eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍋🍋 برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه لیموها رو باریک برش می‌زنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت می‌دیم و توی شیشه می‌چینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده استفاده از تکه های میوه در یخ برای خوش عطر و طعم شدن و زیبایی نوشیدنی خصوصاً در روزهای گرم😋 نکته:برای شفاف شدن تکه های یخ آب رو بجوشانید و بعد بریزید توی قالب، برای دوغ هم میتونید گلپر و نعنا بریزید توی قالب یخ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: ☕️🍫🍰🧁🎂 برای کیک: 4 تخم مرغ 1 استکان شکر روغن نصف لیوان 1 بطری آب گازدار آرد 1.5 لیوان 2 قاشق غذاخوری کاکائو پودر بیکینگ 1 بسته یا یک ق غ سرصاف برای کاستارد 4 قاشق غذاخوری پودر نشاسته ی ذرت 1 استکان کمر باریک شکر (۷۰گرم) 1 قاشق غذاخوری سر صاف قهوه فوری 4 لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری کره برای خیساندن کیک: نصف لیوان شیر 1 قاشق مرباخوری قهوه فوری سس شکلات 1 بسته خامه 1 استکان کمر باریک شکلات چیپسی یا شکلات رنده شده شکر و تخم مرغ کاملاً با همزن بزنید تا کرم رنگ و خامه ای شود ، سپس روغن و آب گازدار را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد آرد و کاکائو و بکینگ پودر الک کنید و مخلوط کنید. قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید و موادتون رو بریزید داخل قالب و بزارید توی فر از قبل گرم شده با درجه ی 180 به مدت ۳۰دقیقه یا تا زمانی کیکتون بپزه. برای خیس کردن کیک: شیر را داغ کنید و قهوه فوری را اضافه و مخلوط کنید و بزارید سرد بشه بعد بریزید روی کیک و بزارید به خورد کیک بره. پودینگ قهوه: تمام مواد را درون قابلمه بریزید ، خوب مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و مدام همبزنید تا غلیظ شود و بعد از روی اجاق گاز بردارید و 1 قاشق غذاخوری کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بریزید روی کیک ، بگذارید یخچال سرد شود. لایه ی سوم : گاناش خامه رو بزارید روی حرارت تا داغ بشه بعد شکلات قطره ای را اضافه کرده و مخلوط کرده و بریزید روی پودینگ قهوه و بزارید یخچال تا ببنده بعد برش بزنید و با کمی پودر پسته تزیین کنید و نوش جان . . . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1/2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه روغن 1 پیمانه آرد 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه کیک: فر رو در دمای 170 درجه گرم کنید. آرد ، بیکینگ پودر و وانیل رو الک کنید. تخم مرغ ها رو با شکر خوب بزنید روغن رو اضافه کنید و باز با همزن برقی بزنین سپس آرد و پودر کاکائو رو اضافه و به آرامی با یه قاشق چوبی مخلوط کنید مخلوط رو داخل قالب تارت بریزید. (قبلش قالب رو با روغن چرب و آردپاشی کنید.) و حدود 20 دقیقه اونو داخل فر قرار بدید. بعد از قالب در بیارید و بزارید خنک بشه. ‌ ‌ مواد لازم برای گاناش 150 گرم شکلات سفید 120 گرم خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری کره کمی شکلات تلخ برای تزیین طرز تهیه گاناش: اول از همه خامه رو روی حرارت بزارید تا گرم شه و نزدیک جوش برسه ولی جوش نیاد بعد از روی حرارت برش دارین و روی شکلات بریزینش و مخلوط کنین بعد کره رو اضافه و مخلوط کنید گاناش رو وسط کیک بریزید و روی کیک پهنش میکنیم و با شکلات تلخ تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر 1 لیوان طالبی کوچک 1 عدد تکه شده و فریز شده بستنی 7 ق غ شکر به میزان دلخواه خامه 2 ق غ همه مواد به جز بستنی را در میکسر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که شکر داخل آن حل شود سپس بستنی را نیز اضافه کرده و در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود میکس کنید. @shirini71 ❣️❣️❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا