eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم کیک: 4 عدد تخم مرغ یک و نیم لیوان شکر دانه ریز 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2 لیوان + 1 قاشق غذاخوری آرد 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر برای خیس کردن کیک: یک و نیم لیوان آب 2 قاشق غذاخوری نسکافه یک و نیم قاشق غذاخوری شکر دانه ریز برای محلبی: 1 عدد زرده تخم مرغ 1 لیتر شیر 1 لیوان+ 1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی 1 لیوان + 1 قاشق غذاخوری آرد 1 بسته پنیر لبنه (200گرم) طرزتهیه: کیک: شکر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید تا تخم مرغ ها کف کند. وانیل، روغن مایع و شیر را اضافه کرده دوباره هم بزنید. سپس آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و اضافه کنید و به وسیله لیسک مخلوط کنید. کف قالب مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته مایه کیک را داخل آن بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. پس از خنک شدن کیک آن را قالب خارج کرده و از وسط به دو تکه تقسیم کنید. سپس کیک ها را با دهانه شیشه و یا کاتر گرد قالب بزنید. در این فاصله کرم را آماده کنید. شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. شکر، زرده تخم مرغ، آرد و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی درآید و یکدست شود. وقتی جوشید و به قوام پودینگ (فرنی) رسید، شعله را خاموش کنید. پنیر لبنه را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با همزن هم بزنید. برای خیس کردن کیک نسکافه را آماده کنید. نصف لیوان آب را داغ کنید و سپس شکر و نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا حل شود. و روی آن یک لیوان آب سرد بریزید. همه کیک ها را با نسکافه مرطوب کنید. یک برش از کیک ها را ته شیشه ها بگذارید روی کیک یک مقدار محلبی بریزید و دو باره یک لایه کیک و به همین ترتیب روی آخرین لایه محلبی بریزید و روی آن پودر کاکائو الک کنید. دسر را به مدت حداقل 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید سپس با نوش جان میل کنید.‌ ‌ piyazo_ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👌🎂🍗🍜 نان روغن زيتونى ۱/۵ ليوان آب ولرم نصف استکان شير ولرم ۱ قاشق مربا خورى شکر ۲ قاشق مربا خورى نمک ۲ قاشق غذاخورى روغن زيتون ۱ بسته پودر خمير مايه(۴۰ گرم پودر خمير مايه سنتى  يا ۱۴ گرم خميرمايه فورى) آرد به مقدار لازم براى روى نان(۱ عدد زرده تخم مرغ +۱ قاشق غذاخورى روغن زيتون+ ۱ قاشق غذاخورى شير) خمير مايه در مدل سنتى، پودر خميرمايه را با شکر نمک و آب ولرم مخلوط کرده  يک گوشه بگذاريد عمل بيايد اگر خميرمايه فورى بود همه مواد را مخلوط کرده به آن آرد را کم کم اضافه کنيد تا خميرى نرم که کمى به دست بچسبد بدست بيايد روى خمير را بپوشانيد تا چهل دقيقه استراحت کند خمير را کف سينى به هرشکلى که دوست داشتيد يا به شکل گرد درست کرده مخلوط روى نان(زرده تخم مرغ+روغن زيتون+شير)  را با برس روى خمير بماليد رويش کنجد و خرفه پاشيده پانزده دقيقه ديگر اجازه دهيد استراحت کرده حجم پيدا کند در فر گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ تا زمان طلايى شدن بپزيد نوش جان  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سه تا سیب زمینی رو ابپز کردم و سرد ک شد،رنده کردم و بهش دوتا تخم مرغ و نمک و فلفل و اویشن و زردچوبه زدم و یک ق غ ارد،و یک پیاز رنده شده و اب گرفته شده و یک گوجه رنده شده(دلخواه)من میزنم بیشتر دوس دارم و وا نمیره.معلومه دیگه♥️♥️♥️♥️ و همه رو باهم مخلوط میکنم.نیم ساعت استراحت میدم. مواد گوشتی هم پیاز رو تفت میدم و قارچ رو اضافه میکنم و فلفل دلمه و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و اویشن میزنم و گوشت رو اضافه میکنم و تفت میدم و بعدش رب میزنم و درشو میبندم و میذارم بپزه😚 حالا از مواد سیب زمینی اندازه یک گردو برمیدارم و یک ق از مواد گوشتی میذارم و مجدد کمی مواد سیب زمینی میذارم و توی ارد سوخاری میزنم و سرخ میکنم.توی ارد دلخواهه میتونید نزنید♥️♥️♥️♥️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کبه عربی اول سه پیمانه برنج دانه کوتاه یا (برنج گرده) یا برنج ایرانی را توی آب جوش ریختم تا بپزه بهش کمی نمک هم اضافه کردم (فقط باید کمی بیشتر بپزه تا کمی له بشه )بعد از اینکه آبش تموم شد بهش کمی روغن اضافه کردم و مثل کته دم کردم،تو این فاصله مواد میانیشو آماده کردم،برای مواد میانی هم گوشت چرخ کرده را در پیاز و روغن ونمک وزردچوبه و فلفل تفت دادم ،کمی کشمش هم که از قبل شسته بودم وتوی آب داغ گذاشته بودم آبکش کردم وبه موادم اضافه کردم ودوباره تفت دادم. وقتی برنج دم کشید برنجو داخل یک سینی بزرگ خالی کردم وهمونجوری داغ با گوشت کوب له کردمش اگه داغ نباشه له کردنش سخته وقتی کمی سرد شد بادست تمیز یا دستکش یکبار مصرف نایلونی خوب ورز دادم تا خوب له بشه وبه شکل خمیر دربیاد وقتی به اندازه کافی له شد دستمو با آب کمی خیس کردم و به اندازه یک گلوله از خمیر برنجی برداشتم و گردش کردم و وسطش رو خالی کردم و یک قاشق مواد گوشتی رو داخل گذاشتم و وبا دستم بهش شکل دادم ومحکمش کردمش تا باز نشه( توجه کنید که مواد گوشتیمون نباید روغن اضافی داشته باشه).و حتما باید خوب محکمش کنیم تا وا نره. بعد از اینکه همه ی کبه ها آماده شد بهشون زرده تخم مرغ زدم ودر روغن و کمی زردچوبه سرخشون کردم البته باید شعله کم باشه تا تغییر رنگ ندن ونسوزن همینکه سرخ بشن کافیه باید هردوطرفش سرخ وترد بشه دوستان حتما باید زمانیکه برنج داغه زود له بشه و ورز داده بشه وگرنه کبه ها وامیرن میتونید به مواد میانی جعفری یا گشنیز خرد شده هم اضافه کنیددوستان اگه نمیتونید خوب برنجتونو ورز بدین بهتره از چرخ گوشت رد کنید بعد ورز بدین میتونید توی برنج موقع پخت کمی زردچوبه هم بریزید تا رنگش زرد بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا