.
طرز تهیه آسان " #میت_بال_برگر"🍔🍅🧆
#کوفته_سوئدی
#ساندویچ
#فست_فود
#فینگرفود
👇
طعم این برگر شگفت زدتون میکنه و خیلی راحت میتونید تو خونه درستش کنید🤤😍
.
😍🍔🍖🧀مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم 🍖
نمک: ۱ قاشق غذاخوری 🧂
پودر پیاز: ۱ قاشق غذا خور
پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری 🥫
سس باربیکیو و خردل: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نان برگر
پنیر گودا: به مقدار دلخواه 🧀
.
طرز تهیه: 👨🏻🍳
🔹گوشت چرخ کرده رو با یکم نمک و یکم پودر سیر و پودر پیاز باهم ورز بدید.
🔹گوشت رو به صورت قلقلی در بیارید و با روغن کم سرخ کنید.
🔹کوشت قلقلی رو از تابه خارج کنید و با روغن قبلی یکم پیاز رو تفت بدید و بعدش بهش و رب گوجه و سس باربیکیو بهش اضافه کنید و بذارید روی شعله با حرارت کم باشه.
🔹گوشت های قلقلی رو به این سس اضافه کنید و بذارید تا همه مواد با هم سرخ شن.
🔸طرز تهیه سالاد: 🥕🥦
سس مایونز یا سس ماست: ۲ قاشق چای خوری
سس خردل: ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری 🍋
کلم: ۱۰۰ گرم 🥦
کاهو: ۵ برگ 🥬
🔹نون ساندویچی رو آماده کنید و گوشت قلقلی و سس خوشمزه ای که درست کردید رو به همراه مخلفات مورد علاقتون بزارید.
@shirini71
شام رژیمی
مرغ در تابه كاملا نچسب با آب ليمو ترش + سبزيجات خشك دلخواه + ١/٢ ق غ روغن زيتون + نمك و فلفل سياه و زنجبيل و پوست ليموترش رنده شده ٢٥ دقيقه پخته شده است
نخود پخته را با ادويه هاي دلخواه و كمي روغن زيتون در فر قرار بديد با دماي ١٢٠ درجه سانتي گراد تا كريسپي بشه
خيار + گوجه + پياز و كاهو با روغن زيتون و ليمو ترش تازه و فلفل و نمك و سير و پودر پياز ماست چكيده ١ ق غ + خيار و سبزيجات خشك دلخواه پمنير فتا ١/٢ ق غ
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🌝 سوم تیر ماه 1399 🌝
🍋ناشتا : 1 عدد کیوی
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#نان_شیر_شکلاتی
مواد لازم؛
۲لیوان شیر ولرم
۵ق غذاخوری شکر
۱پاکت خمیر مایه خشک ۱۰گرم
۲عدد تخم مرغ
۱۰۰گرم کره گیاهی به دمای محیط رسیده
حدود ۱کیلو ارد
۱ق چایخوری نمک
۱کاسه شکلاتی چیپسی
برای رومال:۱-۲ق غذاخوری کره گیاهی
ابتدا شیر،شکر وخمیر مایه را در ظرفی مخلوط کنید و ۲_۳دقیقه اجازه دهید تا کف کند.
تخم مرغ و کره را هم اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید.ارد و نمک را ارام ارام تا زمانی که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد اضافه کنید و روی خمیر را بپوشانید و ۱۵دقیقه استراحت دهید.از خمیر چونه هایی جدا کنید و کمی سطح را ارد پاشی کردهوخمیر را با وردنه باز کنید.مانند عکس نان ها را شکل دهید و مابینش شکلات چیپسی بریزید و رول کنید ،در سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید قرار دهید.روی نان ها را با دستمال تمیز بپوشانید ونیم ساعت به این صورت استراحت دهید.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه تا زمانی که رنگ بگیرد بپزید.بلافاصله پس از خارج کردن از فر کره را رومال کنید.
😍 @shirini71
#بیسکوئیت_بادام_زمینی
@shirini71
🍪🍭فقط با سه مواد ميتونيد اين بسكوييت خوشمزه و عالي رو درست كنيد😍و صد البته براي كساني كه عاااشق طعم و مزه بادام رميني و كره بادام زميني هستن🍪 يك قوطي كره بادام زميني 340 گرمي من از نوع كرانچيش استفاده كردم يعني تكه هاي بادام زميني مخلوطه با كره بادام زميني😍🍪 نصف بيمانه شكر دونه ريز با هم خوووب مخلوط كرده بعد يك عدد تخم مرغ بهش اضاف ميكنيم حالا با همزن برقي دوست دارين مخلوط كنين كه بهتر اكه نيست هم همزن دستي يا قاشق خوب كه مخلوط شد كاغذ روغني رو ميندازيم تو سيني فر بعد بسكوييتها به اندازه و شكل دلخواه ميچينيم تو سيني فر با فاصله 🍪ميذازيم تو فر با درجه حرارت صدو هفتاد طبقه وسط تا پايين بسكوييتها طلايي بشه حرارت رو خاموش كرده همينطور كه تو فر هست ميذازيم كاملا خنك بشه بعد هم نوش جان
#موکا_فراپه
☕️مواد لازم:
یک فنجان قهوه دم کرده غلیظ
دو قاشق غذا خوری شکر
یک قاشق غذا خوری شیر کم چرب 2 درصد
یک و یک چهارم فنجان شیر کم چرب 2 درصد
دو قاشق غذا خوری سیروپ شکلات
سه قاشق غذا خوری خامه کم چرب منجمد
✍قهوه، شکر و یک قاشق غذا خوری شیر را در یک لیوان با یکدیگر ترکیب کنید. ترکیب بدست آمده را در قالب های مکعبی یخچال بریزید و اجازه دهید حداقل 2 ساعت قبل از آماده کردن موکا فراپه منجمد شوند.
مکعب های یخی قهوه را به همراه یک و یک چهارم فنجان شیر و سیروپ شکلات در مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که همه مواد نرم شوند مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را بین سه فنجان تقسیم کنید و روی هر سه به صورت مساوی خامه قرار دهید. در پایان نیز با شکلات های رنده شده روی فنجان ها را تزئین کنید. موکا فراپه شما آماده سرو است.
🍺نکته سرآشپز: برای بدست آوردن قهوه غلیظ از سه قاشق غذا خوری قهوه خرد شده با یک فنجان آب استفاده کنید.
@shirini71