eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_شکلاتی_خیس_قابلمه_ای👇 تخم مرغ ۲ عدد شکر نصف لیوان (با نصف لیوان یک کیک کم شیرینی میشه من خودم بیشتر میریزم) روغن نصف لیوان شیر یک ششم لیوان(تقریبا ۲سانتی متر از لیوان میشه) ارد۱لیوان پودر کاکائویه ۱ق غذاخوری بیکینک پودرحدودا ۱ق مرباخوری مواد سس شکلات: نصف استکان شکر نصف استکان شیر یه قاشق پودر کاکائو همه مواد سس باهم ترکیب کنید وحرارت بدید زمانی که به نقطه جوش رسید خاموش کنید دستور تهیه کیک: تخم مرغ و شکر خوب هم بزنید بعد روغن وشیرواضافه کنید و در اخر پودر کاکائو آرد و بیکینک پودر و اضافه کنید بهتره ارد با دست هم بزنید اگه میخواهید با همزن کارکنید با دور کند و کم(اگه زیاد و با دور تند هم بزنید کیک حالت کشدار پیدامی‌ کنه و تردی کیک از بین میره) من کف یک قابلمه سایز ۲۰ چرب کردم کاغذ روغنی انداختم مواد کیک تو قابامه ریختم، دم کنی گذاشتم وزیرشو کمه کم کردم ۴۰_۵۰ دقیقه ای حاضر میشه بعد پخت یه ربع میگذاریم داخل قابلمه بمونه تا یکم خنک بشه و پفش نخوابه تو این تایم سسو درست کنید وقتی کیک از قابلمه در آوردید با خلال دندون سوراخ کنید و سس داغ روی کیک بریزید . کیک بالارو سه تخم مرغی درست کردم ارتفاعش تقریبا۷ سانتی متر شد نوش جان😋 @shirini71❤️
آموزش یه سالاد خوش مزه و خیلی خوشرنگ کلم بنفش:نصف پیمانه کلم سفید: یک پیمانه خیار رنده شده: یک عدد متوسط هویج خام رنده شده یا نگینی خورد شده: یک عدد متوسط خیارشور: چهارعدد کوچک شوید خرد شده (ذرت کنسروی: نصف پیمانه) سلیقه ای (نخود فرنگی کنسروی:نصف پیمانه) سلیقه ای سس مایونز به میزان لازم ماست به میزان لازم ابتدا کلم بنفش و سفید را با رنده به صورت خلالی ریز میکنیم. در مرحله بعد کنسرو ذرت و نخود فرنگی را ابکش کرده داخل مواد رنده شده میریزیم. حالا هویج،خیار رنده شده شوید و خیار شور را به مواد اضافه کرده و خوب با مقدار سس دلخواه مخلوط کرده و درون یخچال قرار داده تا مواد و سس به خورد هم برن. برای سس باید از مخلوط سس مایونز،آبلیمو،نمک و فلفل استفاده کنید. نوش جان😁 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 )👇 👩‍🍳🍝@shirini71❤️
برای این طالبی بستنی‌های خوشمزه، طالبی‌های شیرین رو پوست کردم و درشت خرد کردم و ریختم توی زیپ لاک و گذاشتمشون فریزر، یه کم یخ زد و خنک شد ریختمشون توی مخلوط کن یه کوچولو توش عرق نسترن ریختم و با بستنی وانیلی سرو کردم. عطر و مزه عالی، جای همتون خالی🌸 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 👩‍🍳🍝@shirini71❤️
#کوکو_پیتزایی😍😍😋😋👇 شام دیشب بودن😊 پیاز، سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه، قارچ، گوجه تخم مرغ ۵ تا ۶ عدد پیاز را تفت میدیم بعد هویج،سیب زمینی و فلفل دلمه نگینی رو با پیاز مخلوط میکنیم تا حدی که نرم بشن، قارچ را هم در آخر اضافه میکنیم، مواد آماده شده را کنار گذاشته تا خنک بشن. در ظرف دیگر تخم مرغ ها و دو حبه سیر و جعفری خورد شده را کاملا هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس گوجه ها را نگینی کرده و به همراه مواد سرخ شده داخل تخم مرغ ها می‌ریزیم و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. ادویه هم فراموش نشه😉 تمامی مواد مخلوط شده را یکباره داخل ماهی تابه( که کمی روغن ریختیم و داغ شده است) ریخته و در ظرف را میگذاریم و یه ربع اجازه میدیم تا آماده بشه😋😋 @shirini71❤️❤️
پیشنهاد کانال مرضیه بانو برای شام امشب اعضا کانال @shirini71❤️👆👆👆👆👆
مواد اولیه ریحان (ریز شده) 1 تا 2 قاشق چای خوری سیر (خرد شده)2 قاشق چای خوری آبلیمو 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان (رنده شده) 2 قاشق غذاخوری کره (نرم شده) 115 گرم(نصف لیوان) زرده تخم مرغ 3عدد برگ سیر (ریز شده) 4قاشق غذاخوری نان فرانسوی (یا باگت) 1 عدد طرز تهیه: ابتدا داخل ظرفی مناسب 2عدد از زرده های تخم مرغ و آبلیمو را مخلوط کرده و به خوبی بزنید و بعد کره و روغن زیتون و همه مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی یکنواخت کنید. نان فرانسوی یا باگت را از طول نصف کرده و مقداری از خمیر آن را خارج کنید. مواد را داخل نان ریخته و خوب پخش کنید و روی آن را صاف کرده و روی مواد پنیر بریزید. روی پنیر یک عدد زرده باقی مانده را پخش کنید(در صورت تمایل از زرده بیشتری استفاده کنید). حال نان را 6تا10دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید. نکات: 1)در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مواد اضافه کنید. 2)میتوانید این نان را با پنیر پیتزا هم تهیه کنید. 3)در صورت تمایل مقداری پنیر چدار هم به مواد اضافه کنید. 4)میتوانید مواد داخل نان را با شیر مخلوط کرده و دوباره به همراه مواد داخل آن قرار دهید. tazin_o_khalaghiat 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 @shirini71❤️
سیب زمینی متوسط 3 عدد تخم مرغ درشت 1 عدد پیاز کوچک رنده شده 1 عدد نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم سیب زمینی ها را پوست کنده درشت خرد میکنیم و با کمی آب و نمک میپزیم.بعد تا داغ هستند با گوشت کوب خوب له میکنیم کمی که خنک شد پیاز رنده شده که آب اضافی آن را گرفته ایم افزوده، ادویه ها و تخم مرغ را هم اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. بعد از این مرحله دوباره با گوشت کوب له میکنیم تا صاف و یکدست شود. 🌱 سبزی کوکو(تره، جعفری، گشنیز، شوید، سیر تازه و اگر نبود دو حبه سیر رنده شده و چهار، پنج ساقه پیازچه) 500 گرم تخم مرغ 2_3 عدد آرد سفید 1 ق س گردو خردشده 2 ق غ نمک، فلفل، زرد چوبه و روغن به میزان لازم همه ی مواد را با هم ترکیب کرده و دو دقیقه به یک جهت هم میزنیم. اگر میخواهید کوکوی شما ترد و پفکی شود تخم مرغ ها را دو تا سه دقیقه با همزن دستی هم بزنید برای قالبی درست کردن، رینگ یا کاتر های شیرینی را در تابه ی کوچکی که در آن روغن ریخته ایم قرار داده و تابه را کمی میچرخانیم تا دیواره ی رینگ ها چرب شود.کمی که داغ شد اول مواد کوکوسبزی را آرام میریزیم، مقداری که خودش را گرفت با چاقو، کاتر وسط را آزاد کرده با گیره برمیداریم و مواد کوکو سیب زمینی را ریخته صاف میکنیم.بعد رینگ بزرگتر را هم با چاقو آزاد کرده جدا میکنیم و کوکو را برمیگردانیم. ترکیب این دو تا کوکو با هم خیلی خوشمزه میشه.دفعه ی بعد حتماً مثل مامان عزیزم ❤️به صورت لایه ای درست میکنم که اول مواد کوکو سبزی و بعد مواد سیب زمینی را میریزیم، چون کارِ این مدل درست کردن یک مقدار زیادِ😩 هر یه دونه ای که درست میکردم مجبور میشدم رینگ ها رو بشورم و خشک کنم (چون ارتفاع رینگ تفلونم کوتاه بود) و روغن رو هم از صافی رد میکردم و یا روغن تازه میریختم. 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 👩‍🍳🍝@shirini71❤️
سارا: #نان_خرمایی👇 خرمای بدون هسته   نیم کیلو آرد سفید           نیم کیلو ماست             250 گرم کره         250 گرم پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد از هر کدام 2قاشق غذاخوری(هرکدام از مغزها هم نبود مشکلی پیش نمیاد من پودر سویق هم اضافه کردم ) بیکینگ پودر      1 قاشق مرباخوری دارچین                1 قاشق چای خوری زعفران آب شده   1 قاشق مرباخوری نمک                 1 قاشق چای خوری ( من علاوه برنمک 2 قاشق غذاخوری سرخالی شکر هم به خمیر اضافه کردم) کره را به صورت بن ماری بر روی حرارت آب کنید و با  ماست ، بیکینگ پودر و زعفران مخلوط کنید. آرد را هم با بکینگ پودر مخلوط کنید و 2 بار الک کنید. سپس کم کم به مخلوط ماست و زعفران(من زعفران استفاده نکردم) اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید . خمیر را ورز دهید و بعد از آماده شدن در یک ظرف در بسته قرار دهید و خارج از یخچال ، جایی که نه سرد باشد و نه گرم به مدت 3ساعت استراحت دهید.  در این فاصله خرماهای بدون هسته را چرخ کنید و یا بکوبید تا له شوند.سپس با پودر پسته ، بادام و گردو مخلوط کنید. وقتی خمیر آماده شد و به اصطلاح ور آمد (بعد از ور اومدن خمیر مقداری روغن پس داده بود که من اونو جدا کردم و مشکلی هم پیش نیومد)به اندازه یک گردو از آن بردارید و داخل آن را باز کنید و از مخلوط خرما با پودر پسته و گردو پر کنید و روی آنها کنجد بریزید. خمیر های پر شده را در داخل سینی فر بچینید و با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوسیس_مرغ_خونگی👇 #روش_کاور_زدن_برای_افراد_مبتدی👌👌👌