#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🍰هفتم تیر ماه ۱۳۹۹ 🍰
🍋ناشتا : 1 لیوان آب
🍋صبحانه : نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 4 عدد هویج
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی+10تا قاشق عدس پلو
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 6 عدد مغز+2 عدد انجیر خشک
🍋شام : سوپ جو و قارچ یک کاسه + یک کف دست نان
🍋بعد از شام : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود و نیم ساعت صبح پیاده روی
@shirini71
نون چمچمو جنوبی
یه لیوان آب ولرم با یه قاشق غذاخوری خمیر مایه ویه قاشق شکر میذاریم به عمل بیاد .
بعد درون یه کاسه یه دونه تخم مرغ ونصف لیوان شکر و سه قاشق شیر خشک نیدو کمی هل رو با همزن دستی خوب میزنیم بعد بهش خمیر مایه به عمل اومده ویک چهارم لیوان روغن مایع اضافه میکنیم .
مواد رو خوب مخلوط میکنیم و آردسفید رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که دیگه خمیر به دست نچسبه .
خمیر رو خوب ورز داده ودر کاسه چرب شده به مدت دو الی سه ساعت استراحت میدیم .
بعد خمیر چانه میگیریم چونه ها رو به اندازه نیم سانت باز میکنیم ودر یه ظرف گود روغن میریزیم وخمیرها رو یکی یکی در روغن داغ میذاریم وبا قاشق روی خمیر سریع سریع روغن میریزیم تا نون پف وتوخالی بشه بعد از سرخ شدن درون ظرف دربسته قرار میدیم تا خشک نشه
@shirini71
#خورشت_ترشه_سماق یا #خورشت_سماق
شمالیا دستا بالا🤩🖐
ی غذای مازندرانی آوردم واستون که بی شباهت به قرمه سبزی خودمون هم نیست😍
[ اصل این خورشت با مرغ است شما میتونید با گوشت هم درست کنید ]
مواد لازم :
پیاز ۲_۳ عدد
گوشت به مقدار دلخواه
سماق ۵ قاشق غذاخوری (تعداد سماق و بیشتر نکنید باعث تلخ شدن خورشت میشه)
سبزی قرمه ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۱ لیوان
ابغوره ۱ فنجان
غوره ۱ فنجان
سیر ۲_۳ حبه
نمک ، فلفل، دارچین ،زردچوبه به مقدارلازم { در صورت دلخواه از زعفران هم میتونید استفاده کنید}
طرزتهیه:
سیر و پیاز رو ریز خرد کنید و درون روغن تفت بدید تا نرم شوند، سپس گوشت رو به همراه ۳ قاشق سماق و نمک و مقدارکم زردچوبه به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید، سبزی رو به همراه ۲ قاشق سماق به آن اضافه کنید (اگر از سبزی تازه استفاده میکنید اول آن را داخل روغن سرخ کنید تاکمی تغییر رنگ بده و بعد اضافه کنید) ابغوره و غوره و لوبیاقرمز رو به همراه ۴_۵ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و شعله گاز را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاد و بعد قابلمه رو روی حرارت کم بزارید و به آن فرصت بدید تا پخته شود و جا بیفتد
پس از حدود ۳_۴ ساعت غذای شما آمادست💕
@shirini71
#خورشت_سماق
مواد لازم :
گوشت ۵۰۰ گرم
سماق ۲ الی ۳ قاشق
پیاز ۳ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
آب به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
جهت تهیه خورشت سماق ابتدا پیاز را خورد کرده و در مقداری روغن تفت میدهیم .
گوشت را به صورت تکه های کبابی خورد کرده و به پیاز های اضافه مینماییم .
وقتی گوشت سرخ شد آن را به یک قابلمه انتقال میدهیم و با مقداری آب اجازه میدهیم گوشت کاملا بپزد.
سپس سماق را در آب حل کرده و زمانی که گوشت پخت به همراه مغز لیمو به خورشت سماق اضافه میکنیم .
نمک وفلفل و زردچوبه را با خورشت مخلوط مینماییم و میگذاریم با حرارت ملایم جا بیوفتد .
سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت نگینی خورد میکنیم . سپس در روغن سرخ کرده و زمانی که خورشت آماده شد با سیب زمینی های سرخ کرده تزیین و میل میکنیم .
@shirini71
خورشت سماق با دو روش پخته میشه 👆 هم می تونید از گوشت و هم مرغ استفاده کنید
مرغ سماقی هم با سماق کباب میشه
پلو سماقی هم با گوشت قلقلی و مرغ میشه سرو شه
یه غذای سنتی و اصیل با خاصیتهای بی نظیر سماق👆👌
انشالله درست کنید و از خوردنش لذت بریید
#سماق_پلو
#خورشت_سماق
#مرغ_سماقی👆
کاکباب غذای گیلانی
بادمحونهای کباب شده رو کاملا ساطوری میکنیم با یک پیمانه گردوی آسیاب شده و یه قاشق رب انار ترش شمال و نصف پیمانه اب انار ترش و یک پیمانه سبزی معطر شمال که چوچاقش بیشتر باشه با سه حبه سیر رنده شمال و نمک و فلفل و گلپر سابیده همه رو با هم مخلوط میکنیم میذاریم داخل یخچال تا کاملا سرد بشه میشه همراه غذا یا حتی یه وعده غذای با کته نوش جان کرد.من یادمه که مادر و مادر بزرگم تمام مواد کالکباب رو تو همین نمکار ها درست میکردن یه سنگی بود که بهش میگفتن مشته سنگ با اون سنگ ابن مواد رو له میکردن حتی گردو رو میسابیدن تا به روغن بیفته
@shirini71