#خورشت_قیمه_بامیه
طرز تهیه:
برای این خورشت خوشمزه یک عدد پیاز رو نگینی ریز کردم داخل قابلمه تفت دادم وقتی سبک شد گوشت خورشتی رو اضافه کردم رنگ گوشت که تغییر کرد لپه از قبل شسته شده و خیس شده رو اضافه کردم و حسابی سرخ کردم وقتی مواد کاملا سرخ شد رب گوجه فرنگی و زرد چوبه اضافه کردم رب که سرخ شد ورنگ پس داد آب ولرم اضافه کرده وبا شعله متوسط اجازه دادم تا بپزه ،وقتی پخت، نیم ساعت آخر بامیه سرخ شده رو با یک قاشق پودر لیمو عمانی ونمک اضافه کردم و اجازه دادم تا خورشت حسابی پخته و جا افتاده بشه
نکته:
گوجه رنده شده هم میتونید داخل خورشت بریزید
اگر لپه حسابی سرخ بشه به هیچ عنوان داخل خورشت وا نمیره
@shirini71
#تجربه
#لیموترش🍋🍋
#شور_لیمو
برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه
لیموها رو باریک برش میزنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت میدیم و توی شیشه میچینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه.
@shirini71
#تجربه
#یخ_میوه_ای
ایده استفاده از تکه های میوه در یخ برای خوش عطر و طعم شدن و زیبایی نوشیدنی خصوصاً در روزهای گرم😋
نکته:برای شفاف شدن تکه های یخ آب رو بجوشانید و بعد بریزید توی قالب، برای دوغ هم میتونید گلپر و نعنا بریزید توی قالب یخ
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: #کیک_قهوه_با_پودیینگ_قهوه ☕️🍫🍰🧁🎂
برای کیک:
4 تخم مرغ
1 استکان شکر
روغن نصف لیوان
1 بطری آب گازدار
آرد 1.5 لیوان
2 قاشق غذاخوری کاکائو
پودر بیکینگ 1 بسته یا یک ق غ سرصاف
برای کاستارد
4 قاشق غذاخوری پودر نشاسته ی ذرت
1 استکان کمر باریک شکر (۷۰گرم)
1 قاشق غذاخوری سر صاف قهوه فوری
4 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری کره
برای خیساندن کیک:
نصف لیوان شیر
1 قاشق مرباخوری قهوه فوری
سس شکلات
1 بسته خامه
1 استکان کمر باریک شکلات چیپسی یا شکلات رنده شده
شکر و تخم مرغ کاملاً با همزن بزنید تا کرم رنگ و خامه ای شود ، سپس روغن و آب گازدار را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد آرد و کاکائو و بکینگ پودر الک کنید و مخلوط کنید. قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید و موادتون رو بریزید داخل قالب و بزارید توی فر از قبل گرم شده با درجه ی 180 به مدت ۳۰دقیقه یا تا زمانی کیکتون بپزه.
برای خیس کردن کیک:
شیر را داغ کنید و قهوه فوری را اضافه و مخلوط کنید و بزارید سرد بشه بعد بریزید روی کیک و بزارید به خورد کیک بره.
پودینگ قهوه:
تمام مواد را درون قابلمه بریزید ، خوب مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و مدام همبزنید تا غلیظ شود و بعد از روی اجاق گاز بردارید و 1 قاشق غذاخوری کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بریزید روی کیک ، بگذارید یخچال سرد شود.
لایه ی سوم : گاناش
خامه رو بزارید روی حرارت تا داغ بشه بعد شکلات قطره ای را اضافه کرده و مخلوط کرده و بریزید روی پودینگ قهوه و بزارید یخچال تا ببنده بعد برش بزنید و با کمی پودر پسته تزیین کنید و نوش جان . . .
@shirini71
#کیک_با_گاناش_شکلات_سفید
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه شکر
1/2 پیمانه روغن
1 پیمانه آرد
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه کیک:
فر رو در دمای 170 درجه گرم کنید.
آرد ، بیکینگ پودر و وانیل رو الک کنید. تخم مرغ ها رو با شکر خوب بزنید روغن رو اضافه کنید و باز با همزن برقی بزنین سپس
آرد و پودر کاکائو رو اضافه و به آرامی با یه قاشق چوبی مخلوط کنید
مخلوط رو داخل قالب تارت بریزید. (قبلش قالب رو با روغن چرب و آردپاشی کنید.) و حدود 20 دقیقه اونو داخل فر قرار بدید. بعد از قالب در بیارید و بزارید خنک بشه.
مواد لازم برای گاناش
150 گرم شکلات سفید
120 گرم خامه صبحانه
1 قاشق غذاخوری کره
کمی شکلات تلخ برای تزیین
طرز تهیه گاناش:
اول از همه خامه رو روی حرارت بزارید تا گرم شه و نزدیک جوش برسه ولی جوش نیاد بعد از روی حرارت برش دارین و روی شکلات بریزینش و مخلوط کنین بعد کره رو اضافه و مخلوط کنید گاناش رو وسط کیک بریزید و روی کیک پهنش میکنیم و با شکلات تلخ تزیین کنید
@shirini71