آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیراشکی_سوخاری_با_نان_تست
یه نون تست برمیداریم
گوشه های قهوه ایش رو جدا میکنیم
بعد با وردنه بازش میکنیم
با هر دو طرف نون اینکارو میکنیم تا نازک تر و باز تر بشه.
بعد میذاریم رو قالب پیراشکی
برا مایه میانیش هم از هر موادی میتونین استفاده کنین
گوشت چرخ کرده ، مرغ ، سوسیس کالباس و...مواد داخلش کاملا دلبخواهیه
کمی از موادمون رو میذاریم روی نونمون
اطراف نون رو با برس کمی خیس میکنیم تا موقعی که میخوایم قالب بزنیم خوب به هم بچسبن و باز نشن.
بعد هم توی تخم مرغ
(اگه شمام مثه من رو بوی زهم تخم مرغ حساسین میتونین به تخم مرغتون کمی فلفل سیاه و آویشن و...اضافه کنین )
بعد هم توی پودر سوخاری پانکو میغلطونیم
و تو روغن فراوان سرخش میکنیم 😍
به همین راحتی و خوشمزگییی
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین😻❤️
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تاتلی_پرتقالی
#دسر_پرتقالی
مواد لازم:
۱لیتر شیر
۱لیوان شکر
۳عدد پرتقال اب گرفته شده+پوست یک عدد پرتقال
۳عدد زرده تخم مرغ
۳ق غذاخوری نشاسته
۲ق غذاخوری ارد
۱ق غذاخوری سر پر کره گیاهی
۱پاکت وانیل ۵گرم
۵۰گرم شکلات سفید
برای لایه میانی کیک خرد شده(من کیک شکلاتی اماده استفاده کردم
برای تزیین سس شکلات سفید
طرزتهیه:
ابتدا
اب پرتقال های گرفته شده و پوست پرتقال را همراه شکر در ظرفی بریزید کنار قرار دهید تا خوب طعم بگیرد.بعد از صافی رد کنید و داخل قابلمه بریزید و یک لیوان شیر،نشاسته،ارد،زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید .
روی اجاق قرار دهید و باقی مانده شیر را اضافه کنید، هم بزنیدو تا زمانی که غلظت بگیرد بپزید .
از روی اجاق بردارید کره ،وانیل و شکلات رااضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید .داخل ظرف های سرو یک لایه از محلبی بریزید بعد یک لایه کیک خورد شده و لایه اخر باقی مانده محلبی را رویش بریزید.مانند عکس تزیین کنید و۲/۳ساعت در یخچال استراحت دهید .
smell_of_baking
╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮
@shirini71
#كوفته برنجي
يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته
@shirini71