🌙🌸 رژیم روز بیست و سوم ماه رمضان 🌸🌙
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + 2 عدد خرما
+ 2 کف دست نان 🥐سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل🍯 + سبزی🥗
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
یک کاسه آش 🍵+ 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + سبزی خوردن🥗
🌓شام تا سحر:
3 عدد میوه🍎 + 5 عدد مغز🥜 + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو🍋
🌔سحری:
10 قاشق باقالی پلو + 3 تکه کوشت + 1 پیاله ماست🥣 + سبزی🥗
@shirini71
#نان_سیب_زمینی
#بدون_گلوتن
نان_سیب_زمینی مسطح نان_نروژی برای مبتلایان به سلیاک که باید آرد بدون گلوتن صرف کنند . .
در تمامی موارد لطفا با پزشک خودتون مشورت کنید . ازشون فهرست آردها و مواد مجاز رو بگیرید . آردهای زیادی رو میتونید مصرف کنید تا متحمل هزینه ی زیادی برای تهیه یک نوع خاص نباشید . ما با اندک بضاعت آگاهی خود اطلاعاتی منتشر میکنیم اما لطفا اکتفا نکنید تا خدایی نکرده دچار مشکل نشید . پزشک شما باید در جریان رژیم غذایی تون باشند.
مواد لازم : سیب زمینی آبپز پخته دو عدد ، یک ق غ کره ، خامه صبحانه دو ق غ ، آرد سیب زمینی یا آرد تاپیوکا یک لیوان ,نمک نصف ق چ ، سبزیجات خشک معطر کنجد و سیاهدونه اختیاری .
طرز تهیه : سیب زمینی رو با پوست داخل کمی آب بپزید . رنده ریز کنید و خامه و کرہ و نمک بزنید و آرد سیب زمینی رو کم کم بیافزایید تا خمیر لطیفی بدست اید و بدست نچسبد سپس تابه یا ساج روی گاز بذارید تا داغ بشه. خمیر رو روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه بشکل گرد باز کنید و نان را داخل ماھیتابه یا روی ساج انداخته تا هر دو طرف بپزد . ساج سفالی از گلدان و سفال فروشی تهیه کنید .
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_ذرت
#نان_بدون_گلوتن
مواد لازم
200 سی سی شیر گرم( یک پیمونه سر خالی)
1 عدد تخم مرغ
400 گرم آرد ذرت
50 گرم بلغور ذرت
1 قاشق مرباخوری پودر قند
1 قاشق مرباخوری نمک
7 گرم خمیر ترش( یک قاشق مرباخوری)
40 گرم کره نرم
کنجد : جهت تزئین
زرده تخم مرغ : برای روی نان
طرز تهیه
آرد برنج وبلغور ذرت را با پودر قند یا شکر ونمک خوب مخلوط می کنیم کم کم کره نرم شده را به آن اضافه کرده وخوب هم می زنیم سپس به تدریج کمی از آب گرم را به مخلوط اضافه می کنیم وضمن اضافه کردن آن را خوب هم می زنیم (مخلوط الف) از طرف دیگر تخم مرغ را داخل بقیه آب گرم با قی مانده ریخته وکاملا هم می زنیم ومخلو ط می کنیم (مخلوط ب)مخلوط الف و ب را به هم اضافه می کنیم وبه خوبی مخلوط می کنیم بعد به آرامی آرد برنج را به مخلوط اضافه نموده وبا هم زدن آن را با خمیر تهیه شده مخلوط می کنیم وقتی که به خوبی هم زدیم شیر را به تدریج به آن اضافه نموده وبا قاشق به خوبی هم می زنیم تا خمیر مورد نظر حاصل شود.
کمی آرد برنج را روی قالب شیرینی پزی پخش می کنیم وسپس خمیررا داخل آن پهن می کنیم وقالب را در فر با حرارت 200درجه سانتیگراد وبه مدت 30دقیقه قرا ر می دهیم تا روی آن طلایی شود .بعد از فر درآورده ومصرف می کنیم.
در صورت تما یل به تزیین نان مورد نظر ،قبل از قراردادن خمیر در فر سطح آن را با زرده تخم مرغ وکنجد تزیین کرده سپس در فر با همان حرارت وزمان مگذاریم .
#نکته
باید توجه داشته باشید که بلغور ذرت زرد رنگ است که از آن در تهیه این نوع نان استفاده می شود زیرا در بازار آرد ذرت نیز وجود دارد که به رنگ سفید می باشد وبرخی از فروشندگان به آن بلغور ذرت می گویند وبه فروش میرسانند.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_ذرت
#نان_بدون_گلوتن
مواد لازم جهت تهیه نان ذرت یا همان ترتیلای مکزیکی معروف با آرد ذرت:
آرد ذرت
1 و 3 چهارم پیمانه🌹
آب
1 و 1 سوم پیمانه🌹
طرز تهیه نان ترتیلا مکزیکی کلاسیک با آرد ذرت
این دستور ترتیلای کلاسیک است، گاهی به خمیر نمک و روغن هم اضافه میکنند که به طبع خمیر نرمتر میشود.
1. در یک کاسه متوسط آرد ذرت را با آب داغ مخلوط میکنیم تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس خمیر را منتقل میکنیم به یک سطح صاف و تمیز. خمیر را ورز میدهیم تا زمانی که صاف و یکنواخت شود به طوری که اگر به آن فرمی میدهیم، آن را حفظ کند.
2. اگر خمیر حالت چسبندگی زیادی داشت کمی آرد به آن اضافه میکنیم و اگر خمیر خشک بود، نمنم کمی آب به آن اضافه میکنیم.
3. خمیر را با یک پوشش پلاستیکی خوب میپوشانیم و برای مدت 30 دقیقه خمیر را کنار میگذاریم تا خمیر ور آید. گریل یا تابه چدنی را در با دمای متوسط رو به زیاد، گرم و آماده می کنیم.
4. پوشش پلاستیکی خمیر را بر میداریم و خمیر را به 15 گلوله هم اندازه تقسیم میکنیم. خمیر ها را بین دو دست فشار داده و به وسیله وردنه، گلولهها را پهن و صاف میکنیم تا به ضخامت 4 میلیمتر برسد و هر یک را در پوشش پلاستیکیی قرار میدهیم که زیر و روی خمیر را بپوشاند.
5. خمیر آماده شده را در تابه چدنی داغ قرار میدهیم و حدود 30 ثانیه اجازه میدهیم خمیر پخته شود رنگی نزدیک به قهوهای بگیرد سپس نان را بر میگردانیم تا طرف دیگر نان هم 30ثانیه بپزد. سپس نان را داخل یک بشقاب می گذاریم و اینکار را با تمام خمیرها انجام میدهیم.
6. اگر نانها را زود از روی اجاق برنداریم و رنگ آن تیره شود، بلافاصله خشک شده و قابل استفاده برای ساندویچ و تاکو نمیباشد.
7. نانها را داخل یک حوله یا پارچه نخی تمیز قرار میدهیم تا تازه و گرم بماند و تا زمان سرو نرم بودن خود را حفظ کند
@shirini71
نان بدون گلوتن ,برای دوستانی که تقاضای نون بدون آرد گندم رو داشتن 👆
#سلیاک( حساسیت به آرد گندم)
سعی می کنم بازم پرس وجو کنم اگه رسپی های دیگه ایی هم بود روزهای آینده بزارم تو کانال,امیدوارم تا اندازه ایی بتونه پستهای امروز کمکی بهتون کرده باشه 🌼🌸
دوستانی که رژیم غذایی هم دارن می تونن این نونها رو درست کنن وازش استفاده کنند,چون کاملا" رژیمی هست
#سلیاک
#رژیمی👆