#کاسه_خوردنی
#فینگرفود
#سالاد_کاسه_ایی
#ایده_آشپزی
آرد دو پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن داغ دو قاشق غذاخوری
آب سه چهارم پیمانه
ابتدا آرد و نمک را ترکیب کنید سپس روغن داغ را اضافه کرده و با دست ترکیب کنید. وقتی خوب ترکیب شد آب را اضافه کنید تا خمیر یه دستی به دست آید. اگر نیاز بود مقدار کمی آب به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد مقداری خمیر برداشته و روی آن را کمی آرد پاشی کنید و با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید.
یک کاسه استیل وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچید و قسمت های اضافی آن را جدا کنید تا خمیر به شکل کاسه در آید.
خمیر را درون روغن داغ و یا در دمای صد و هشتاد درجه به مدت سی دقیقه در فر قرار دهید.
وقتی خمیر خودش رو گرفت به آرومی کاسه را جدا کرده و از روغن خارج کنید.
با قاشق روغن را به تمام سطح خمیر بریزید. وقتی طلایی شد از روغن خارج کنید و داخل اون رو با مواد دلخواه و یا ترکیب نخود پخته سیب زمینی حبه شده پخته، جوانه ماش و سس و ادویه فلفل پر کنید.
#عصرونه
#ناچو
اگه طرفدار عصرونه و یا حتی شام تندو سریع و بدون دردسرین، ناچو (ناچوز) جز اوناییه که حرف نداره هم خیلی خوشمزه اس هم فوری حاضر میشه و از همه مهمتر دستمون تو درست کردنش بازه و میتونیم هر چی دلمون میخوادو بریزیم توشو بازم خوشمزه باشه 😬😬😬
فقط دو تا قسمتش باید همیشه باشن یکی چیپس ذرتش و یکیم پنیر رو چیپس 😋😋😋 این دوتا باشن دیگه هر چیم توش بریزین راه نداره ناچوتون خراب بشه...
درست کردنشم خییییلی آسونه فقط کافیه تا کف یه ظرف نشکن رو چیپس ذرت بذارین که من از چیپس ذرت ترددیلا استفاده کردم بعدش رو چیپسا پنیر بذارین هر پنیری دوست داشتین این دو قسمت اصلیش حالا هر چی عشقتون میکشه بریزین روش از لوبیا چیتی پخته، فلفل دلمه ای، تربچه، خیارشور، زیتون، سبزی، پیاز، پیازچه، کالباس، سوسیس و .... گرفته تااااا ..... خلاصه هر چیزی که بگی دیگه، هر چی دلتون خواست😅😅😅 من بسته به چیزایی که قراره روشون بریزم ممکنه قبل یا بعد اضافه کردن مواد ظرفو بذارم تو فر ایندفه چون مواد روییم چیزی نداشت که احتیاج به تو فر رفتن داشته باشه فقط پنیر و چیپس ذرت رو گذاشتم تو فر تا پنیر آب بشه و بعدم روشو با چیزایی که میبینین و پر کردمو سسم زدمو تمااااام
@shirini71
#مانتی_بوشناک
مواد لازم:
۲لیوان شیر
۱ق مرباخوری سر پر نمک
ارد به مقدار لازم
۱لیوان روغن مایع(برای چرب کردن چونه ها)
مواد میانی:
نیم کیلو گوشت چرخکرده کم چربی
۱عدد پیاز بزرگ-مکعبی ریز خرد شده
۱ق مرباخوری نمک
۱ق چ فلفل سیاه/۱ق چایخوری پودرفلفل قرمز
تمام مواد میانی را در ظرفی بریزید و خوب ورز دهید.
طرزتهیه:
در ظرفی شیر را بریزید و ارد و نمک را اضافه کنید و خمیر نرمی که به دست نمیچسبد ورز دهید.خمیر را به ۱۲چونه هم اندازه تقسیم کنید.روی چونه ها را با دستمال تمیز بپوشانید و ۱۵دقیقه استراحت دهید.
بعد از استراحت دستتان را کاملا چرب کنید و یکی از چونه ها را با فشار انگشت اندازه بشقاب پیش دستی باز کنید .۱ق روغن روی خمیر بریزید و مانند فیلم تا کنید.تمام چانه ها را به این شکل در اوردیدو با سلفون بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید بیشتر از نیم ساعت نشود،اگر خمیر وا برود باز کردنش سخت میشود.
مانند فیلم چونه ها را با حرکت کششی بسیار نازک باز کنید و با کمی روغن چرب کنید.خمیر باز شده را یک بار تا کنید تا دو لایه شود (مانند نیم دایره شود ) .
از مواد چرخکرده رویش قرار دهید و رول کنید ضخامت رول باید اندازه انگشت اشاره باشد.مانند فیلم برش دهید و شکل دهید .
سینی را چرب کنید و مانتی ها را کنار
هم در سینی بچینید.روی مانتی ها را با فرچه چرب کنید .
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه تا زمانی که طلایی شود بپزید.با ماست سیر دار سرو کنید.
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
پنجم خرداد 1399
🔵ناشتا
2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۱۰ گرم کره +یک قاشق مربا + یک عدد نان تست+چای (۲۵۰کالری)
🔴میان وعده
1 عدد میوه+یک فنجان قهوه
🔵یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی(میتونید از شربت عسل و لیموترش برای چربیسوزی استفاده کنید) یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب
🌞ناهار
۲ تا لیوان آب دوغ خیار +۲کف دست نان (سنگک یا نان خشک) (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
یک لیوان شیر +یک قطعه شکلات
یا 2 عدد میوه یا 6 عدد مغز
🔵یک ساعت قبل از شام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۵ قاشق برنج +۴قاشق خورشت قیمه سیب زمینی(۳۰۰کالری)
@shirini71
#طب اسلامی
☕️ چای سیاه موجب کم خونی، آریتمی قلبی، اختلالات گوارشی، چروکیدگی پوست و ریزش مو می شود.
✔️☕️ مصرف چای بعد از غذا، موجب عدم جذب آهن و کم خونی می شود.
@shirini71
#پنیر_محلی👇
7کیلوشیرمحلی روجوشاندم
یک ملاقه آبلیمو طبیعی وسه
قاشق غذاخوری ماست بهش زدم
وقتی دلمه بست ریختم توی پارچه یه ظرف سنگین گذاشتم روش
تاقالب بگیره.
همین قدر پنیر داد تقریبا ازیک کیلوبیشتره
از آب خودپنیرنگه داشتم
پنیرروتکه کردم گذاشتم توش
4ق غ نمک محلی خودمون
روریختم توش.
از آب اضافه اش پودر آب
پنیردرست کردم هنوزخوب
خشک نشده
آب پنیرش خوشمزه شده
چون سرکه نداره.
برای شکل دادن به پنیر👇
توی پارچه به حالت گرد فشارش میدهم بعدش که آبش رفت وازپارچه
درآوردیم به هرشکلی بخواهیم برش میزنیم
اگه پارچه کوچک باشه وپنیردلمه زده زیادباشه مسلما بزرگتر میشه
@shirini71