#پیتزای_سیب_زمینی
@shirini71
سیب زمینی هارو نازک سرخ کردم، سس بشامل درست کردم، ظرف رو چرب کردم یه ردیف سیب زمینی، یه مقدار سس بشامل، سوسیس رو سرخ کردم لابلای سیب زمینی ها گذاشتم، و ردیف، ردیف چیدم تا ظرف پر شد، حالا روی مواد رو با سس بشامل و پنیر پیتزا و پنیر پارمسان و فلفل رنگی پر کردم، شما میتونید بجای سوسیس گوشت چرخ کرده سرخ شده رو جایگزین کنید، بمدت 30 دقیقه در فر تا پنیر آب شه.
#ترشی_پیاز
ابتدا پیازها رو پوست بگیرید
این مرحله کمی اشکتونو در میاره
یه پیشنهاد دارم
پیازها رو چند دقیقه بندازین داخل ظرف آب سرد
بعد میتونین به راحتی پوست نازک روشو جدا کنین
همون طور که در تصویر می بینین این ترشی نیاز به افزودنی خاصی نداره و با چند عدد فلفل و سیر و کمی ادویه ترشی میتونین عطر بهتری بهش بدید
ادویه ها که آشنا هستنن براتون
سیاه دانه و تخم گشنیز کمی فلفل و پودر سبزی معطر
تو چند پست قبلی راجب سبزی معطر توضیح دادم براتون
ابتدا پیازها رو بچینید داخل ظرف و سپس از سیر و فلفل در صورت تمایل بندازین کنارشون
ادویه ها و سبزی معطر و نمک رو به سرکه اضافه کنین و تا جایی که روی پیازها رو بگیره بریزین.
@shirini71
#توپک_برنج_وژامبون
برنج پخته شده و کاملا سرد شده 2 پیمانه
نکته: (برنج بدون روغن پخته بشه که توپک حین سرخ کردن وا نره)
تخم مرغ 2 عدد
جعفری ریز خرد شده بمقدار لازم
نمک فلفل و کمی پودر سیر بمقدار لازم
پنیر موزارلا 150 گرم
ژامبون رنده شده 150 گرم
آرد 3 ق غذاخوری
بکینگ پودر نصف ق غذاخوری
پنیر موزارلای مکعبی برش خورده برای داخل شکم توپک
.
🔹️طرز تهیه
ابتدا به برنج پخته شده (بدون روغن و کاملا سرد شده) دو عدد تخم مرغ، نمک و فلفل و پودر سیر، کمی جعفری ریز خرد شده، پنیر موزارلای رنده شده و ژامبون رنده شده، آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و کاملا موادو باهم مخلوط میکنیم و با قاشق ورز میدیم
.
سپس دستتونو کمی چرب کنید و به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دست پهن کنید و یه برش کوچیک پنیر موزارلا وسط قرار بدید و بعد به شکل توپ دربیارید
توپک هارو بعد از آماده شدن ابتدا داخل آرد بغلتونید، سپس داخل تخم مرغ و در نهایت داخل پودر پانکو یا پودر سوخاری بغلتونید و سپس بمدت نیم ساعت داخل فریزر یا یخچال استراحت بدید
و درآخر داخل یه ظرف گود با روغنی که از قبل داغ شده سرخ کنید😍
@shirini71
#پودینگ_هندوانه 🍉 ویژه #یلدا
مواد لازم:
آب هندوانه / 5 پیمانه
آرد ذرت / 1/2 پیمانه
شکر (دانه ریز) / 1 پیمانه
گلاب / 2 قاشق سوپخوری
آب لیموترش / 2 قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای تیره (درشت رنده شده) / 100 گرم
دارچین / 1/2 قاشق چایخوری
خامه (فرم گرفته) / 1 و 1/2 پیمانه
خلال پسته / 1/2 پیمانه
آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبی بزیزید. روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا کمی غلیظ شود. گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. سپس 2/3 از شکلات را روی پودینگ ها ریخته، دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید. باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هفتاد_و_نهم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :دو عدد میوه فصل
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
جلوگیری از پیری زودرس:
مصرف دائم و مرتب مخلوطی از2 قاشق چای خوری عسل،1 قاشق چای خوری پودر دارچین و ٣ فنجان آب گرم در روز
باعث لاغری و تنظیم خون هم میشود
@shirini71