آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#كلم_پلو_شيرازي :
يه دونه پياز متوسط رو تفت ميديم تا سبك بشه
يك كلم برگ كوچيك رو هم رشته اي برش ميديم و تفت ميديم تا آب اضافيش تبخير بشه و سرخ بشه،
زردچوبه،نمك،فلفل قرمز وگرد غوره رو تفت ميديم،نصف ليوان آبغوره اضافه ميكنيم وزمان ميديم تا آبغوره جذب كلم بشه،
برنج رو يكم زنده تر آبكش ميكنيم، نيم كيلو سبزي شامل(تره،شويد ،نعنا و ترخون )كه شويد وترخونش كمتر از بقيه ست رو ريز خورد ميكنيم و لابلاي برنج از ،سبزي خورد شده و كلم سرخ ميريزيم و هم ميزنيم،كلم پلو رو روي تهديگ كاهو يا سيب زميني ميريزيم وزمان ميديم دم بكشه،
گوشت قلقلي ها رو كه با گوشت چرخ كرده ،يه پياز رنده شده،دو ق آرد نخودچي،نمك،سماق و فلفل قرمز كه ورز داديم به اندازه سه انگشتمون برميداريم قلقلي ميكنيم و سرخ ميكنيم و ده دقيقه با درب بسته زمان ميديم تا بپزه،
ميتونين لابلاي كلم پلو هم بريزين و بعد بذارين دم بكشه،
@shirini71
#ویفر_شکلاتی
مواد لازم
نان میکادو پنج عدد
آرد یک پیمانه یک قاشق کم
پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری
روغن مایع سه چهارم پیمانه
پودرشکرنصف پیمانه
آردو خوب تفت میدیم تاخامی آرد دربیاد بعد روغن پورکاکائو وپودرشکر اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تایکدست بشه بعدیکم خنک شدن یک عدد نان میزاریم داخل سینی مواد میریزیم روش وکاملا سطح نون میپوشونیم ودوباره یک نون میزاریم روش همه مواد به همین ترتیب میچینیم وبعد روش یه بشقاب میزاریم که سنگین باشه بعد نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم وبعد بیرون میاریم برش میدیم 😍
اگردوست داشتید طعم دیگه درست کنید بجای پودر کاکائو ازاسانس های دیگه میتونید استفاده کنید مثل موزه ،توت فرنگی یاساده
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_لیوانی
با
#مغز_شکلاتی😍😍
کیک در لیوان یکبارمصرف
در لیوان ها از مایه کیک به صورتی که از سر لیوان 2 انگشت خالی بماند پر کنید، بعد از پخت سر کیک ها را از لیوان خارج کنید و سر کیک هارا مطابق ویدیو ببرید و گاناش را آماده کنید خامه را روی حرارت گرم کنید وقتی گرم شد(نجوشد) شکلات ها را داخل خامه بریزید هم بزنید تا شکلاتها آب شوند و با خامه ترکیب شوند، قسمت سر کیکها را با یک قاشق چای خوری خالی کرده و با گاناش این حفره را پرکنید و با قسمت بریده شده کیک روی ان را بپوشانید و روز کیک ها پودر قند بپاشید.
نوش جان♥️
@shirini71
.
سلااام به همراهان با محبت خودم 🌹🌹
صمیمانه بابت همراهیتون تشکر کنم. 😘😘.
خیلی ها درخواست این شیرینی داشتید.
شیرینی رزت سیب فوقالعاده نرم و خوش طعمه و میتونین به راحتی برای مهمونی هاتون درستش کنین.
#شیرینی_رزت_سیب🍎
مواد لازم :
تخم مرغ 1عدد.
کره یا مارگارین هم دمای محیط 100 گرم.
پودر شکر 1/2 پیمانه.
آرد 2 پیمانه.
وانیل 1/4قاشق چای خوری.
بیکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری.
شکلات چیپسی نسوز 1/2پیمانه.
سیب قرمز 2 عدد.
طرز تهیه :
ابتدا خمیر این شیرینی رو آماده می کنیم، قبلأ با این خمیر کوکی کیک هم آموزش داده بودم. کليپ شو میتونین تو پیجم ببینین.
کره ی هم دمای محیط و پودر شکر رو کمی با همزن میزنیم تا سبک شوند سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده کمی مخلوط می کنیم، دو پیمانه آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست کمی ورز میدهیم تا خمیر جمع شود، در آخر شکلات چیپسی را اضافه میکنیم. سپس خمیر رو بین دو کاغذ روغنی گذاشته با کاتر گل، قالب میزنیم و در قالبهای مافین چرب شده قرار می دهیم.
دو تا سیب قرمز رو برش های نواری داده و آنها را در یک ظرف فلزی ریخته. سپس دو قاشق شکر و یک فنجان آب روشون میریزیم، روی حرارت چند دقیقه گذاشته تا کمی سیب ها پخته شوند، و آماده ی شکل دادن شوند بعد شش تا شش تا از برش های سیب رو کنار هم گذاشته رول میکنیم تا شکل گل رز شوند، حالا رزت های سیب رو داخل خمیر ها قرار میدهیم وکمی با کره ی آب شده رومال میکنیم ودر فر 175 درجه به مدت 20 دقیقه میذاریم تا آماده شوند.
امیداورم از این شیرینی خوشمزه لذت برده باشین،
@shirini71
✅ چيپس خانگى 🍟 😋
✅ چيپس خانگى 🍟 😋
اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت،
روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده
#چیپس_خانگی
@shirini71
#شنیسل_ماهی
#ماهی
( با ماهی شیر ، قباد و کلا ماهی هایی با خار یا استخوان کم)
خب تیکه های ماهی قباد که کاملا بی استخوان بود رو مزه دار کردم . من از پودر سیر ، میکس چهار فلفل و سویاسس و کمی پاپریکا استفاده کردم . شما میتونین به دلخواه تغییر بدین.
حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت کافیه، دقت کنین تیکه های ماهی زیر دویست گرم باشن.
بعد تخم مرغ ها رو با چنگال زدم تا از لختگی در بیان .
ماهی های مزه دار شده رو اول در آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر سر با پودر پانکو کاور کرده و در روغن داغ سرخشون کردم.
برای کنارشم سس تارتار درست کردم. همین🙂
جاتون خااالی💓
niloufar
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شنیسل_ماهی #ماهی ( با ماهی شیر ، قباد و کلا ماهی هایی با خار یا استخوان کم) خب تیکه های ماهی قبا
#شنیسل_ماهی
#ماهی
( با ماهی شیر ، قباد و کلا ماهی هایی با خار یا استخوان کم)
خب تیکه های ماهی قباد که کاملا بی استخوان بود رو مزه دار کردم . من از پودر سیر ، میکس چهار فلفل و سویاسس و کمی پاپریکا استفاده کردم . شما میتونین به دلخواه تغییر بدین.
حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت کافیه، دقت کنین تیکه های ماهی زیر دویست گرم باشن.
بعد تخم مرغ ها رو با چنگال زدم تا از لختگی در بیان .
ماهی های مزه دار شده رو اول در آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر سر با پودر پانکو کاور کرده و در روغن داغ سرخشون کردم.
برای کنارشم سس تارتار درست کردم. همین🙂
جاتون خااالی💓
niloufar
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71