#تجربه
#لیموترش🍋🍋
#شور_لیمو
برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه
لیموها رو باریک برش میزنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت میدیم و توی شیشه میچینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه.
@shirini71
#تجربه
#یخ_میوه_ای
ایده استفاده از تکه های میوه در یخ برای خوش عطر و طعم شدن و زیبایی نوشیدنی خصوصاً در روزهای گرم😋
نکته:برای شفاف شدن تکه های یخ آب رو بجوشانید و بعد بریزید توی قالب، برای دوغ هم میتونید گلپر و نعنا بریزید توی قالب یخ
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: #کیک_قهوه_با_پودیینگ_قهوه ☕️🍫🍰🧁🎂
برای کیک:
4 تخم مرغ
1 استکان شکر
روغن نصف لیوان
1 بطری آب گازدار
آرد 1.5 لیوان
2 قاشق غذاخوری کاکائو
پودر بیکینگ 1 بسته یا یک ق غ سرصاف
برای کاستارد
4 قاشق غذاخوری پودر نشاسته ی ذرت
1 استکان کمر باریک شکر (۷۰گرم)
1 قاشق غذاخوری سر صاف قهوه فوری
4 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری کره
برای خیساندن کیک:
نصف لیوان شیر
1 قاشق مرباخوری قهوه فوری
سس شکلات
1 بسته خامه
1 استکان کمر باریک شکلات چیپسی یا شکلات رنده شده
شکر و تخم مرغ کاملاً با همزن بزنید تا کرم رنگ و خامه ای شود ، سپس روغن و آب گازدار را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد آرد و کاکائو و بکینگ پودر الک کنید و مخلوط کنید. قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید و موادتون رو بریزید داخل قالب و بزارید توی فر از قبل گرم شده با درجه ی 180 به مدت ۳۰دقیقه یا تا زمانی کیکتون بپزه.
برای خیس کردن کیک:
شیر را داغ کنید و قهوه فوری را اضافه و مخلوط کنید و بزارید سرد بشه بعد بریزید روی کیک و بزارید به خورد کیک بره.
پودینگ قهوه:
تمام مواد را درون قابلمه بریزید ، خوب مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و مدام همبزنید تا غلیظ شود و بعد از روی اجاق گاز بردارید و 1 قاشق غذاخوری کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بریزید روی کیک ، بگذارید یخچال سرد شود.
لایه ی سوم : گاناش
خامه رو بزارید روی حرارت تا داغ بشه بعد شکلات قطره ای را اضافه کرده و مخلوط کرده و بریزید روی پودینگ قهوه و بزارید یخچال تا ببنده بعد برش بزنید و با کمی پودر پسته تزیین کنید و نوش جان . . .
@shirini71
#کیک_با_گاناش_شکلات_سفید
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه شکر
1/2 پیمانه روغن
1 پیمانه آرد
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه کیک:
فر رو در دمای 170 درجه گرم کنید.
آرد ، بیکینگ پودر و وانیل رو الک کنید. تخم مرغ ها رو با شکر خوب بزنید روغن رو اضافه کنید و باز با همزن برقی بزنین سپس
آرد و پودر کاکائو رو اضافه و به آرامی با یه قاشق چوبی مخلوط کنید
مخلوط رو داخل قالب تارت بریزید. (قبلش قالب رو با روغن چرب و آردپاشی کنید.) و حدود 20 دقیقه اونو داخل فر قرار بدید. بعد از قالب در بیارید و بزارید خنک بشه.
مواد لازم برای گاناش
150 گرم شکلات سفید
120 گرم خامه صبحانه
1 قاشق غذاخوری کره
کمی شکلات تلخ برای تزیین
طرز تهیه گاناش:
اول از همه خامه رو روی حرارت بزارید تا گرم شه و نزدیک جوش برسه ولی جوش نیاد بعد از روی حرارت برش دارین و روی شکلات بریزینش و مخلوط کنین بعد کره رو اضافه و مخلوط کنید گاناش رو وسط کیک بریزید و روی کیک پهنش میکنیم و با شکلات تلخ تزیین کنید
@shirini71
#اسموتی_طالبی
شیر 1 لیوان
طالبی کوچک 1 عدد تکه شده و فریز شده
بستنی 7 ق غ
شکر به میزان دلخواه
خامه 2 ق غ
همه مواد به جز بستنی را در میکسر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که شکر داخل آن حل شود سپس بستنی را نیز اضافه کرده و در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود میکس کنید.
@shirini71
❣️❣️❣️