فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_هزارجزیره
مواد لازم
سس مايونز نصف ليوان
سس خردل ٢ ق غ
ماست چکیده ۲ ق غ سرپر
خیارشور ۲ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
پياز يك عدد كوچك
جعفری به مقدار لازم
سس تند فلفل یک ق غ
پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری
سرکه ۱ ق غ
طرز تهیه
همه ی موادبالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده).
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_گوشت_تابه_ایی
سلام دوستانم خوبید انشالله 😍
دیشب کیک_گوشت درست کردم جاتون خالی خیلی چسبید شمام امشب دست بکار بشید عالیه 😍
یادمه دوسال پیش که درست میکردیم تو قالب کیک درست میکردیم و قالبی میشد مثل کیک بعد تزیین میکردیم و میزاشتم سر سفره خوشگل هم میشد خیلی وقت بود درست نکردم تا این روش که توتابه رژیمی یا همون دو طرفه ها درست کردم
اول مواد میانی رو درست کردم شمام به سلیقه خودتون میتونید تغییر بدین
مواد میانی
یه پیاز درشت رو خرد کردم و سرخ کردم بعد دویست گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم (میتونید مخلوطی از سویا هم بریزید)و خوب تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه هم زدم کمی فلفل دلمه ای خرد شده و سه تا دونه سوسیس بند انگشتی هم خرد کردم و اضافه کردم خوب که تفت خورد ادویه بهش آویشن و یه پودری داشتم مخصوص پیتزا و لازانیا بود بهش زدم و آخر رب گوجه زدم و خاموش کردم
کم روغن درست کنید تا تو کیک پس نده
مواد کیک هم میتونید با همزن دستی بزنید هم برقی
مواد کیک:آرد یک و نیم لیوان.ماست یک لیوان.تخم مرغ چهار عدد.روغن نصف لیوان.بکینگ پودر یک ق غ.نمک دو ق چ.شکر یک ق چ
.
حالا میریم سراغ مایع کیک.ابتدا تخم مرغ ها رو با شکرحدود دو دقیفه با چنگال می زنیم تا از لختگی دربیار بعدروغنو اضافه میکنیم و میرنیم تا کشدار بشه در آخر ماست و در حد مخلوط شدن کامل میزنیم.نمک و فلفل و پکینگ پودر رو با آرد مخلوط اضافه می کنیم والک میکنیم و مخلوط میکنیم.
قالبو رو چرب میکنیم و نصف مایع کیک رو تو قالب میریزیم و بعد مواد گوشتیرو روی اون(کناره ها بهتره نریزید چون احتمال سوختگی هست)و پنیر پیتزارو روی مایه پخش میکنیم و بقیه ی مایع کیک رو روی پنیرپیتزا میریزیم و با قاشق صاف میکنیم.
روش پخت روی گاز .تابه رو که من تابه رژیمی استفاده کردم مدت چهل پنج دقیقه روی شعله متوسط و شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم تا بپزه بعد با چنگال داخلش بزنید ببیند بخته یا نه اگر تمیز بیرون اومد پخته برای پخت روی گاز حتما باید در تابه بسته باشه اگر تابه رژیمی ندارین دم کنی بزارین
روش پخت داخل فر.فر رو مدت یک ربع روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید بعد قالب رو داخلش بزارین و چهل و پنج دقیقه بزارین بپزه بعد چک کنید گر پخته بود از فر خارج کنید
نکته. بهتر کیک رو داخل ظرف عریض با ارتفاع کم درست کنید اینجوری مواد گوشتی خوب پخش میشه و و ارتفاع کیک کم میشه و خوشمزه تر میشه
من با سس کچاب و گوجه و چند ورق سوسیس
روی کیک رو تزیین کردم البته قبل پخت
ashpazi.saeede
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پای_کوکو_بادمجان(بادنجان)
#کوکو_بادمجان_جدید
باز هم دلبر جانان بادمجااااااان😍😍
کوکو بادمجان کمی متفاوت خوشمزه من هست ایشون 👆👇🍆🍆🍆🍆
قبلا دستور کوکو بادمجان را گذاشتم به روش ساده 👈(بادمجان و سرخ کنید تو تابه و چند تا تخم مرغ و با ادویه بزنید بریزید روش تا خودشو بگیره و نوش جان کنید)👉
این دستور روش راحت و سادش که قبلا گذاشتم بارها👆
امروز تصمیم گرفتم یکم متفاوت و مجلسی تر درست کنم (البته بگذریم که بادمجان سرخ شده با نمک و فلفل وریحان لای نان سنگک خودش به تنهایی هم صفایییی دارد😁😉😋) طرز تهیه این جانان قرطی ما
بادمجان پوست کنده حلقه شده ..............۶ عدد (من بادمجان دلمه استفاده کردم ولی میتونید بادمجان قلمی بدون تخم هم استفاده کنید)
تخم مرغ..............۴ عدد
گوشت چرخ شده................ ۲۰۰ گرم(مخلوط گوساله و گوسفند)
پیاز...............یک عدد متوسط
گوجه فرنگی ریز..............۱۰ تا۱۵ عدد
زعفران و نمک و فلفل سیاه .............به میزان لازم
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و سرخ کنید بعد قالبتون رو چرب کنید کمی و حلقه های بادجان و بچینید تمام سطحش من تقریبا دو ردیف چیدم زیاد بود (من از قالب آلمینیومی پای استفاده کردم) و تو ظرف دیگه ۳ تا۴ تخم مرغ را با زعفران و فلفل و نمک خوب زدم تا پف کند و ریختم روی بادمجانهای چیده در قالب پای و فر راهم از قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۵
درجه گذاشتم تو فر و حدود ۱۵دقیقه آماده شد (خیلی زود میپزد ) چک کنید
در این مدت زمان برید سراغ پیاز و با رنده ریز کنید و خوب تفت دهید تا طلایی شود گوشت چرخ شده را با ادویه اضافه کنید وچند عدد گوجه گیلاسی را بریزید داخلش و درشو بزارید تا با آب گوجه ها گوشت بپزد و همونطور هم گوجه دیده شود داخلش نزارید زیاد له شود
حدود ۱۵ دقیقه کافیه تا به روغن بیفتد(میتونید به جای گوجه رب بزنید من برای تنوع و زیبایی از گوجه ریز استفاده کردم)
وقتی کوکو تو فر آماده شد برش گردونید و روی قالب پای را با گوشت و گوجه تفت داده پر کنید و نوش جان کنید (واقعا خوشمزست)
نکته:میتونید سیب زمینی سرخ شده هم در کنارش سرو کنید .
و یا پنیر پیتزا روی گوشت بدهید و باز کمی داخل فر بزارید
دیگه بستگی به ذائقه و ذوق و سلیقتون دارد
parimohaj
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_نهم_اسفند_۹۹
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
#محلبی_ژله_ای
مواد لازم:
1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری آرد 7 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری نشاسته گندم و یا نشاسته ذرت
4 قاشق غذاخوری پنیر لبنه (پنیر ماسکارپونه هم میشه)
1 عدد زرده تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت ژله لیمویی(با هر نوع ژله ای میشه)
1 لیوان آب داغ 1لیوان آب سرد میوه.
طرز تهیه:
برای محلبی ابتدا شیر، آرد، شکر، وانیل، زرده تخم مرغ و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب بزنید و روی اجاق تا وقتی که به قوام محلبی برسد همزدده وقتی محلبی سرد شد پنیر رو اضافه کنید و سریع هم بزنید.اگر پنیر لبنه ندارید احتیاجی به اضافه کردن نیست.
پودر ژله را داخل ظرف شیشه ای بریزید.
ابتدا 1 لیوان آب داغ را اضافه کنید و سریع هم بزنیدزمانیکه ژلاتینش حل شدبعد 1 لیوان آب سرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا خودش رویکم بگیره میوه ها را شسته خرد کنید.
وقتی محلبی سرد شد ابتدا محلبی را داخل ظرف سرو بریزید سپس میوه و ژله را بریزید.و دوباره محلبی بریزید و تزیین کنید.
mo0o0dern
╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮
@shirini71