#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦋 هفدهم تیر ماه ۱۳۹۹ 🦋
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان سه رنگ
مواد لازم:
3 تا 4 پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری مایه خمیر
1/2پیمانه آب گرم
1/2 پیمانه شیر گرم
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق چای خوری نمک
200-250 گرم برگ اسفناج تازه
1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
روش تهیه:
اسفناج تازه رو در مخلوط کن یا آسیاب برقی پوره کنین(اگه خیلی خشکه و خوب پوره نمیشه یک قاشق مربا خوری آب اضافه کنین)
مایه خمیر رو با آب گرم و شکر مخلوط کنین و کنار بگذارید تا عمل بیاد
در یک ظرف بزرگ دو پیمانه آرد بریزین و وسطش رو گود کنین، و مخمر عمل اومده رو وسطش بریزین
شیر، روغن زیتون و نمک رو هم اضافه کنین و کم کم مواد رو با هم مخلوط کنین و در صورت نیاز آرد اضافه کنین تا خمیر لطیفی بدست بیاد
خمیر کیم چسبنده س و نباید خیلی آرد بریزین و سفت بشه
بعد از ورز دادن روشو بپوشونین و در جای گرمی برای مدت حد اقل یک ساعت قرار بدید تا افزایش حجم پیدا کنه
خمیر رو بعد از ور اومدن کمی ورز بدید و به سه قسمت مساوی تقسیم کنین
یک قسمت رو ساده کنار بگذارین و یک قسمت رو با پوره اسفناج(اگه خمیر نرم و چسبنده شد 1-2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنین ) و یه قسمت رو هم با رب گوجه مخلوط و ورز بدید تا یکدست رنگی بشن
سه قسمت رو به صورت نوار هم اندازه در بیارین و کنار هم بترتیب اسفناجی ،ربی و ساده بچینین و بدون کشیدن خمیر گیسبافت کنین
روی خمیر دستمال پارچه ای تمیزی قرار بدید و در جای گرمی نیم ساعت بهش استراحت بدین
سپس خمیر رو در قالب لوف یا در سینی فر قرار بدید و در فر از پی گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 30 دقیقه(زمان پخت بسته به ضخامت خمیر و نوع فر متفاوته) قرار بدید(درصورت تمایل میتونین با ترکیب زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر رومال کنین)
#شیر_برنج_عسلی
مواد لازم:
برنج ١ پیمانه
آب ٣ پیمانه
شیر ٤ پیمانه
خامه ١٠٠ گرم
عسل یک دوم ١/٢ پیمانه
خلال پسته یک قاشق سوپخوری
خلال بادام یک قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده یک قاشق سوپخوری
گلاب ٤ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
برنج رو بشویید و ٤ پیمانه آب رو هم روی برنج بریزید بعد ٤ پیمانه شیر رو بریزید اجازه بدید تا برنج با آب و شیر خوب بپزه و برنج له بشه و غلظت مناسب رو پیدا کنه بعد هم ١٠٠ گرم خامه رو در ظرف جداگانه ای خوب بزنید تا یکدست بشه و به شیر برنج اضافه کنید و هم بزنید سپس عسل رو اضافه کنید مغزپسته خلال بادام و گردوی خرد شده رو هم اضافه کنید در آخر هم گلاب رو اضافه کنید اجازه بدید تا یه چند جوشی بزنه تا غلظت مناسب رو پیدا کنه بهتره زیاد سفت هم از روی حرارت برندارید چون بعد از موقعی که سروش می کنید باز هم غلظت پیدا میکنه بفرمایید شیر برنج عسلی ما آماده است فوق العاده خوشمزه و مقویه
پ.ن:
اگر از شیر پر چرب استفاده می کنید خامه رو حذف کنید
در صورت دلخواه می تونید مقداری هل دارچین جوز هندی و یا زنجبیل به شیر برنج اضافه کنید فقط دقت داشته باشید که رنگ شیر برنج تیره خواهد شد.
@shirini71
#خورشت_قیمه_بامیه
طرز تهیه:
برای این خورشت خوشمزه یک عدد پیاز رو نگینی ریز کردم داخل قابلمه تفت دادم وقتی سبک شد گوشت خورشتی رو اضافه کردم رنگ گوشت که تغییر کرد لپه از قبل شسته شده و خیس شده رو اضافه کردم و حسابی سرخ کردم وقتی مواد کاملا سرخ شد رب گوجه فرنگی و زرد چوبه اضافه کردم رب که سرخ شد ورنگ پس داد آب ولرم اضافه کرده وبا شعله متوسط اجازه دادم تا بپزه ،وقتی پخت، نیم ساعت آخر بامیه سرخ شده رو با یک قاشق پودر لیمو عمانی ونمک اضافه کردم و اجازه دادم تا خورشت حسابی پخته و جا افتاده بشه
نکته:
گوجه رنده شده هم میتونید داخل خورشت بریزید
اگر لپه حسابی سرخ بشه به هیچ عنوان داخل خورشت وا نمیره
@shirini71
#تجربه
#لیموترش🍋🍋
#شور_لیمو
برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه
لیموها رو باریک برش میزنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت میدیم و توی شیشه میچینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه.
@shirini71