آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
💝:
#کاپ_کیک_شلیل
#صبحانه
#عصرانه
#شیرینی
اندازه هارو به قاشق گفتم تا همه راحت استفاده کنن.
موﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺁﺭﺩ ۹ق غ
ﺷﮑﺮ ۹ق غ
ﺑﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ۱ق م پر
ﭘﻮﺩﺭ نارگیل ۳ق غ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۲عدد
ﺷﯿﺮ ۱۲ق غ
ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ۸ق غ
شلیل به مقدار لازم
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﺍﻭﻝ ارد و بکینگ پودرﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ چندبار الک کنید و بزارید کنار. ﺳﭙﺲ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ
ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ . ﺑﻌﺪ ﺷﯿﺮ و شکر ﻭ ﺭﻭﻏﻦ ﺭو اضافه میکنیم کامل که مخلوط شد آرد رو درچندمرحله اضافه میکنیم.تا کاملا مواد یکدست بشه.نیازی به همزن برقی ندارید. ﻓﻨﺠﺎﻥﻫﺎ یا قالب مافین ﺭو ﮐﻤﯽ چرﺏ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ . ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺗﺎ ﻧﺼﻒ قالبمون ﻣﯽﺭﯾﺰﯾﻢ.اگه از کپسول استفاده کردید نیاز به چرب کردن نیست.بعد پودر نارگیل رو روی مواد میپاشیم.برشهای شلیل رو از یک طرف داخل ارد بزنید و از سمتی که ارد داره روی کاپها بچینید.
داخل فر ۱۸۰درجه که ۲۰دقیقه قبلش روشن شده ,به مدت ۱۰_۱۲دقیقه بسته به فرتون قرار بدین.
@shirini71
#توپک_پنیری
@shirini71
مواد لازم
سیب زمینی متوسط چهار عدد(پخته و خنک شده و رنده ریز شده)
کالباس یا ژامبون رندە شده دو لیوان(میتونید یا نریزید یا بجاش مرغ ریش شده بریزید)
جعفری یا پیازچە خوردشدە دو ق غ
پنیر پیتزا یک لیوان
نمک و فلفل زردچوبە پاپریکا کمی
.برای داخل توپکها پنیر موزارلا(قابل حذف)
مواد لازم برای سوخاری:
آرد سفید
تخم مرغ زده شده
پودر سوخاری
.
طرز تهیه
همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و به اندازه یه گردو بردارید و داخلش پنیر موزارلا بزارید و داخل دست بهش فرم بدید
من نصفی از مواد را توپی ونصف را چوبی درست کردم
بعد به ترتیب داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و پودری سوخاری(من یە بستە چیپس را پودر میکنم) بزنید و حداقل بمدت نیم ساعت در یخچال یا فریزر قرار بدید(تا موقع سرخ شدن وانرە)
بعد از نیمساعت تا یکساعت توپکهارو از فریزر درمیاریم و در روغنی که به آرومی داغ شده ،با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید،
بعد روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافی کامل گرفته بشه و جذب دستمال بشه .
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦄دوم تیر ماه 🦄
🍋ناشتا: یک لیوان اب
🍋صبحانه : یک کف دست نان + نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : 3 عدد هویج و یک برش اناناس
🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ لیوان چای دارچین
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی
🍋ناهار : یک کفگیر ماکارونی+ یک کاسه سالاد گوجه و خیار و هویج
🍋عصرانه : 3 عدد الو خورشتی + ۱ عدد میوه
🍋شام : یک کاسه سالاد کاهو بدون سس + یک کاسه سوپ پیاز
🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71
مربای شلیل🍑
شلیل= یک کیلو گرم
شکر = ۸۰۰ گرم
شلیل ها رو بشورید و خوب خشک کنید و پوست بگیرید و در اندازه دلخواه برش بزنید سعی کنید از شلیل هایی استفاده کنید که سفت باشن
شلیل ها رو داخل قابلمه بریزید و لابلای اون شکر بپاشید و اجازه بدید حداقل بیست ساعت داخل یخچال بمونه بعد بذارید روی حرارت زیاد متناسب با قابلمه و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید کم کم کف میکنه، کف روی مربا رو مدام جمع کنید تا مربا خوش رنگتر بشه کم کم که جوشید شهد تغییر رنگ میده و خوشرنگتر میشه وقتی آب مربا کم شد و تقریبا قوام اومد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه داخل فضای آشپزخونه بمونه و بعد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید
@shirini71
#پنكیک_پفکی
آرد سفید: 1 لیوان و نیم ،نشاسته ذرت: نصف لیوان، تخم مرغ: 3 عدد، شکر: نصف لیوان، شیر: دو سوم لیوان، روغن مایع: نصف لیوان، بکینگ پودر: 2 ق چ، وانیل نوک ق چ.
ابتدا آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و دوبار الک میکنیم.
سفیده و زرده تخم مرغ رو از هم جدا کرده.سفیده رو با نصفی از شکر باهمزن خوب میزنیم تا پف کنه.
زرده رو هم همراه وانیل و مابقی شکر میزنیم تا کرم رنگ بشه.سپس روغن و شیر رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم.
مواد آردی رو در سه مرحله اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم. بعد سفيده رو کم کم اضافه کرده و با ليسك بصورت دورانی هم میزنیم.
ظرف مورد نظر رو روی حرارت ملایم قرار داده، وقتی کمی گرم شد(اصلا ظرف رو چرب نکنید)یک ملاقه از مواد ریخته و صبر میکنیم تا حباب حباب بشه.وقتی دور پنکیک طلایی شد برمیگردونیم و صبر میکنیم طرف دیگه طلایی بشه.هر پنکیک حدود بیست دقیقه زمان میبره تا مغز پخت بشه.
پنکیک رو هم، در وعده صبحانه میشه میل کرد هم عصرانه.همراه عسل و کره مربا و یا شکلات صبحانه و نوتلا😍
@shirini71