آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_تر
قالب کیک من برای این مقدار مواد ۲۵*۲۵ سانت هستش و مقدار خامه استفاده شده ۷۰۰ گرم
اینکه کیکتون چ مقدار ضخامت و چن لایه و خامه داشته باشه ب خودتون بستگی داره 😊
تخم مرغ ۶ عدد(متوسط)
شکر ۱و نیم لیوان(دسته دار فرانسوی)
روغن مایع ۱/۵ لیوان (مایع پخت و پز)
شیر ولرم ۱/۵ ل
ارد ۴/۵ ل
بکینگپودر ۲ق.چ
وانیل نصف ق.چ
نمک نوک ق.چ (نمک باعث میشه بیکینگ پودر بهتر عمل کنه)
قبل شروع کار همه موادو جلو دستتون بزارید ،همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه، فقط شیرو موقع اضافه کردن کمی گرم کنید
ارد +نمک+بکینگ پودر رو الک کنید تا موقعه استفاده بزارید کنار(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ +شکر +وانیل رو با دور متوسط ۶تا ۸ دقیقه بزنید تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه،این مرحله بستگی ب قدرت همزنتون هم داره پس این نکته رو در نظر داشته باشید.(هیچ وقت تخم مرغ ها رو با دور زیاد هم نزنید،تا کیکتون بعد پخت بوی تخم مرغ نده)
روغن رو اضافه و سی ثانیه هم میزنیم،شیر رو هم اضافه در حد مخلوط شدن هم زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغ ها از بین میره در نتیجه کیکمون خوب پف نمیکنه
همزن رو میزاریم کنار در سه مرحله ب مایه اضافه میکنیم و در یک جهت هم بزنید فقط در حد مخلوط شدن هم زده ن بیشتر ،
من مایه رو ب سه قسمت مساوی تقسیم کردم ،دو قسمتش رو سفید نگه داشتم
یک قسمتش رو یک ق پودر کاکائو زدم ک کاکائویی شه
کف قالب ۲۵*۲۵ رو کمی چرب کرده کاغذ روغنی انداخته چرب میکنیم،فقط لبه پاینی قالب رو چرب کنید،دیواره چرب نشه مایه سفید رو توی قالب ریخته چنبار ب سطح کار بکوبید تا حبابهای هوا خارج شه توی فر از قبل یک ربع گرم شده با دمای ۱۷۰درجه ب مدت ۳۰ تا ۴۵دقیقه، بعد ۳۵دقیقه چک کنید اگه پخته بود بیرون بیارید،
کمی ک خنک شد از قالب خارج میکنیم
میزاریم رو توری تا کامل خنک شه،بعد از وسط کیک رو برش میزنیم
حالا مایه شکلاتی رو هم توی همون قالب ریخته با مدت زمان کمتری میزاریم بپزه میزاریم رو توری خنک شه
اولین لایه برش کیک رو ساده میزاریم من روشو با اب میوه مرطوب کردم و ی لایه نازک خامه زدم و صاف کردم، برش بعدی لایه شکلاتی کیک رو میزاریم اونم مرطوب کرده روش خامه زده صاف کنید
لایه بعدی برش ساده کیک روش خامه زده صاف کنید چن ساعتی میزاریم یخچال ،و بعد کنارهای کیک رو برش بزنید ،و ب اندازه دلخواه برش زده
@shirini71
شیرینهای خوشمزه تر ,که خودتون می تونید به راحتی تو خونه درست کنید و برای مهمونی و پذیرایی ازش استفاده کنید
🔴🔴🔴با پخت نون رولت و لایه لایه رو هم گذاشتن نان رولت و خامه کشی می تونید شیرینی تر ,تو تنوع بالا داشته باشید👌🌸❤️
#شیرینی_تر_برشی
#شیرینی_مجلسی👆
#لقمه_گل_کلم
@shirini71
گل کلم یک عدد
تخم مرغ بزرگ دو عدد
پودر سوخاری پانکو یک پیمانه
.
موادلازم برای سس
عسل یک سوم پیمانه
سیر ریزخرد شده سه حبه
سس سویا سه قاشق غذاخوری
آب یک سوم پیمانه
نشاسته ذرت دو قاشق چایخوری
طرزتهیه
فر را در دمای چهارصد درجه فارنهایت بگذارید گرم شود، گل کلم های خرد شده را درون تخم مرغ های زده شده برده و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید و سپس درون سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید پخش کنید و اجازه دهید تا به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه داخل فر بپزد، هرازگاهی آنها را زیر و رو کنید. در حینی که گل کلم ها میپزند مواد سس را به جز نشاسته و آب درون شیرجوش باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، نشاسته را درون آب حل کرده و به سس بیفزایید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداسته و بگذارید خنک شود، گل کلم های سرخ و طلایی شده را درون ظرف بچینید و سس را روی آنها بریزید و سپس گرم سرو کنید.
#ترشی_آلبالو
ترشی آلبالو از اون دسته ترشی هایی هست که در کنار انواع پیش غذا و غذاها خورده میشه، هم طعم ملسی داره هم زینت بخش سفره هاست. درست کردنش هم فوق العاده راحت و آسونه.
مقداری آلبالو رو شسته و میزاریم تا کاملا خشک بشه، بعد داخل شیشه ریخته و یک ق چ نمک و یک ق چ شکر روش ریخته و شیشه رو با سرکه سفید پر میکنیم و درش رو میبندیم و داخل یخچال قرار میدیم. بعد از یک هفته ترشی ما آماده و قابل خوردن در کنار انواع خوراک ها و خورشت هاست
@shirini71
فینگر فود رول سوسیس
سوسیس
خمیریوفکا
ماست
ابتدا سوسیس به اندازه سه سانت برش میدیم بعد خمیر هامونم به همون اندازه برش میدیم بعد روی خمیر ماست میزنیم وبعد یدونه سوسیس داخلش میزاریم ورول میکنیم وروش یه خلال میزنیم وشروع میکنیم رول میکنیم وبعد که همه سوسیس هارول شد داخل روغن فراون سرخ میکنیم وباسس گوجه سرو میکنیم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_الویه
اول مواد الویه رو آماده کنید
من سیب زمینیها رو پختم و پوره کردم(میتونید سیب زمینی رو رنده کنید)و با خیار شور نگینی،هویج آبپز نگینی شده،مرغ پخته ریش ریش شده،نخود فرنگی و مایونز،نمک و فلفل و کمی آبلیمو یا سرکه مزه دار کردم و چند ساعت در یخچال استراحت دادم تا سالاد الویه خوب مزه دار بشه.
بهتره در زمان پخت مرغ دو قاشق از آب مرغ رو کنار بذارید و به الویه اضافه کنید،باعث خوش طعم شدن الویه میشه(توصیه میکنم برای پخت مرغ حتما از یک حبه سیر استفاده کنید طعم الویه رو بینظیر میکنه)
اصل سالاد الویه، روسیه که در اون سیب زمینی رو به شکل نگینی خرد میکنن ولی ورژن ایرانی الویه به صورت رنده یا پوره شده هست که من پوره رو ترجیح میدم(البته نه کامل پوره چون هر چی سیب زمینی پوره بشه جذب مایونز در سالاد الویه بیشتر و باعث شل شدن سالاد میشه که من نمیپسندم)
خیار شور الویه رو بعضی رنده و بعضی نگینی میکنن که من طرفدار خیار شور نگینی هستم به نظرم سالادالویه رو خوشمزه تر میکنه.
هویج رو هم میتونید بعد از آبپز کردن رنده یا نگینی کنید که من همیشه نگینی میکنم.
میتونید به الویه تخم مرغ آبپز رنده شده اضافه کنید که من معمولا چون دوست ندارم استفاده نمیکنم.
بعد از آماده شدن الویه دور قهوه ای نانهای تست رو با کارد ببرید و کنار هم در سینی بچینید.
یک سس غلیظ از مخلوطی به نسبت یک قاشق غذاخوری مایونز و 3 قاشق غذاخوری ماست همزده پر چرب تهیه و یک لایه از این سس روی نانهای تست بمالید.
در مرحله بعد سالاد الویه را روی نانهای تست پخش و صاف و یکدست کنید.
حالا برای چیدن ردیف دوم نانهای تست اول زیر اونها رو از مخلوط سس ماست و مایونز بمالید و بعد نانها رو روی الویه بچینید.
بعد از مخلوط ماست و مایونز رو نانهای تست ریخته و کمی صاف کنید و بدون پوشش نیم ساعت سینی رو در یخچال بذارید تا سس به خورد نانها بره و بعد از گذشت نیم ساعت روی کیک الویه رو بپوشانید و یک شب در یخچال بذارید تا خوب منسجم بشه.
روز بعد پوشش روی کیک رو بردارید و دوباره از مخلوط ماست و مایونز روی کیک الویه بمالید و صاف کنید(من از پالت خامه کشی واسه این کار استفاده کردم)
بعد هم با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و تزئین
@shirini71