eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
هویج 500 تا 600 گرم گلاب 1پیمانه میتوانید از مخلوط آب و گلاب استفاده کنید ولی من کل 1 پیمانه رو گلاب استفاده کردم شکر 1 پیمانه بسته به ذائقه تا 2 پیمانه میتوانید شکر اضافه کنید زعفران دمکرده غلیظ به میزان لازم آرد 1 پیمانه از آرد نول یا سه صفر(آرد قنادی) استفاده کنید روغن مایع نصف پیمانه کره 30 گرم . ابتدا هویج را با مقداری آب بپزید و در مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید. گلاب+شکر +زعفران را در ظرفی روی حرارت کاملا ملایم قرار دهید تا شکر حل شود شربت نباید بجوشد همین که شکر حل شود کا فیست و بعد از روی حرارت بردارید. آرد را در تابه الک کرده با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید تا خامی آن برطرف شود دقت کنید حرارت ملایم باشد تا رنگ آرد تغییر نکند. بعد از اینکه آرد را تفت دادید از تابه خارج کرده و روغن مایع و کره را در تابه بریزید تا گرم شوند. سپس آرد تفت داده شده را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید و هم بزنید تا در روغن یکدست شود. سپس پوره هویج را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. شربت را در سه مرحله اضافه کنید. در هر مرحله هم بزنید تا شربت جذب شود و بعد از جذب شدن قسمت بعدی شربت را اضافه کنید. قسمت آخر شربت را اضافه و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت به خورد حلوا برود و حلوا وسط ظرف جمع شود. دقت کنید موقع اضافه کردن شربت حتما حرارت ملایم باشد تا شربت تبخیر نشود و حلوا لطیف باقی بماند. بعد از اینکه حلوا جمع شد تابه را به چپ و راست تکان دهید(گهواره کردن حلوا) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد بادمجون عربي بادمجون ها نيم سانتي برش مي زنيم نمك مي زنيم كه تلخيش بره مي گذاريم كمي بمونه بعد يه كم آب روش ميگيريم و كاملا خشك مي كنيم و در روغن غوطه ور سرخش مي كنيم بهمراه گوجه خيار پياز و انار سرو مي كنيم براي سس هم از تركيب سس انار يا رب انار بهمراه آبليموي تازه و روغن زيتون و نمك فلفل استفاده مي كنيم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره یا روغن جامد ۱۱۰گرم زرده تخم مرغ ۱عدد وانیل یا هل ۱/۸ق چ ماست ۱/۲ لیوان آرد حدودا ۲لیوان *کره هم دما ، ماست،هل و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که به دست نچسبد سپس رویش را پوشانده و ۱ساعت داخل یخچال قرار میدهیم . 🎀مواد میانی: ۱ ق گردو ، ۱ق پودر نارگیل ،۲ ق پودر قند ،۱/۴ق چ هل و گلاب به حدی که مواد به هم بچسبند . تمام مواد را با هم مخلوط کرده و گلوله های به اندازه فندق آماده میکنیم. خمیر را روی سطح آرد پاشی به ارتفاع ۰.۵سانت باز کرده و با کاتر دایره قالب میزنیم سپس از مواد میانی داخلش گذاشته و میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.میتوان رویش را شهد یا در پودر قند بغلطانیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ سلام دوست جونیا خوبین هرچی از خوشمزگی قطاب عسلی واستون بگم کم گفتم حتما حتما درست کنین زرده تخم مرغ: ۳ عدد ماست: ۱۵۰ گرم آرد سفید الک شده: ۲۵۰ گرم روغن جامد:100 گرم اصل دستورش 150 گرم ولی من 100ریختم بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری عسل 1قاشق مواد لازم جهت مغز مغز گردوی پودر شده: ۱۵۰ گرم پودر شکر: ۱۵۰ گرم هل آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری عسل اضافه: جهت غلطاندن قطابها میتوانید به جای عسل از شربت بار استفاده کنین طرز تهیه قطاب عسلی: درابتدا تمام مواد خمیر (زرده تخم مرغ، ماست، روغن و عسل و بکینگ‌پودر) را با هم خوب مخلوط کنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مخلوط اضافه کرده تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد. خمیر را با وردنه پهن (به ضخامت ۳ میلیمتر) و با یک قالب گرد به قطر ۷ سانتی‌متر برش دهید. حالا مواد لازم برای مغز قطاب ( پودر شکر، ۲ قاشق غذاخوری ، مغز گردوی پودر شده، هل آسیاب شده، پودر دارچین ) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روی خمیر برش خورده قرار دهید. بعد آن را از وسط تا کرده و لبه‌های خمیر را به صورت دالبر دالبر شکل داده تا مواد کاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آن بیرون نریزد. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی‌ها را درون آن بچینید بعد با 180درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه (تا زمانی که روی شیرینی‌ها به رنگ طلایی در آید) بپزید. بعد ۵۰۰ گرم عسل را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید. دقت کنید عسل نباید بجوشد. بعد قطاب‌ها را درون آن به مدت ۲ دقیقه  غوطه‌ور کرده تا عسل به خورد قطاب برود. بعد آن ها را از عسل خارج کرده و در آبکش قرار دهید تا عسل اضافی کشیده شود. پس از سرد شدن برای سرو کردن آماده است. میتوانید اگر عسل ندارین از شربت بار استفاده کنین. ashpazi.rezan @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قطاب بدون عذاب وجدان😄👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ زرده تخم مرغ را کمی با چنگال باز کنیدیک قاشق غذا خوری پودر قنداضافه کنیدو بعد نصف پیمانه شیر دمای معمولی اضافه و سه قاشق غذاخوری روغن مایع و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر اصلا زیادتر نریزید که خمیر موقع اماده شدن ترک می خوره همه را با چنگال مخلوط کنید بعد حدود 200گرم ارد را کم کم اضافه وبا خمیر زن همزنتون مخلوط کنید تا خمیری نرم ولطیف بدست اید در کیسه نایلون بذارید وتوی یخچال یک ساعت استراحت دهید توی این فاصله مواد میانی را اماده کنید  مواد میانی .... گردو ونارگیل وبادام پودر شده(میتونید ترکیب نکنید وفقط از پودر یک مغز استفاده کنید))یک پیمانه؛ وپود قند نصف پیمانه ؛و پودر هل یک قاشق چایخوری مخلوط کرده ویک قاشق غذاخوری گلاب اضافه ومخلوط کنید تا مثل خمیر بشود وگلوله های اندازه یک فندق درست کنید. بعد استراحت خمیر رو باز کنید کاتر گرد بزنید یه گلوله از مواد لای خمیر بذارید وبپیچیدو داخل دستگاه میکر بگذارید وبعد اماده شدن روش پودر قند بپاشید @shirini71
آموزش کامل قطاب با روشهای مختلف که همه شون عالین ,خیلی خوشمزه هست و همه پسند ایشالله که درست کنید و در کمال سلامت و دلخوشی مصرف کنید 🚫🚫 پخت شیرینی در کلید کانوکشن رو میزنید ,درجه 150, ,به مدت 10 مین ,دستگاه خالی گرم شه ,بعد این زمان ,شیرینی رو ,روی سه پایه کوتاه میزارید ,با همون درجه150 دوباره زمان پخت کیک شیرینی که حدود 10 مین هست میدید 🚫🚫پخت شیرینی در دستگاه رو ,روی 150 گرم کنید ( خالی) فقط المنت پایین ( المنت بالا فقط برای رنگ دهیه) سینی رو در طبقه دوم دستگاه می زاریید برای 10 دقیقه ,تو این فاصله هم شیرینها رو چک کنید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا