eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت چرخکرده سیب زمینی فلفل دلمه گوجه پیاز نمک و فلفل و رز ماری طبق تصویر سبزیجات رو شسته و حلقه حلقه کرده گوشت چرخ کرده را با ادویه مخلوط کنید و طبق تصویر حلقه های سبزیجات و تکه ای از گوشت گوشت چرخ کرده کنار هم قرار دهید این روند را تا آخر ادامه دهید و در نهایت کمی روی آن سس ریخته و آن را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید : برای این سس کافیست یک پیمانه زرشک را از شب قبل خیس دهید و بعد آن را روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد آب آن که کم شد زیرا حرارت را خاموش کنید و زرشک را به همراه مقداری از آب خودش داخل غذاساز بریزید نصف پیمانه روغن زیتون کمی آب لیموی تازه نمک فلفل پونه و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب و پوره شود و تبدیل به سس شود میتوانید به جای آبلیمو از آب انار هم استفاده کنید @shirini71
‍ ‍ 🌿دوم مرداد ماه 1399🌿 🍋ناشتا : 1 عدد کیوی 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر مال مواد لازم: تخم‌مرغ: 2 عدد، شکر: نصف لیوان، ماست: یک لیوان، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری، وانیل: کمی، روغن: سه چهارم لیوان، کنجد: 2 تا 3 قاشق غذا خوری و زرده تخم‌مرغ یک عدد برای تزئین روی نان، آرد: در حدی که خمیر به دست نچسبد و نمک: کمی تصویر طرز تهیه نان شیر مال طرز تهیه: تخم‌مرغ، وانیل، شکر و روغن را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. در ادامه ماست و بکینگ پودر و کمی جوش‌شیرین را هم به مواد بیفزایید. آرد را کم‌کم اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. میزان آرد بستگی به غلظت مواد دارد. آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد. خمیر به دست آمده را در ظرفی بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید حجم آن دو برابر شود. بعد روی سطحی صاف را آرد پاشیده و از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید و با وردنه آن را باز کنید و در سینی چرب شده فر بگذارید. روی نان‌ها را با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار داده تا روی نان طلایی شده و از فر بیرون بیاورید. لازم به ذکر است برای این‌که نان نرم و لطیف باشد حتما، یک ظرف کوچک را پر از آب کرده و در فر بگذارید تا بخار کند و از خشک شدن نان جلوگیری کند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای خمیر: آب ۱ لیوان آرد ۱ لیوان کره ۱۲۵ گرم بکینگ پودر ۱ق چ خ تخم مرغ ۵ عدد نمک یه پینچ مواد لازم برای تهیه کرم: شیر ۲ لیوان ۳/۴لیوان شکر نشاسته ۲ ق غ خ ۱ق غ خ آرد وانیل یه ق م خ زرده تخم مرغ ۳ عدد کره ۱۲۵ گرم برای روی کیک پودر قند ۲ ق غ خ طرز تهیه: برای تهیه خمیر آب،کره و نمک رو داخل یه قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بزارید تا بجوشه. بعد آرد رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آب اضافه رو ازدست به و به شکل خمیر در بیاد بپزید.که حدود ۳_۵ دقیقه طول می کشه.بعد خمیر رو برای سرد شدن داخل یه ظرف دیگه بریزید.وقتی خمیر ولرم شد بکینگ پودر و تخم مرغ ها رو تک تک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .حالا نصف خمیر رو روی کاغذ روغنی پهن کنید و داخل قالب کمربندی بزارید و مرتبش نکنید . دمای فر رو روی ۱۹۰_۲۰۰تنظیم کنید (از قبل گرم کنید)به مدت ۳۰دقیقه بزارید داخل فر بپزه و سرخ بشه.بعد از اینکه پخت از قالب در بیارید و بزارید تو دمای محیط داد خودش سرد بشه.بعد بقیه خمیر رو داخل قالب بریزید به همون صورت قبل تا بپزه و بعد پخت بزارید خنک بشه(طبق دستور قبل) برای تهیه کرم: همه مواد بجز کره رو داخل یه قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت متوسط و مرتب هم بزنید تا بپزه وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و بزارید خنک بشه‌.بعد کره به دمای محیط رسیده رو با همزن بزنید وبعد به کرم کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کرم یکدست بشه. حالا یکی از خمیر هارو ته قالب بزارید بعد قالب رو ببندید و همه کرم رو روی خمیر بریزید و صافش کنید ودر آخر خمیر دوم رو به آرومی روی کرم بزارید. کیک رو کم کم ۳ ساعت داخل یخچال نگه می داریم تا کرم خودشو بگیره.وقتی مطمئن شدید خودشو گرفته از قالب در بیارید و روش پودر قند بپاشید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اینم یه ایده عالی و شیک واسه هدیه ولنتاین بعد از پخت توی جعبه خوشگل موشگل بذارید یا در طلقهای فانتزی قرار بدید و روبان بزنید و به عشقتون هدیه بدید😍💝 🌹🌹🌹من یه مقدارشو هم برای تزئین سفره هفت سین درست کردم👌☺ ◀بهتره همیشه برای به دست اومدن نتیجه عالی در پخت شیرینی ها از ترازو برای اندازه گیری مواد استفاده کنید👌 ◀ولی من دوباره پیمانه مواد رو براتون مینویم البته به صورت حدودی... کره یا مارگارین(کره گیاهی) 100 گرم شکر دانه ریز 80 گرم(کمی بیشتر از 1/3 لیوان فرانسوی) تخم مرغ 1 عدد درشت آرد 200 گرم(یک لیوان پر سرصاف+نصف کمتر لیوان) وانیل 1/4 قاشق چایخوری . ◀تخم مرغ و کره حتما به دمای محیط برسند. کره +شکر را برای 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود. سپس تخم مرغ+ وانیل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. آرد را الک و به تدریج به خورد مواد بدهید. خمیر را در کیسه فریز پهن کرده و حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. ◀بهتره برای پخت این کوکی از سینی لعابی فر استفاده نکنید. خمیر کوکی را از یخچال در آورده ،روی سطح کار خیلی کم آرد بپاشید و خمیر را کم کم بازکرده و کاتر بزنید و با یک کاتر کوچکتر وسط آن را خالی کنید. آبنبات ساده را خرد کنید و در حفره های کوکی بریزید. ◀من از آبنبات ساده آیدین استفاده کردم. ◀بهتره آبنبات رو که در حفره ها میریزید کمی با لبه های خمیر فاصله داشته باشه. حالا سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه برای حدود 10 دقیقه قرار دهید تا خمیر پخته و آبنبات ذوب شود. سپس از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شوند و بعد آروم از کاغذ روغنی جدا کنید. ◀برای فرهای برقی دما روی 150 تنظیم شود. ◀این کوکی ها رو بدون فر و در تابه دو طرفه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم میتونید بپزیید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا