#پیتزا_لقمه_ای
مواد لازم:
خمير مايه يه ق غ خ سرخالى
شير نصف ليوان
آب ولرم یک سوم لیوان
روغن مايع ٦ ق غ خ
تخم مرغ يك عدد
شكر يه ق چ خ
نمك نصف ق چ خ
آرد سه و نيم ليوان
طرز تهیه:
خمير مايه رو با شكر و يك سوم اب ولرم حل مى كنيم وهمه ى مواد رو به جز ارد باهم مخلوط كنيد ،ارد رو الك كنيد و كم كم به مواداضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير تقريبا سفت بدست بياريد(خميرپيتزا از خمير پيراشكى و دونات يكم سفت تر باشه)
بعد روش رو مى پوشونيم و جاى گرم دوساعتى استراحت ميديم تا ور بياد....
بعد اینکه خمیر آماده شد،میز کار رو آرد پاشی می کنیم خمیر رو به قط یک سانت پهن می کنیم و با یک قالب گرد کوچک شروع می کنیم به قالب زدن و بعد روی هر کدوم از خمیرها رو با چنگال چند تا سوراخ می زنیم و توی فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده سه دقیقه میذاریم تا خمیر کنی بپزه ،خمیر رو از فر در میاریم و روش سس کچاپ یا سس چیلی میزنیم و کمی پنیر میریزیمو روش مواد پیتزا و دوباره پنیر می ریزیم و توی فر با دمای ۱۷۵. درجه به مدت ۱۵ دقیقه میذاریم تا بپزه...
مواد پیتزا می تونه مخلوط گوشت چرخ شده،فلفل دلمه و قارچ و جعفری و ذرت باشه..
می تونید از تکه های مرغ یا سوسیس بجای گوشت استفاده کنید..
یا هر موادی ک دوست دارید.
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🏌♀
🦆 هفتم مرداد ماه ۱۳۹۹🦆
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود
@shirini71
#انجیر_خشک_شکلاتی
ایده جدید و ساده و متفاوت (من درآوردی خوشمزه) بمب کالری
دوستان عزیز میدونم که همه خواص انجیر رو میدونید و ساده خوردتش هم لذت بخشه و انرژی بخش (البته برای من به شدت عاشق شیرینی جات هستم)حالا یکم شیک و مجلسی هم که باشه ، چه شود👌😍😋😉 .
انجیر خشک رو از قسمت پایین کمی شکاف بدید مقداری گردو خرد شده داخلش بزارید تا حدی که بتونید شکاف رو ببندید. .
.برای رویه شکلاتی ، حدود ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بجوش آید به محض جوشیدن ، شعله گاز رو خاموش کنید و حدود ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده (ترجیحا نیمه تلخ) رو داخلش بریزید و هم بزنید تا شکلات در خامه حل شود.
اجازه دهید کمی سرد شود و انجیرها رو از ساقه ، داخل شکلات بن ماری شده بزنید و روی یه کاغذ روغنی با فاصله بچینید.
سپس در یخچال قرار دهید تا شکلات روی انجیرها سفت شود .
برای زیباتر شدن، یکم بریلو (رنگ به دلخواه )روی شکلاتها بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. .
.
نکته👇
با این پست طرز تهیه#گاناش_شکلاتی رو هم داشته باشید😊
این روش بن ماری کردن شکلات ، گاناشی است که شما میتوانید برای دیزاین کیک استفاده کنید . میتونید با کم و زیاد کردن خامه ، نسبت به شکلات ، گاناش رقیق تر یا سفت تری داشته باشید . هر چقدر میزان خامه بیشتر باشد، گاناش رقیقتری خواهید داشت و اگر برعکس مقدار شکلات نسبت به خامه بیشتر باشد گاناش سفت تری خواهید داشت....
نوش جان🌹
@shirini71
نون چایی های من😊🌹
شکر یک لیوان ،روغن مایع نصف لیوان ، شیر یک لیوان ،تخم مرغ دوتا،مایه خمیر یه قاشق غذا خوری سر صاف گلاب به دلخواه و آرد تا حدی که خمیر به دست نچسبه
من اول مایه خمیر رو با نصف لیوان آب و یه کوچولو شکر گذاشتم تخمیر بشه
بعد روغن و شکر و شیر رو و یه کم گلاب رو مخلوط کردم
مایه خمیر. تخمیر شده رو اضافه کردم و آرد الک کردم تا جایی که به دست نچسبه و دو ساعت استراحت دادم
و بعد گلوله های کوچک کردم و گذاشتم نیم ساعت استراحت کنه و بعد بازشون کردم و رومال تخم مرغ زدم و گذاشتم تو فر
تخم مرغ یکیش رو کامل میزنی یکیش سفیده اش رو زرده اش هم یکم شکر و وانیل ودوقاشق شیر قاطی کن برای رو مال
با دمای ۲۰۰درجه و مدت ۱۵دقیقه ،توستر ۱۸۰درجه ۲۰دقیقه
@shirini71
#کوفته_کباب_سماقی
#کباب
طرزتهیه کوفته کبابی با سیخ
چوبی:
گوشت چرخ شده همراه با یک پیاز نرم رنده شده وزنحبیل تازه ورنده شده وپودر تخم گشنیز خونگی وکمی نمک وفلفل وزردچوبه ویک قاشق غذاخوری سماق اصل باهم ورز میدهیم وکوفته هایی به اندازه ی کشک معمولی درست کنید وبه سیخ چوبی بزنید و در تابه نچسب که باکمی روغن چرب شده باشه کمی سرخ میکنیم در حد تفت دادن( دوطرف کوفته ها ) وقتی سس آماده شد(تهیه سس را پایینتر توضیح دادم) سیخهای کوفته رو منتقل میکنیم توی ظرف سس وسر را گذاشته با حرارت خیلی کم تا آروم چند تا جوش کوچولو بزنه وآماده خوردن بشه 😄
طرزتهیه #سس_سماق: یک ق غذاخوری رب گوجه اصل و یک قاشق روغن مایع در تابه تفت میدهیم و دوعدد گوجه بدون پوست را با رنده یاغذاساز پوره میکنیم ودر تابه اضافه میکنیم وکمی تفت میدهیم اگر دیدین سس خیلی غلیظ هست یک استکان آب جوش اضافه کنید درآخریک ق سماق اصل اضافه میکنیم(منظور از سماق اصل چون که توی بازار سماقهای تقلبی زیاده واگر اونها رو مصرف کنید خوراکتون بدمزه میشه) درصورت
تمایل کمی نمک وفلفل
@shirini71