eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
💝: اندازه هارو به قاشق گفتم تا همه راحت استفاده کنن. موﺍﺩ ﻻﺯﻡ : ﺁﺭﺩ ۹ق غ ﺷﮑﺮ ۹ق غ ﺑﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ۱ق م پر ﭘﻮﺩﺭ نارگیل ۳ق غ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۲عدد ﺷﯿﺮ ۱۲ق غ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ۸ق غ شلیل به مقدار لازم ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : ﺍﻭﻝ ارد و بکینگ پودرﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ چندبار الک کنید و بزارید کنار. ﺳﭙﺲ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ . ﺑﻌﺪ ﺷﯿﺮ و شکر ﻭ ﺭﻭﻏﻦ ﺭو اضافه میکنیم کامل که مخلوط شد آرد رو درچندمرحله اضافه میکنیم.تا کاملا مواد یکدست بشه.نیازی به همزن برقی ندارید. ﻓﻨﺠﺎﻥﻫﺎ یا قالب مافین ﺭو ﮐﻤﯽ چرﺏ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ . ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺗﺎ ﻧﺼﻒ قالبمون ﻣﯽﺭﯾﺰﯾﻢ.اگه از کپسول استفاده کردید نیاز به چرب کردن نیست.بعد پودر نارگیل رو روی مواد میپاشیم.برشهای شلیل رو از یک طرف داخل ارد بزنید و از سمتی که ارد داره روی کاپها بچینید. داخل فر ۱۸۰درجه که ۲۰دقیقه قبلش روشن شده ,به مدت ۱۰_۱۲دقیقه بسته به فرتون قرار بدین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 مواد لازم سیب زمینی متوسط چهار عدد(پخته و خنک شده و رنده ریز شده) کالباس یا ژامبون رندە شده دو لیوان(میتونید یا نریزید یا بجاش مرغ ریش شده بریزید) جعفری یا پیازچە خوردشدە دو ق غ پنیر پیتزا یک لیوان نمک و فلفل زردچوبە پاپریکا کمی .برای داخل توپکها پنیر موزارلا(قابل حذف) مواد لازم برای سوخاری: آرد سفید تخم مرغ زده شده پودر سوخاری . طرز تهیه همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و به اندازه یه گردو بردارید و داخلش پنیر موزارلا بزارید و داخل دست بهش فرم بدید من نصفی از مواد را توپی ونصف را چوبی درست کردم بعد به ترتیب داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و پودری سوخاری(من یە بستە چیپس را پودر میکنم) بزنید و حداقل بمدت نیم ساعت در یخچال یا فریزر قرار بدید(تا موقع سرخ شدن وانرە) بعد از نیمساعت تا یکساعت توپکهارو از فریزر درمیاریم و در روغنی که به آرومی داغ شده ،با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید، بعد روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافی کامل گرفته بشه و جذب دستمال بشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 🦄دوم تیر ماه 🦄 ‍ 🍋ناشتا: یک لیوان اب 🍋صبحانه : یک کف دست نان + نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : 3 عدد هویج و یک برش اناناس 🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ لیوان چای دارچین 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی 🍋ناهار : یک کفگیر ماکارونی+ یک کاسه سالاد گوجه و خیار و هویج 🍋عصرانه :  3 عدد الو خورشتی + ۱ عدد میوه 🍋شام : یک کاسه سالاد کاهو بدون سس + یک کاسه سوپ پیاز 🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مربای شلیل🍑 شلیل= یک کیلو گرم شکر = ۸۰۰ گرم شلیل ها رو بشورید و خوب خشک کنید و پوست بگیرید و در اندازه دلخواه برش بزنید سعی کنید از شلیل هایی استفاده کنید که سفت باشن شلیل ها رو داخل قابلمه بریزید و لابلای اون شکر بپاشید و اجازه بدید حداقل بیست ساعت داخل یخچال بمونه بعد بذارید روی حرارت زیاد متناسب با قابلمه و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید کم کم کف میکنه، کف روی مربا رو مدام جمع کنید تا مربا خوش رنگتر بشه کم کم که جوشید شهد تغییر رنگ میده و خوشرنگتر میشه وقتی آب مربا کم شد و تقریبا قوام اومد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه داخل فضای آشپزخونه بمونه و بعد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد سفید: 1 لیوان و نیم ،نشاسته ذرت: نصف لیوان، تخم مرغ: 3 عدد، شکر: نصف لیوان، شیر: دو سوم لیوان، روغن مایع: نصف لیوان، بکینگ پودر: 2 ق چ، وانیل نوک ق چ. ابتدا آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و دوبار الک میکنیم. سفیده و زرده تخم مرغ رو از هم جدا کرده.سفیده رو با نصفی از شکر باهمزن خوب میزنیم تا پف کنه. زرده رو هم همراه وانیل و مابقی شکر میزنیم تا کرم رنگ بشه.سپس روغن و شیر رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم. مواد آردی رو در سه مرحله اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم. بعد سفيده رو کم کم اضافه کرده و با ليسك بصورت دورانی هم میزنیم. ظرف مورد نظر رو روی حرارت ملایم قرار داده، وقتی کمی گرم شد(اصلا ظرف رو چرب نکنید)یک ملاقه از مواد ریخته و صبر میکنیم تا حباب حباب بشه.وقتی دور پنکیک طلایی شد برمیگردونیم و صبر میکنیم طرف دیگه طلایی بشه.هر پنکیک حدود بیست دقیقه زمان میبره تا مغز پخت بشه. پنکیک رو هم، در وعده صبحانه میشه میل کرد هم عصرانه.همراه عسل و کره مربا و یا شکلات صبحانه و نوتلا😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا