آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شــــربـت -گــــل_ مـحمدی
مـواد لازم
گــــل محمدی تــــازه نیم کیلو
شــــڪــر ۱کیلو
آبــــجــــوش دوپــــارچ پــــر
گلاب ۳قــــاشــــق غذا خوری
آبـلیموی تــــازه ۱قـاشق غذاخوری
اول گــــل مـحمدی رو پــــرپــــر میکنیم میریزیم تــــو قــــابــــلــــمــــه وســــرقــــابــــلــــمــــه رو دم ڪــنــــے ویــــه نــــایــــلــــون هم مـیندازیم مــــیــــزاریــــم ڪــنــــار حــــالــــا آبــــجــــوش رو مــــیــــریــــزیــــم رو گــــلــــها وزود دم ڪــنــــے رو مــــیــــزاریــــم روش مــــیــــزاریــــم ڪــنــــار تــــا ۲۴ســــاعــــت بــــعــــد ۲۴ســــاعــــت ازصافی ردمـیکنیم ولــــے گــــلــــها روفـشار نمیدیم تــــا رنــــگــــش تــــار نــــشــــه واگــــه دانــــه هاے ریــــزتــــوآبــــش بــــود از توری رد کنید وبــــذاریــــد رو گــــاز وشکر روبــــهش اضافه کنید وقتی غلظتش مــــثــــل شــــربــــتــــهاے دیــــگــــه شــــد گلاب وابلیمو رو اضــــافــــه کنید وچــــنــــد جــــوش دیــــگــــه زد خاموش کنید
خــــودش رنگش خیلی خوشگله ولــــے اگــــه دوســــت داشـتید خیلی قــــرمــــز بــــاشــــه میتونید رنــــگ خــــوراڪــے بـزنید ولــــے مــــن نزدم هر چیزی طبعیش بهتره و سالم تره
حتما درست کنید شربت بسیار خوش عطر و خوشمزه ای هس
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌هجدهم خرداد 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@mivhe71
#کیک_زردآلو
@shirini71
آرد 1و2/3 پیمانه
پودر بادام 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1و1/2 ق چ
نمک 1/2 ق چ
کره 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
عسل 1/8 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
ماست 1/2 پیمانه
عصاره وانیل 1 ق چ
زردآلو 5 عدد
شکر 1 ق غ
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید قالب را چرب کرده آماده کنید
کره و شکر و عسل را با هم زن بزنید تخم مرغ و ماست و عصاره وانیل را اضافه کرده و خوب با هم زن بزنید. مواد خشک را الک کرده و کم کم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید خمیر را در قالب ریخته زردآلوهای نصف شده را روی آن بچینید و شکر بپاشید به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر گذاشته تا زمانی که مواد به خلال دندان نچسبد. بعد از خنک شدن سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم چندایده برای تزیین مجلسی غذاودسر😍😍
@shirini71
#دنت
ژله پرتغال 1بسته
دنت پرتغال 1بسته
شیر نصف پیمانه
خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری
ژلاتین 1قاشق مرباخوری
ابترا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده .تا تمام ذرات ژله حل شود.بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.شیر و خامه و دنت (از همین دنت هایی که تو بازاره منظورمه) را بهتر از قبل بیرون بزارید تا به دمای محیط برسد.وقتی ژله خنک شد ، بقیه مواد را آروم به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم رد کردم.ژلاتین را بزارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید.مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.
@shirini71