eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ 🥙سالاد قارچ با عدس و پیاز🥙 1عدد کنسروقارچ اسلایس شده 2 قاشق چای خوری روغن زیتون ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری روغن زیتون جهت سرخ کردن پیاز 2عدد پیاز بزرگ 1/4فنجان کنسرو عدس ¾ فنجان آب سبزی ¼ فنجان آجیل کاج ¼ فنجان گلک2 تا3 قاشق چای خوری سیر خرد شده برای چاشنی 💯طرز تهیه پیاز را خرد کرده و آن را با دو قاشق روغن زیتون مهرام سرخ کنید تا طلایی شود، پیاز سرخ شده، قارچ و عدس را با هم مخلوط کرده و نمک، گلک وآجیل کاج را به آن اضافه کرده به همراه مقدار زیادی سیر و پیاز و روغن زیتون سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم هنر کدبانوی کانال👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: خمير مايه يه ق غ خ سرخالى شير نصف ليوان آب ولرم یک سوم لیوان روغن مايع ٦ ق غ خ تخم مرغ يك عدد شكر يه ق چ خ نمك نصف ق چ خ آرد سه و نيم ليوان طرز تهیه: خمير مايه رو با شكر و يك سوم اب ولرم حل مى كنيم وهمه ى مواد رو به جز ارد باهم مخلوط كنيد ،ارد رو الك كنيد و كم كم به مواداضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير تقريبا سفت بدست بياريد(خميرپيتزا از خمير پيراشكى و دونات يكم سفت تر باشه) بعد روش رو مى پوشونيم و جاى گرم دوساعتى استراحت ميديم تا ور بياد.... بعد اینکه خمیر آماده شد،میز کار رو آرد پاشی می کنیم ‌خمیر رو به قط یک سانت پهن می کنیم و با یک قالب گرد کوچک شروع می کنیم به قالب زدن و بعد روی هر کدوم از خمیرها رو با چنگال چند تا سوراخ می زنیم و توی فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده سه دقیقه میذاریم تا خمیر کنی بپزه ،خمیر رو از فر در میاریم و روش سس کچاپ یا سس چیلی میزنیم و کمی پنیر میریزیم‌و روش مواد پیتزا و دوباره پنیر می ریزیم و توی فر با دمای ۱۷۵. درجه به مدت ۱۵ دقیقه میذاریم تا بپزه... مواد پیتزا می تونه مخلوط گوشت چرخ شده،فلفل دلمه و قارچ و جعفری و ذرت باشه.. می تونید از تکه های مرغ یا سوسیس بجای گوشت استفاده کنید.. یا هر موادی ک دوست دارید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏌‍♀ 🦆 هفتم مرداد ماه ۱۳۹۹🦆 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده جدید و ساده و متفاوت (من درآوردی خوشمزه) بمب کالری دوستان عزیز میدونم که همه خواص انجیر رو میدونید و ساده خوردتش هم لذت بخشه و انرژی بخش (البته برای من به شدت عاشق شیرینی جات هستم)حالا یکم شیک و مجلسی هم که باشه ، چه شود👌😍😋😉 . انجیر خشک رو از قسمت پایین کمی شکاف بدید مقداری گردو خرد شده داخلش بزارید تا حدی که بتونید شکاف رو ببندید. . .برای رویه شکلاتی ، حدود ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بجوش آید به محض جوشیدن ، شعله گاز رو خاموش کنید و حدود ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده (ترجیحا نیمه تلخ) رو داخلش بریزید و هم بزنید تا شکلات در خامه حل شود. اجازه دهید کمی سرد شود و انجیرها رو از ساقه ، داخل شکلات بن ماری شده بزنید و روی یه کاغذ روغنی با فاصله بچینید. سپس در یخچال قرار دهید تا شکلات روی انجیرها سفت شود . برای زیباتر شدن، یکم بریلو (رنگ به دلخواه )روی شکلاتها بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. . . نکته👇 با این پست طرز تهیه رو هم داشته باشید😊 این روش بن ماری کردن شکلات ، گاناشی است که شما میتوانید برای دیزاین کیک استفاده کنید . میتونید با کم و زیاد کردن خامه ، نسبت به شکلات ، گاناش رقیق تر یا سفت تری داشته باشید . هر چقدر میزان خامه بیشتر باشد، گاناش رقیقتری خواهید داشت و اگر برعکس مقدار شکلات نسبت به خامه بیشتر باشد گاناش سفت تری خواهید داشت.... نوش جان🌹 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون چایی های من😊🌹 شکر یک لیوان ،روغن مایع نصف لیوان ، شیر یک لیوان ،تخم مرغ دوتا،مایه خمیر یه قاشق غذا خوری سر صاف گلاب به دلخواه و آرد تا حدی که خمیر به دست نچسبه من اول مایه خمیر رو با نصف لیوان آب و یه کوچولو شکر گذاشتم تخمیر بشه بعد روغن و شکر و شیر رو و یه کم گلاب رو مخلوط کردم مایه خمیر. تخمیر شده رو اضافه کردم و آرد الک کردم تا جایی که به دست نچسبه و دو ساعت استراحت دادم و بعد گلوله های کوچک کردم و گذاشتم نیم ساعت استراحت کنه و بعد بازشون کردم و رومال تخم مرغ زدم و گذاشتم تو فر تخم مرغ یکیش رو کامل میزنی یکیش سفیده اش رو زرده اش هم یکم شکر و وانیل ودوقاشق شیر قاطی کن برای رو مال با دمای ۲۰۰درجه و مدت ۱۵دقیقه ،توستر ۱۸۰درجه ۲۰دقیقه @shirini71