eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کرم شانتی، 2 پاکت (هر بسته 75 گرم است) شیر سرد، 2 لیوان ژله آلبالو، 1 بسته آب داغ، 1 لیوان آلبالو، 1 لیوان بیسکوئیت بورچاک، 1 بسته (130 گرمی) شکلات چیپسی، 1 استکان ابتدا ژله را آماده کنید. پودر ژله را با آب داغ مخلوط کنید تا حل شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود. هسته آلبالو ها را گفته و داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید. شیر سرد را با پودر کرم شانتی مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. بیسکوئیت‌هایی را که با دست خرد کرده اید به همراه پوره آلبالو، شکلات چیپسی و ژله ی سرد شده را اضافه کنید و همه را مخلوط کنید. مخلوط را داخل قالبهای کوچک سیلیکونی بریزید. از قالب فلزی نیز می توانید استفاده کنید اما فراموش نکنید که کف قالب حتما سلفون بکشید. دسر به مدت 4 تا 5 ساعت در فریزر بگذارید سپس سرو کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 باز هم دستور جدید برای کیک شکلاتی. اصلا کیک شکلاتی خیلی متنوعه همشون هم خوشمزه هستن😍😋 اصلا مگه کیک شکلاتی غیر خوشمزه هم داریم؟؟؟؟🧐 بریم ببینیم این دستور چی میگه🤪 🍰مواد لازم: آرد 1 و نیم پیمانه شکر 2 پیمانه پودر کاکائو 1/2 پیماانه بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری نمک 1/2 قاشق چای خوری تخم مرغ 2 عدد کره به دمای محیط رسیده 100 گرم شیر نصف پیمانه قهوه 1 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه 🍰طرز تهیه: برای این کیک شکلاتی چون کره داره اول مواد را به دمای محیط برسونید. دو عدد قالب گرد 22 سانتی را آماده کنید و فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید. در کاسه ای آرد ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را الک کنید. حالا کره به دمای محیط رسیده را با شکر حدود 2 دقیقه با همزن برقی بزنید بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هرکدام مواد را بزنید. بعد به ترتیب شیر و قهوه و روغن را اضافه کنید. مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. مواد این کیک رقیق هست. مواد را بین قالب ها تقسیم کنید و به مدت حدود نیم ساعت یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید. زمان پخت کاملا بستگی به فر و اندازه قالب داره اگه همه مواد را داخل یک قالب بزرگ بریزید زمان پخت بیشتر میشه. 🍰 نکته : میدونم خیلی ها میپرسن میشه بیکینگ پودر و جوش شیرین رو جایگزین کرد؟ پاسخ نه هست طبق دستور پیش برید 🍰 در مورد قهوه میتونید از قهوه اسپرسو یا نسکافه استفاده کنید یعنی یک قاشق غذاخوری نسکافه رو توی یک لیوان آب داغ حل کنید. یا قهوه اسپرسو درست کنید . اگر هم طعم قهوه رو دوست ندارید کافیه به جاش آب بریزید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شيك ها مدل هاى مختلف دارن، امروز يه شيك خيلى خاص و خوشمزه ميخوام يادتون بدم كه از شيك هاى خاص و پرطرفداره مكدونالده و شايد تو كافى شاپ هاى ايران زياد نديده باشين🌱🌱🌱 (Shamrock shake) 🍀☘️ مواد لازم : بستني وانيلى ٢ فنجان 🍦 شير ٢ فنجان 🥛 عصاره نعنا نصف قاشق چايخورى 🌱 رنگ سبز خوراكى يك چهارم قاشق چايخورى 💚 خامه سبك ٢ فنجان(صبحانه) خيلى خيلى راحته، فقط موادو تو ميكسر مخلوط كنين، فقط دقت كنين كه زياد كار مخلوط كردن و ادامه ندين كه بستنى آب نشه، اگه يكم آب شد، حدود نيم ساعت در فريزر بذارين، مى تونين با چند پر نعنا تزئنين كنين و سرو كنين. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍩🍫🎂🍰 مواد لازم :😍 . .. تخم مرغ :۴ عدد آرد : یک پیمانه شکر : ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری روغن مایع: ۱/۴ لیوان وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری نمک: یک چهارم قاشق چایخوری کرم تارتار یا پودر تارتار یک چهارم قاشق چایخوری قهوه فوری یک و یک دوم قاشق سوپخوری🍴☕ پودر کاکائو: یک سوم پیمانه آب جوش نود میلی لیتر مواد لازم برای رویه کیک:🍩 .. خامه صبحانه یک دوم پیمانه کره ذوب شده یک و یک دوم قاشق سوپخوری عسل یا شربت ذرت یک قاشق سوپخوری🍯 شکلات تلخ صد گرم🍫 نسکافه یک قاشق سوپخوری☕ . طرز تهیه کیک شیفون : ... پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل نمایید و کنار بگذارید تا خنک شود.🍰 یک هشتم پیمانه از شکر را کنار بگذارید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. در کاسه بزرگی زرده های تخم مرغ، بقیه شکر، روغن مایع، وانیل، نمک و مخلوط کاکائو و قهوه را با دور تند همزن برقی به مدت سه تا چهار دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده و رنگ مایع روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مایه اضافه کنید. در ظرفی سفیده تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کند. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید شود. سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده از ظرف نریزد. کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید و با همزن بزنید تا مواد کمی شل شود. بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد. قالب میان تهی بیست و سه سانتی یا قالب گرد بیست سانتی را چرب نمایید (فقط کف قالب) و مواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبد. کیک را از فر خارج کنید و 5 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شود. مواد رویه::🍪 خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم اما نجوشد. کره و عسل را اضافه کنید زمانی که با خامه مخلوط شدند شکلات و نسکافه را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. بعد از اینکه کیک خنک شد روی کیک بریزید. َ َ ** این کیک یکی از بهترین کیک ها برای پایه کیک تولد و خامه کشی می باشد. بعد از خنک شدن کیک را برش بزنید و با خامه، گاناش، موز و گردو تزئین کنید. ☕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا