eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره یا روغن جامد ۱۱۰گرم زرده تخم مرغ ۱عدد وانیل یا هل ۱/۸ق چ ماست ۱/۲ لیوان آرد حدودا ۲لیوان *کره هم دما ، ماست،هل و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که به دست نچسبد سپس رویش را پوشانده و ۱ساعت داخل یخچال قرار میدهیم . 🎀مواد میانی: ۱ ق گردو ، ۱ق پودر نارگیل ،۲ ق پودر قند ،۱/۴ق چ هل و گلاب به حدی که مواد به هم بچسبند . تمام مواد را با هم مخلوط کرده و گلوله های به اندازه فندق آماده میکنیم. خمیر را روی سطح آرد پاشی به ارتفاع ۰.۵سانت باز کرده و با کاتر دایره قالب میزنیم سپس از مواد میانی داخلش گذاشته و میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.میتوان رویش را شهد یا در پودر قند بغلطانیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ سلام دوست جونیا خوبین هرچی از خوشمزگی قطاب عسلی واستون بگم کم گفتم حتما حتما درست کنین زرده تخم مرغ: ۳ عدد ماست: ۱۵۰ گرم آرد سفید الک شده: ۲۵۰ گرم روغن جامد:100 گرم اصل دستورش 150 گرم ولی من 100ریختم بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری عسل 1قاشق مواد لازم جهت مغز مغز گردوی پودر شده: ۱۵۰ گرم پودر شکر: ۱۵۰ گرم هل آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری عسل اضافه: جهت غلطاندن قطابها میتوانید به جای عسل از شربت بار استفاده کنین طرز تهیه قطاب عسلی: درابتدا تمام مواد خمیر (زرده تخم مرغ، ماست، روغن و عسل و بکینگ‌پودر) را با هم خوب مخلوط کنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مخلوط اضافه کرده تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد. خمیر را با وردنه پهن (به ضخامت ۳ میلیمتر) و با یک قالب گرد به قطر ۷ سانتی‌متر برش دهید. حالا مواد لازم برای مغز قطاب ( پودر شکر، ۲ قاشق غذاخوری ، مغز گردوی پودر شده، هل آسیاب شده، پودر دارچین ) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روی خمیر برش خورده قرار دهید. بعد آن را از وسط تا کرده و لبه‌های خمیر را به صورت دالبر دالبر شکل داده تا مواد کاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آن بیرون نریزد. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی‌ها را درون آن بچینید بعد با 180درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه (تا زمانی که روی شیرینی‌ها به رنگ طلایی در آید) بپزید. بعد ۵۰۰ گرم عسل را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید. دقت کنید عسل نباید بجوشد. بعد قطاب‌ها را درون آن به مدت ۲ دقیقه  غوطه‌ور کرده تا عسل به خورد قطاب برود. بعد آن ها را از عسل خارج کرده و در آبکش قرار دهید تا عسل اضافی کشیده شود. پس از سرد شدن برای سرو کردن آماده است. میتوانید اگر عسل ندارین از شربت بار استفاده کنین. ashpazi.rezan @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قطاب بدون عذاب وجدان😄👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ زرده تخم مرغ را کمی با چنگال باز کنیدیک قاشق غذا خوری پودر قنداضافه کنیدو بعد نصف پیمانه شیر دمای معمولی اضافه و سه قاشق غذاخوری روغن مایع و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر اصلا زیادتر نریزید که خمیر موقع اماده شدن ترک می خوره همه را با چنگال مخلوط کنید بعد حدود 200گرم ارد را کم کم اضافه وبا خمیر زن همزنتون مخلوط کنید تا خمیری نرم ولطیف بدست اید در کیسه نایلون بذارید وتوی یخچال یک ساعت استراحت دهید توی این فاصله مواد میانی را اماده کنید  مواد میانی .... گردو ونارگیل وبادام پودر شده(میتونید ترکیب نکنید وفقط از پودر یک مغز استفاده کنید))یک پیمانه؛ وپود قند نصف پیمانه ؛و پودر هل یک قاشق چایخوری مخلوط کرده ویک قاشق غذاخوری گلاب اضافه ومخلوط کنید تا مثل خمیر بشود وگلوله های اندازه یک فندق درست کنید. بعد استراحت خمیر رو باز کنید کاتر گرد بزنید یه گلوله از مواد لای خمیر بذارید وبپیچیدو داخل دستگاه میکر بگذارید وبعد اماده شدن روش پودر قند بپاشید @shirini71
آموزش کامل قطاب با روشهای مختلف که همه شون عالین ,خیلی خوشمزه هست و همه پسند ایشالله که درست کنید و در کمال سلامت و دلخوشی مصرف کنید 🚫🚫 پخت شیرینی در کلید کانوکشن رو میزنید ,درجه 150, ,به مدت 10 مین ,دستگاه خالی گرم شه ,بعد این زمان ,شیرینی رو ,روی سه پایه کوتاه میزارید ,با همون درجه150 دوباره زمان پخت کیک شیرینی که حدود 10 مین هست میدید 🚫🚫پخت شیرینی در دستگاه رو ,روی 150 گرم کنید ( خالی) فقط المنت پایین ( المنت بالا فقط برای رنگ دهیه) سینی رو در طبقه دوم دستگاه می زاریید برای 10 دقیقه ,تو این فاصله هم شیرینها رو چک کنید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم شیر۱/۲پیمانه تخم مرغ ۳ عدد ارد ۱ پیمانه روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری بکینگ پودر یا جوش شیرین ۱قاشق مرباخوری نمک و فلفل و پودر سیر و اویشن طرز تهیه ابتدا ب پودر و نمک و فلفل و پودر سیر و اویشن رو در شیر حل میکنیم و تخم مرغها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد روغن و ارد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه(غلظتش باید مثل ماست باشه) بعد مرغ و قارچ و هر سبزیجاتی که دوست داشتیم رو در خمیر میزنیم تا کاملا اغشته بشه بعد در روغن فراوون سرخ میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️مواد لازم ؛ گوجه فرنگی بزرگ ؛ ۴ عدد پونه ؛ ۴ ساقه کره ؛ ۲ قاشق سوپخوری پیاز خلالی شده ؛ ۱ عدد ادویه ؛ به اندازه 🍲طرز تهیه ؛ 👈ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و خرد میکنیم . پونه را پاک کرده ، شسته و خرد میکنیم . ماهیتابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری کره داخل آن ریخته تا ذوب شود . پیاز خلالی شده را اضافه کرده ، تفت داده تا طلایی رنگ شود . گوجه فرنگی های خردشده را به پیاز اضافه کرده ، هم زده تا آب آن گرفته شود و سرخ شوند . پونه خردشده و ادویه های دیگر را به مواد اضافه کرده ، هم میزنیم . زمانی که عطر پونه بلند شد گوجه پونه آماده است. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ @shirini71