده غليظ. سه ق س (البته بسته به رنگ زعفران متفاوت هست طرزتهيه ... ژلاتين و اب را مخلوط كرده روي حرارت غير مستقيم گذاشته تا ژلاتين حل شود ! شير و شكر و خامه رو داخل قابلمه ريخته و هم زدم ، روي حرارت ملايم گذاشتم و مرتب هم زدم تا شروع به جوشيدن كرد ،زعفران و گلاب رو اضافه كردم ، و باز هم زدم،سپس حرار ت رو خاموش كرده و ژلاتين رو اضافه كردم و باز مواد رو هم زدم و داخل قالب سليكون ريختم و گذاشتم يخچال تا ببنده. نوش جونتون😍 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🌙ــــان مناسبـــ سفره افطار❤️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این نون شیرمال که می‌بینید بافت عالی و نرمی داره ،خیلی کم روغنه و خوب پف میکنه و طعمشم با اون مواد میانیش عالی میشه ،من قبلا از یه دستور خمیر دیگه برای نون هام استفاده میکردم ولی از وقتی این خمیر رو یاد گرفتم خیلی از کیفیتش راضی بودم و از این به بعد میخوام برای نون هایی که درست میکنم از این دستور استفاده کنم حدود دو ونیم تا سه پیمانه آرد دو قاشق غذاخوری ماست یک عدد تخم مرغ متوسط شیر یک چهارم پیمانه آب دوقاشق غذاخوری یک قاشق مرباخوری پودر مخمر+یک قاشق مرباخوری شکر شکر دو نیم قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد یک قاشق غذاخوری نوک قاشق چایخوری نمک ✅برای مواد میانی : حدود یک پیاله حلوای زعفرانی ،این حلوا باید خیییلی کم روغن باشه و آبش رو کمتر از مقداری بریزید که همیشه برای درست کردن حلوا میریزید و باید حلوای خشکی باشه ✅برای رومال: یک عدد زرده + یک قاشق مرباخوری شیر و کمی زعفران دم کرده رو مخلوط کنید 🔴ورز دادن خمیر در کیفیت نهایی نون خیلی خیلی موثره و حرف اول رو میزنه اول پودر مخمر وشکر رو همراه آب گرم مخلوط و دربشو بذارید و ده دقیقه زمان بدید تا عمل بیاد سپس مخمر عمل اومده شیر تخم‌مرغ شکر نمک کره و ماست رو مخلوط کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه، سپس روی میز ده دقیقه ورز بدین تا خمیر یکدست بشه و بدست نچسبه ،البته یه کم چسبندگی طبیعیه و نباید آرد زیاد استفاده کنید حالا خمیر رو در ظرفی بذارید و روشو با نایلون بپوشونید تا یک ساعت استراحت کنه و حجیم بشه بعدش پف خمیر رو بگیرید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت رو به صورت دایره کمی باز کنید و از مواد میانی وسطش بذارید و مثل بقچه جمعش کنید و خوب ببندینش ، سپس با وردنه به قطر نیم سانت بازش کنید و در سینی فر بذارید و روشو با قالب دایره شکل ،نقش بزنید دوباره روشو بپوشونید با نایلون تا نیم ساعت دیگه استراحت کنه و حجیم بشه سپس مواد رومال رو با قلمو روش بمالید و کمی کنجد بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه بذارید تا روی نون طلایی بشه و بعدش آماده است نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ته انداز مرغ زعفرانی ، جاتون سبز💚 ابتدا مرغ رو با پیاز و زعفران و آبلیمو مزه دار کردم و گذاشتم چند ساعتی تو یخچال بمونه سپس با همون مواد مرینیتش گذاشتم ۲۰ دقیقه بپزه برنج رو یکم زنده برداشتم حالا یا چلو کش یا کته فرقی ندارن فقط باید یکم زنده باشه و نرم نشه در یک قابلمه نچسب نصف استکان روغن میریزیم (ک البته من اینجا فقط یکم چربش کردم) سپس نصف استکان زعفران دم کرده ریختم و مرغ های نیم پز رو ته قابلمه چیدم یک سوم برنج رو زعفرانی کردم و روی مرغ ها ریختم و با پشت کفگیر فشرده کردم سپس بقیه برنج رو ریختم و خوب فشردش کردم و برای ۴۵ دقیقه با شعله ملایم گذاشتم دم بکشه وقتی دم کشید بدون اینکه بهش روغن بدم گذاشتم یکم از گرما بیوفته سپس توی ظرف سروم برگردوندم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قبلش بگم با هرمدل بیسکوییتی که دم دستتونه میتونین درست کنین من ساقه طلایی داشتم مقدار موادیم میگم برا یه بسته بیسکوییت ساقه طلایی هست حالا بریم سر رسپی👇 💢بیسکوییت ساقه طلایی یک بسته 💢هل و وانیل و زعفرون به میزان لازم 💢روغن نصف پیمانه 💢شیر یک پیمانه 💢شکر ۳/۴پیمانه 💢گلاب ۱/۳پیمانه ابتدا برای شیره حلوا ،شیر و شکر و گلاب رو قاطی کنین روی شعله بذارین به قدری که فقط شکر حل شود و جوش نخوره بعد از روی شعله برداشته هل و وانیل و زعفرون رو بهش اضافه کنین بذارید کنار بیسکوییتتون روحسابی نرم کنین من ریختم تو غذاساز بعد یه کوچولو روی حرارت تفت بدین بعد روغن رو اضافه کنین حدودا یه دقیقه روی شعله تفت بدین بعد از روی حرارت برداشته و کم کم شیره رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین اگه حلواتون زیادی شل بود دوباره روی شعله بذارین و اینقد هم بزنین تا حلوا از ظرف جدا بشه و بعد از روی حرارت برداشته و گهواره کنین قبلا گفتم گهواره چجوریه تا حلوا داغه توی ظرف سروتون بریزید و تزیین کنین امیدوارم این حلوای خوشمزه رو درست کنین و نوش جونتون کنین مقدار شکر رو من کمتراز یک پیمونه ریختم چون بیسکوییت خودش کمی شیرینی داره بازم بستگی به سلیقه خودتون داره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا