eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
ترافلها جایگزین خوبی می تونه به جای شکلات باشه و سالمتر هم هستن می تونید برای ایام نوروز تو طعمهای مختلف درست کنید 👌راحت و کم هزینه و با تنوع بالا 🍡🍫🍬🍭🥜🌰🍫🍬👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(فینگرفود) مواد لازم: سوسی انگشتی مقداری آرد به میزانی که مایه مثل ماست سفت شود تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه دلخواه بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری شیر نصف لیوان طرز تهیه : ابتدا در ظرف مناسب تخم مرغ را شکسته و خوب به هم بزنید(خوب هم زدن باعث میشه تخم مرغ بوی زهم نگیره) سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید،بعد بکینگ پودر را اضافه کنید و آرد را هم کم کم اضافه کنید تا مایعمون مثل ماست سفت بشه سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید ،قالب مافین را چرب کنید و مقداری از مواد را توی قالب ریخته و سوسیس انگشتی ها را از وسط نصف کرده و مثل عکس وسط قالب مافین گذاشته و میره توی فر ۱۷۰ به مدت ۳۰ دقیقه و تمامم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ مواد لازم سس مايونز نصف ليوان سس خردل ٢ ق غ ماست چکیده ۲ ق غ سرپر خیارشور ۲ عدد کوچک سیر ۱ حبه پياز يك عدد كوچك جعفری به مقدار لازم سس تند فلفل یک ق غ پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری سرکه ۱ ق غ ‌ طرز تهیه همه ی موادبالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده). @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام دوستانم خوبید انشالله 😍 دیشب کیک_گوشت درست کردم جاتون خالی خیلی چسبید شمام امشب دست بکار بشید عالیه 😍 یادمه دوسال پیش که درست میکردیم تو قالب کیک درست میکردیم و قالبی میشد مثل کیک بعد تزیین میکردیم و میزاشتم سر سفره خوشگل هم میشد خیلی وقت بود درست نکردم تا این روش که تو‌تابه رژیمی یا همون دو طرفه ها درست کردم اول مواد میانی رو درست کردم شمام به سلیقه خودتون میتونید تغییر بدین مواد میانی یه پیاز درشت رو خرد کردم و سرخ کردم بعد دویست گرم گوشت چرخ‌کرده اضافه کردم (میتونید مخلوطی از سویا هم بریزید)و خوب تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه هم زدم کمی فلفل دلمه ای خرد شده و سه تا دونه سوسیس بند انگشتی هم خرد کردم و اضافه کردم خوب که تفت خورد ادویه بهش آویشن و یه پودری داشتم مخصوص پیتزا و لازانیا بود بهش زدم و آخر رب گوجه زدم و خاموش کردم کم روغن درست کنید تا تو کیک پس نده مواد کیک هم میتونید با همزن دستی بزنید هم برقی مواد کیک:آرد یک و نیم لیوان.ماست یک لیوان.تخم مرغ چهار عدد.روغن نصف لیوان.بکینگ پودر یک ق غ.نمک دو ق چ.شکر یک ق چ . حالا میریم سراغ مایع کیک.ابتدا تخم مرغ ها رو با شکرحدود دو دقیفه با چنگال می زنیم تا از لختگی دربیار بعدروغنو اضافه میکنیم و میرنیم تا کشدار بشه در آخر ماست و در حد مخلوط شدن کامل میزنیم.نمک و فلفل و پکینگ پودر رو با آرد مخلوط اضافه می کنیم والک میکنیم و مخلوط میکنیم. قالبو رو چرب میکنیم و نصف مایع کیک رو تو قالب میریزیم و بعد مواد گوشتیرو روی اون(کناره ها بهتره نریزید چون احتمال سوختگی هست)و پنیر پیتزارو روی مایه پخش میکنیم و بقیه ی مایع کیک رو روی پنیرپیتزا میریزیم و با قاشق صاف میکنیم. روش پخت روی گاز .تابه رو که من تابه رژیمی استفاده کردم مدت چهل پنج دقیقه روی شعله متوسط و شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم تا بپزه بعد با چنگال داخلش بزنید ببیند بخته یا نه اگر تمیز بیرون اومد پخته برای پخت روی گاز حتما باید در تابه بسته باشه اگر تابه رژیمی ندارین دم کنی بزارین روش پخت داخل فر.فر رو مدت یک ربع روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید بعد قالب رو داخلش بزارین و چهل و پنج دقیقه بزارین بپزه بعد چک کنید گر پخته بود از فر خارج کنید نکته. بهتر کیک رو داخل ظرف عریض با ارتفاع کم درست کنید اینجوری مواد گوشتی خوب پخش میشه و و ارتفاع کیک کم میشه و خوشمزه تر میشه من‌ با سس کچاب و گوجه و چند ورق سوسیس روی کیک رو تزیین کردم البته قبل پخت ashpazi.saeede @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
(بادنجان) باز هم دلبر جانان بادمجااااااان😍😍 کوکو بادمجان کمی متفاوت خوشمزه من هست ایشون 👆👇🍆🍆🍆🍆 قبلا دستور کوکو بادمجان را گذاشتم به روش ساده 👈(بادمجان و سرخ کنید تو تابه و چند تا تخم مرغ و با ادویه بزنید بریزید روش تا خودشو بگیره و نوش جان کنید)👉 این دستور روش راحت و سادش که قبلا گذاشتم بارها👆 امروز تصمیم گرفتم یکم متفاوت و مجلسی تر درست کنم (البته بگذریم که بادمجان سرخ شده با نمک و فلفل وریحان لای نان سنگک خودش به تنهایی هم صفایییی دارد😁😉😋) طرز تهیه این جانان قرطی ما بادمجان پوست کنده حلقه شده ..............۶ عدد (من بادمجان دلمه استفاده کردم ولی میتونید بادمجان قلمی بدون تخم هم استفاده کنید) تخم مرغ..............۴ عدد گوشت چرخ شده................‌ ۲۰۰ گرم(مخلوط گوساله و گوسفند) پیاز...............یک عدد متوسط گوجه فرنگی ریز..............‌۱۰ تا۱۵ عدد زعفران و نمک و فلفل سیاه .............به میزان لازم ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و سرخ کنید بعد قالبتون رو چرب کنید کمی و حلقه های بادجان و بچینید تمام سطحش من تقریبا دو ردیف چیدم زیاد بود (من از قالب آلمینیومی پای استفاده کردم) و تو ظرف دیگه ۳ تا۴ تخم مرغ را با زعفران و فلفل و نمک خوب زدم تا پف کند و ریختم روی بادمجانهای چیده در قالب پای و فر راهم از قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۵ درجه گذاشتم تو فر و حدود ۱۵دقیقه آماده شد (خیلی زود میپزد ) چک کنید در این مدت زمان برید سراغ پیاز و با رنده ریز کنید و خوب تفت دهید تا طلایی شود گوشت چرخ شده را با ادویه اضافه کنید وچند عدد گوجه گیلاسی را بریزید داخلش و درشو بزارید تا با آب گوجه ها گوشت بپزد و همونطور هم گوجه دیده شود داخلش نزارید زیاد له شود حدود ۱۵ دقیقه کافیه تا به روغن بیفتد(میتونید به جای گوجه رب بزنید من برای تنوع و زیبایی از گوجه ریز استفاده کردم) وقتی کوکو تو فر آماده شد برش گردونید و روی قالب پای را با گوشت و گوجه تفت داده پر کنید و نوش جان کنید (واقعا خوشمزست) نکته:میتونید سیب زمینی سرخ شده هم در کنارش سرو کنید . و یا پنیر پیتزا روی گوشت بدهید و باز کمی داخل فر بزارید دیگه بستگی به ذائقه و ذوق و سلیقتون دارد parimohaj @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا