eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بچه ها این کیک تر برشی مراحل تهیه و پختش خیلی شبیه رولته ، بنابراین با هر دستوری اوکی هستین میتونید از اون پیروی کنید . سایز سینی ۲۵×۳۵ ۶ عدد شیرینی با سایزی که در عکس میبینید . 🔰کیک تر برشی زرده تخم مرغ ۴ عدد + ۱ تخم مرغ کامل سفیده تخم مرغ ۴ عدد ارد سفید ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰ گرم شیر ۵۰ میل روغن ۵۰ میل شکر ۶۰ گرم ( ۵۰ گرم به سفیده اضافه شود باقیمانده به زرده ها ) وانیل نصف ق چ طرز تهیه : سفیده ها را با هم زن برقی بزنید تا کف کند بعد طی ۳ مرحله شکر اضافه کنید تا سفیده فرم بگیره و از ظرف نریزه ، حالا زرده ها را با الباقی شکر و وانیل بزنید تا کرمی بشه ⅓ سفیده را به زرده ها اضافه کنید هم بزنید یکدست که شد مایه را به کل سفیده ها اضافه کنید هم بزنید تا مخلوطی یکدست بشه سپس آرد و نشاسته را روی مواد الک کنید هم بزنید حالا شیر و روغن مخلوط کنید ۵ تا ۶ از مواد به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه بعد به کل مواد اضافه کنید در آخر مایه کیک را در سینی که کاغذ روغنی گذاشته و چرب کردید بریزید چندبار به سطح میز بزنید تا حبابها خارج بشه در فر گرم با درجه ۱۹۰ بمدت ۱۵ دقیقه بپزید . بعد از پخت پارچه بندازید تا کامل خنک شود کیک دو قسمت کرده خامه کشی کنید و بدلخواه تزیین کنید 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‌‌ ‌ 🍰🍫کیک شکلاتی🍰🍫 براى تهيه اين كيك از رينگهاى مخصوص موس و كيك كه سروتهش باز هست و به شكل مربع استفاده كردم. ‌‌ 🍴مواد لازم🍴 تخم مرغ : ٣عدد آرد : ١/٥پيمانه شكر : ١/٥پيمانه پودر كاكائو : ٥٠ گرم بكينگ پودر : ٢ ق چ قهوه دم كرده : ۱ پيمانه ماست : ۱ پيمانه روغن مايع : نصف پيمانه وانيل : ١/٢ ق چ ‌‌ 🔥طرز تهيه🔥 ابتدا ارد و پودر كاكائوو بكينگ پودر را سه بار الك مى كنيم، شكر و قهوه دم كرده و ماست و روغن مايع را خوب مخلوط مى كنيم تا يكدست بشه ،تخم مرغها را يكى يكى اضافه مى كنيم وخوب هم ميزنيم وانيل را اضافه مى كنيم،حال مواد خشك الك شده را كم كم به مايع كيكى اضافه مى كنيم و با ليسك خوب مخلوط مى كنيم، مواد را داخل قالب مستطيل شكل با ابعاد٢٥در٣٥ميريزيم و در فر ١٨٠ درجه سانتيگراد از قبل گرم شده به مدت ٣٠تا٣٥دقيقه مى پزيم بعداز پخت برش هاى مربعى به كيك داده وبين هر لايه كيك از لايه كرم پنيرى شكلاتى با قيف ميريزيم همينطور تا چندلايه ادامه داده وبا كاردك كناره ها وسطح كار رو صاف كرده وبا توت فرنگى واضافه هاى كيك تزيين ميكنيم. براى تهيه كرم پنيرى شكلاتى به ١٥٠گرم شكلات تخته اى كارات،١٠٠گرم كره،١٥٠گرم پنير ماسكار پونه،قهوه دمكرده غليظ٥ق سوپخورى،پودر كاكائو درصورت تيره تر شدن كرم يك ق س ولى من كمتر ريختم تا روشنتر بشه،پودر قند يك پيمانه احتياجه؛شكلات را خرد مى كنيم و به روش بنمارى روان ميكنيم،كره نرم و به دماى محيط رسيده را به همراه پنير خامه اى با همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم تا كرم مانند و پوك بشه حالا قاشق قاشق پودر قند را اضافه مى كنيم بعد شكلات و قهوه و پودر كاكائوروهم اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم،تاكاملا نرم و يكدست بشه. ‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
قالب کیک من برای این مقدار مواد ۲۵*۲۵ سانت هستش و مقدار خامه استفاده شده ۷۰۰ گرم اینکه کیکتون چ مقدار ضخامت و چن لایه و خامه داشته باشه ب خودتون بستگی داره 😊 تخم مرغ ۶ عدد(متوسط) شکر ۱و نیم لیوان(دسته دار فرانسوی) روغن مایع ۱/۵ لیوان (مایع پخت و پز) شیر ولرم ۱/۵ ل ارد ۴/۵ ل بکینگپودر ۲ق.چ وانیل نصف ق.چ نمک نوک ق.چ (نمک باعث میشه بیکینگ پودر بهتر عمل کنه) قبل شروع کار همه موادو جلو دستتون بزارید ،همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه، فقط شیرو موقع اضافه کردن کمی گرم کنید ارد +نمک+بکینگ پودر رو الک کنید تا موقعه استفاده بزارید کنار(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ +شکر +وانیل رو با دور متوسط ۶تا ۸ دقیقه بزنید تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه،این مرحله بستگی ب قدرت همزنتون هم داره پس این نکته رو در نظر داشته باشید.(هیچ وقت تخم مرغ ها رو با دور زیاد هم نزنید،تا کیکتون بعد پخت بوی تخم مرغ نده) روغن رو اضافه و سی ثانیه هم میزنیم،شیر رو هم اضافه در حد مخلوط شدن هم زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغ ها از بین میره در نتیجه کیکمون خوب پف نمیکنه همزن رو میزاریم کنار در سه مرحله ب مایه اضافه میکنیم و در یک جهت هم بزنید فقط در حد مخلوط شدن هم زده ن بیشتر ، من مایه رو ب سه قسمت مساوی تقسیم کردم ،دو قسمتش رو سفید نگه داشتم یک قسمتش رو یک ق پودر کاکائو زدم ک کاکائویی شه کف قالب ۲۵*۲۵ رو کمی چرب کرده کاغذ روغنی انداخته چرب میکنیم،فقط لبه پاینی قالب رو چرب کنید،دیواره چرب نشه مایه سفید رو توی قالب ریخته چنبار ب سطح کار بکوبید تا حبابهای هوا خارج شه توی فر از قبل یک ربع گرم شده با دمای ۱۷۰درجه ب مدت ۳۰ تا ۴۵دقیقه، بعد ۳۵دقیقه چک کنید اگه پخته بود بیرون بیارید، کمی ک خنک شد از قالب خارج میکنیم میزاریم رو توری تا کامل خنک شه،بعد از وسط کیک رو برش میزنیم حالا مایه شکلاتی رو هم توی همون قالب ریخته با مدت زمان کمتری میزاریم بپزه میزاریم رو توری خنک شه اولین لایه برش کیک رو ساده میزاریم من روشو با اب میوه مرطوب کردم و ی لایه نازک خامه زدم و صاف کردم، برش بعدی لایه شکلاتی کیک رو میزاریم اونم مرطوب کرده روش خامه زده صاف کنید لایه بعدی برش ساده کیک روش خامه زده صاف کنید چن ساعتی میزاریم یخچال ،و بعد کنارهای کیک رو برش بزنید ،و ب اندازه دلخواه برش زده @shirini71
شیرینهای خوشمزه تر ,که خودتون می تونید به راحتی تو خونه درست کنید و برای مهمونی و پذیرایی ازش استفاده کنید 🔴🔴🔴با پخت نون رولت و لایه لایه رو هم گذاشتن نان رولت و خامه کشی می تونید شیرینی تر ,تو تنوع بالا داشته باشید👌🌸❤️ 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 گل کلم یک عدد تخم مرغ بزرگ دو عدد پودر سوخاری پانکو یک پیمانه . موادلازم برای سس عسل یک سوم پیمانه سیر ریزخرد شده سه حبه سس سویا سه قاشق غذاخوری آب یک سوم پیمانه نشاسته ذرت دو قاشق چایخوری طرزتهیه فر را در دمای چهارصد درجه فارنهایت بگذارید گرم شود، گل کلم های خرد شده را درون تخم مرغ های زده شده برده و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید و سپس درون سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید پخش کنید و اجازه دهید تا به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه داخل فر بپزد، هرازگاهی آنها را زیر و رو کنید. در حینی که گل کلم ها میپزند مواد سس را به جز نشاسته و آب درون شیرجوش باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، نشاسته را درون آب حل کرده و به سس بیفزایید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداسته و بگذارید خنک شود، گل کلم های سرخ و طلایی شده را درون ظرف بچینید و سس را روی آنها بریزید و سپس گرم سرو کنید.