#شیرینی_لیمویی_یاپرتقالی
برای 30 عدد
250 گرم آرد
125 گرم کره
125 گرم شکر
1 تخم مرغ
پوست 2 عدد لیمو رنده شده(پرتقال هم میشه بجاش)
-
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
1 سفیده تخم مرغ
220 گرم پودر قند
10 میلی لیتر آب لیمو
-
کره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین.
برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین.
آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین.
@shirini71
#قرابیه_لیمویی
#کرابیه_لیمویی
#شیرینی_لیمویی
۱۵۰گرم کره ویا مارگارین🍋
۱استکان پودرشکر🍋
۱عددتخم مرغ🍋
۱پاکت وانیل(نصف قاشق چایخوری وانیل ایرانی)🍋
۱قاشق چایخوری بکینگ پودر🍋
۱قاشق سوپخوری آب لیمو🍋
پوست رنده شده ی ۱لیموی کوچک🍋
۲لیوان+۲قاشق غذاخوری پرآرد🍋
🍋🌰برای تزیین:🍋
شکلات کره ای یا شکلات شیری🍋
پودرپسته یا فندق یا پودرنارگیل🍋
🍋طرزپخت:
🍋کره وپودرشکر را با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود.
🍋تخم مرغ را اضافه کرده همزدن رو ادامه میدیم.
🍋بقیه ی موادرا اضافه کرده، کل مواد رو خوب مخلوط می کنیم باید اونقدر نرم و لطیف باشه که راحت از قیف خارج شه
🍋خمیر را داخل قیف ریخته ودرسینی فرکه کاغذ روغنی انداختیم به شکل دلخواه ویا مانند عکس شکل میدیم.
🍋بعددرفرازقبل گرم شده با حرارت 150 درجه به مدت ۱۵دقیقه میپزیم.
🍋قرابیه های پخته شده را تاموقع سرد شدن دست نزنید.چون وقتی ازفردرمیاد ترد هست وخرد میشه.
🍋شکلات ها رو به صورت بن ماری آب کنید.
🍋قرابیه ها رابعدازسرد شدن داخل شکلات آب شده بزنید وپودرپسته ،فندق ویا پودرنارگیل روی قسمت شکلاتی بپاشید.ودرسینی قراردهید.
🍋اگرمیخواهید سریعترسرد بشن میتونید سینی رو نیم ساعت دریخچال بزارید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_لیمویی
مواد لازم :
کره به دمای محیط رسیده 100 گرم
پودر قند 80 گرم
زرده تخ مرغ 1 عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 20 گرم
مارمالاد به میزان لازم
آرد 150 گرم
طرز تهیه:
ابتدا آرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و از الک رد کنید. کره نرم و پودر قند را با همزن مخلوط کنید(3 دقیقه) زرده تخم مرغ/ وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. آرد و نشاسته را تدریجا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود . خمیر را در کاسه بچرخانید تا جمع شود اصلا ورز ندهید. خمیر آماده را در کیسه فریزر بگذارید و با وردنه آنرا به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید و برای یک ربع در یخچال بگذارید. خمیر را از کیسه فریزر خارج کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید ضخامت خمیر را تنظیم کنید و شروع کنید به کاتر زدن . من از کاتر فشاری طرحدار استفاده کردم شما میتوانید از کاتر معمولی استفاده کنید و با پشت سیخ کباب چوبی یک حفره روی خمیر ایجاد کنید که بعد از پخت با مارمالاد حفره را پر کنید. خمیر های قالب زده را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید . هر بار میتوانید خمیر را جمع کنید و ضخامتش را تنظیم کنید و کاتر بزنید تا خمیر تمام شود. فر را روی حرارت 180 درجه تنظیم کنید و یک ربع زمان دهید تا فر گرم شود
در این فاصله سینی گلهای قالب زده را در یخچال بگذارید. سپس سینی را در طبقه وسط برای مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی ها طلایی شود. سینی را از فر خارج کنید و بعد از اینکه از داغی افتاد شیرینی ها را روی پنجره سیمی منتقل کنید تا کاملا به دمای محیط برسند. سپس در ظرف مناسب چیده و سرو کنید.
@shieini71
شیرینی یا قرابیه لیمویی آسون و خوشمزه که به راحتی می تونید درست کنید
تو توستر 20 درجه کمتر فر حساب می کنید تو فر دست ساز هم می تونید بپزیید
#کرابیه_لیمویی
#قرابیه_لیمویی
#شیرینی_لیمویی🍋🍋👆
#کوفته_ترکی
@shirini71
👵👵👵👵👵
این یک مدل کوفته ست که از یک آشپز ترک یاد گرفتم ودقیقا اندازه هارو ترجمه کردم شما میتونین کمترش کنین مثلا با نصف مقدار درست کنین..
گوشت چرخ کرده یک کیلو .تخم مرغ دو عدد.پودر دو برش نون باگت.ادویه دلخواه.نمک.پیاز سه عدد متوسط.جعفری یک دسته کوچیک.برنج یک ونصف لیوان .
.نصف گوشت وبا یک پیاز وادویه سرخ میکنیم .برنج وبا کمی آب میپزیم ودر صافی می ریزیم تا آبش بره .مابقی گوشت رو که خام هست با دو عدد پیاز رنده شده مخلوط کرده .جعفری رو ریز میکنیم واضافه می کنیم وبعدگوشت سرخ شده وتخم مرغ و مابقی موادرو مخلوط میکنیم خوب ورز میدیم وبه شکل لوله ای تو دست شکل میدیم.
تو این مرحله مقداری آرد وسه عدد تخم مرغ خام هم زده شده لازم داریم کوفته ها رو اول داخل آرد می غلتونیم بعد داخل تخم مرغ ودر روغن سرخ می کنیم .
.حرارت وکم میکنیم تا خوب مغز پخت بشه.
.
پ.ن.البته این تقریبا یک جور کتلت میشه ولی خوب اسمش کوفته است ولی طعم خوبی داره و برای تنوع بد نیست.
.
اگه دیدین کمی مواد شل هست پودر نون اضافه کنین.