#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_سی_ام_بهمن_۹۹🍎
💦 روزی 8 لیوان آب حتما میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو+ 1 قاشق عسل طبیعی
💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + چای دارچین + یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو
💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد مویز
💚نیم ساعت قبل از ناهار : ۱ لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
💚ناهار : یک کاسه سالاد بدون سس +پنج تا قاشق برنج + 3 قاشق خورشت
💚عصرانه : ۱ لیوان شیر کم چرب+یک عدد خرما
💚شام : سالاد بدون سس + یک تکه ماهی آب پز یا یک تکه سینه مرغ آب پز
💚بعد از شام 2 عدد خرما
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
#کره_فندقی 😋
▫️200 گرم فندق خام
▫️3 ق غ پودر قند
▫️5 غ غ روغن زیتون
🔸فندق ها را داخد ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدید. دقت کنید نسوزد سپس فندق ها کمی که ولرم شد کف دست مالش بدید تا پوست فندق جدا شود و در غذاساز خرد کنید. روغن وپودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانیکه به قوام مورد نظر برسدهم بزنید. سپس داخل شیشه های در دار بریزید و در شیشه را ببندید میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.
@shirini71
#گبولی_پلو
#پلو
اول گوشت را با پیاز تفت می دیم و فلفل سیاه زردچوبه ، چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزه . اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، فلفل سیاه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم.
وقتی آبشو کشید با کمی کره برنج رو میزاریم دم بکشه. اول سیب زمینی مکعبی رو سرخ میکنیم
سپس پیاز داغ خلالی تو همون روغن درست میکنیم و پیاز هارو در میاریم میزاریم کنار
بعد تو اون روغن
گوشت پخته را یا همونطور درسته یا خورد میکنیم بادست و تفتش می دیم. توی ظرف دیگه نخود را که از قبل پختیم با کمی پودر لیمو عمانی و نمک تفت میدیم، کشمش را هم که از قبل شستیم و آب آن رفت رو بهش اضافه میکنم و بعد یه تفت کوچولو برش میداریم.
کشمش ، نخود ،سیب زمینی و پیاز داغ رو با هم مخلوط کرده و همراه با گوشت تفت داده شده روی برنج میریزیم
، در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج بریزید
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#شیرینی_نون_چای_قزوین
مواد لازم:
روغن جامد۱۸۰ گرم
پودرقند۱۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
ماست سفت وشیرین ۵۰ گرم
آرد۳۷۵گرم
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
پودرهل اقاشق مرباخوری
کنجد سفید برای تزیین
رومال شیرینی:
تخم مرغ کامل یک عدد
ماست یک قاشق غذاخوری
زعفران اقاشق چایخوری
طرزتهیه :
ابتداروغن وپودرقندراباهم مخلوط کرده تاکرم رنگ شودبعدزرده وهل رواضافه میکنیم ودوباره هم میزنیم درحددودقیقه بعدماست وبکینگ پودرروباهم مخلوط کرده وبه مواداضافه میکنیم ودراخرآردرواضافه میکنیم تاجایی که خمیربدست نچسبه ویک خمیرنرم ولطیفی بمابده خمیررواگه نیم ساعت استراحت بدیم بهتره اگرم ندین مشگلی پیش نمیاد خمیرروپهن کرده قالب میزنیم وروشورومال میمالیم وبرای تزیین ازکنجدیاپودرپسته استفاده میکنیم درفرازقبل گرم شده بادرجه ۱۸۰ بمدت ۲۰ دقیقه میزاریم ویک دقیقه اخرگریل بالاروروشن کنیدتاروش یکمی تغییررنگ بده اگرروی گازبدون فرخواستین بزارین کف ماهیتابه روکاغذروغنی میزاریم وباشعله کم همراه بادم کنی بمدت ۲۰ تا۲۵ دقیقه میزاریم
@shirini71
#قرابیه_کرهای
250گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1لیوان پودر شکر
1لیوان نشاسته سیب زمینی(یانشاسته ذرت و یا نشاسته گندم ولی به نظر صاحب دستور اکر نشاسته سیب زمینی باشد نتیجه کار بهتر میشود)
2لیوان آرد
1پاکت وانیل (5گرم وانیل شکری)
1قاشق مرباخوری کاکائو
3قاشق غذاخوری پودر پسته
👈طرز تهیه
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید و مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود و کشدار شود و سپس نشاسته سیب زمینی و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد بعد خمیر را به 3چانه تقسیم کنید.در یک چانه پودر کاکائو بریزید و دوباره ورز بدید و در چانه دوم پودر پسته بریزید و ورز بدید و چانه سوم را ساده بزارید.از
خمیر ها تکه هایی به بزرگی گردو برداشته و گرد کنید و کمی فشار بدید و با چنگال شکل بدید وروی کاغذ روغنی که در سینی فر انداخته اید بچینید و با دمای
150درجه تا زمانی که رنگ آنها کمی تغییر کند و طلایی شود بپزید(حدود ده دقیقه).در نظر داشته باشید که قرابیه ها در پایان پخت در فر نرم هستن پس آنها را بیش از حد نپزید چون خشک میشوند.
@shirini71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
📍لیلةالرغائب
🔻بر اساس روایات ما، ممتازترین شبها در همه سال، سه شب است که همگی در این ماههای سهگانه واقع شده:
اولی شب جمعه اول ماه رجب است به نام «لیلةالرغائب»، دوم شب نیمه شعبان که نامش «لیلةالبرات» است و دیگر شبهای قدر در ماه مبارک رمضان که «لیلةالقدر» است.
▫️رغائب جمع «رغیبة» است و رغیبة به معنای عطای کثیر است؛ یعنی در چنین شبی، درهای رحمت الهی بیحساب باز است. ترکیب «لیلة الرغائب» اضافه موصوف به صفت خود است، بدین ترتیب لیلةالرغائب یعنی «اللیلة التی فیها الرغائب» یعنی شبی که در آن عطایای الهی کثیر است، سپس موصوف به صفتش اضافه شد و «لیلة الرغائب» گردید.
▫️صاحب مراقبات، جمال السالکین، مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، مطلبی به این مضمون میفرماید که ماه رجب اول ورود به میهمانی الهی است و تو ببین در این ضیافت الهی با کدامین لباس و زیور بر مولای خود وارد میشوی!
▫️تلطیف عمل مهمتر از تکثیر در عمل است؛ لذا در اولین شب جمعه ماه رجب که شب عطای خاصّ الهی است، اولین دعایمان مغفرت و طلب استعداد ورود به ضیافت خاص الخاص پروردگار باشد؛ تا در همان شب جمعه اول پاک شویم و اجازه ورود به سرای محبوب را در همه ضیافت سهماهه داشته باشیم. در حالی که در ماه رمضان این طور نیست، شب قدر آن در آخر ماه است که این حساب دیگری دارد. درباره اعمال مخصوص این شب، به آنچه در مفاتیح الجنان آمده اکتفا میکنیم.
🔺پیامبر اکرم(ص) فرمودند: غافل از اولین شب جمعه ماه رجب نشوید که ملائکه، آن شب را «لیلةالرغائب» نامیدند. این بیان پیامبر(ص) که ملائکه چنین نامی بر این شب نهادند، از آن روست که آنها عالم بالا را میبینند و مشاهده میکنند که چگونه کرور کرور عطای کثیر و نعم و رحمتهای خاص الهی در آن شب سرازیر است؛ لذا میگویند این شب، شب عطای کثیر است.
سپس حضرت میفرمایند: زمانی که یک سوم از شب گذشت، تمام ملائک آسمان و زمین به عالم دنیا میآیند و گرد خانه خدا طواف میکنند و خداوند توجه خاص به ملائکه خود میکند. توجّه کنیم که خیلی اوقات ملائک زمینی برای انسان دعا میکنند، ولی در آن شب عزیز، ملائکه آسمانی، یعنی میکائیل و جبرائیل و اسرافیل و ملائکه مقدّس الهی که دعایشان قطعاً مستجاب است، دست به دعا برمیدارند. خداوند به ملائکش میفرماید در این شب هر دعایی دارید بخواهید تا من اجابت کنم، و ملائک دعا میکنند: خدایا، روزهداران ماه رجب را بیامرز.
📚ادب حضور (دفتر اول)، ص۷۹.
#رجب
@mojtahedie71