eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 مواد_لازم آب: 200گرم آرد: 100گرم روغن مایع:20گرم تخم مرغ:2عدد شربت بار: یک قاشق مرباخوری تایم تفت دادن خمیر: 12دقیقه 🍓🍓🍓🍓 مرحله_اول ابتدا آب رو میریزیم در ظرفی و زیر گاز زیاد تا آب بجوشه و وقتی آب به جوشیدن کرد آرد رو یکجا اضافه و سریع هم میزنید اینجا زیر گاز رو کمتر کنید و با پشت قاشق خمیر رو صاف کنید و روغن مایع اضافه و12 دقیقه خمیر رو تفت میدیم اگه یمقدار ته ظرفتون خمیرچسبید و خشک شد موردی نداره ولی تاجایی که ممکنه یکنواخت هم بزنید تا خشک نشه و نچسبه. بعد تایم گفته شده از رو گاز بردارین و اجازه بدین خمیر خنک شه 🍓🍓🍓🍓🍓 مرحله_دوم در ادامه شربت بار رو اضافه کنید به خمیر و با دور کند همزن خمیر رو میزنیم نسبتا صاف شد تخم مرغ اول رو اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید یا اگه همزن ندارین با دست خوب خمیر رو قاطی کنید و تا تخم مرغ اول با خمیر صاف نشده تخم مرغ بعدی رو اضافه نکنید نکته مهم. در ادامه تخم مرغ دوم رو طی دو مرحله اضافه کنید و حتما ته کاسه همزن و دیواره رو تمیز کنید تا خمیریکدست قاطی بشه خمیر که آماده شد میریم مرحله بعدی 🍓🍓🍓🍓 مرحله_سوم داخل قیف ماسوره آچاری شماره132 یا7112B بذارید و خمیرتون رو داخل قیف بریزین و حتما دیستون رو کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بذارید کف دیس و روی اون قیف بزنید مثل فیلم بصورت دایره ای و دوناتی. 🍓🍓🍓🍓 مرحله_چهارم حتما 5 دقیقه قبل فر یا توسترتون‌رو روشن کنید دمای فر:190تا 210 دمای توستر :160تا180 تایم پخت: 70درصد پخت رد شد‌ خوبه عزیزان همراه دمای توسترها و فرها باهم متفاوت طبق تجربه خودتون از دستگاهتون پخت کنید از فر خارج کنید و روغن داغ داغ کنید و سرخ کنید که در فیلم نشان دادم نکته_مهم شاید سوال پیش بیاد که بامیه بلافاصله بعد اینکه از فر خارج کردیم سرخ کنیم یا نه ؟ جواب اینه هم میتونید در لحظه سرخ کنید هم نیم ساعت بعد موردی نداره و حتما حتما واسه سرخ کردن روغن داغ داغ باشه و یه مقدار تغییر رنگ داد خوبه و از روغن جداکردین بلافاصله در شربت بامیه بندازین و ۳دقیقه توش بمونه بعد از شهد بگیرین و با پودر پسته و پودرنارگیل به دلخواه تزئین کنیدکنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
فرنی رو هم میشه با نشاسته گندم درست کرد و هم آرد برنج ، هم میشه گرم سرو کرد و هم سرد به عنوان دسر ، کلا همه جوره خوشمزس. من اینجا براتون گذاشتم اما شما میتونید مواد رو به ۳ قسمت تقسیم کنید و یه قسمتشم پودر کاکائو اضافه کنید تا شکلاتی بشه (کاملا سلیقه ای هست) فرنی رو اگه بزارید یخچال سرد بشه طعمش با بستنی سنتی مو نمیزنه از بس خوشمزس. حتما امتحان کنید و لذت ببرید. . مواد لازم: شیر ۴ لیوان دسته دار آرد برنج ۵ قاشق سوپخوری استاندارد شکر ۱۰ قاشق سوپخوری استاندارد گلاب ۲ قاشق سوپخوری استاندارد زعفران غلیظ به مقدار لازم خامه ۳ قاشق سوپخوری استاندارد به دمای محیط رسیده . طرز تهیه: شیر سرد را درون قابلمه بریزید و آرد برنج را روی آن الک کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملا آرد در شیر حل بشه و گوله گوله نشه. شکر را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین و مدام هم بزنید. حرارت حتما کم باشه تا آرد برنج در شیر کاملا پخته بشه و مزه خامی نده. مدام و سریع باید هم بزنید تا آرد برنج تهنشین نکند(تکه تکه میشه) وقتی فرنی به غلظت رسید گلاب را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید. در انتها خامه را اضافه کنید و فرنی را از روی حرارت بردارید و سریع مواد را ۲ قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت آن زعفران دمکرده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و یک قسمت ساده. . میتونید خامه رو حذف کنید اما اضافه کردن آن باعث خوش طعم شدن و کرمی شدن فرنی شما میشه. میتونید مواد فرنی را به ۳ قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت آن ۱قاشق چایخوری پودر کاکائو اضافه کنید تا فرنی ۳ رنگ داشته باشید ، در اینصورت پودر کاکائو را در یک قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید و به فرنی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. ترتیب قرار دادن رنگها در ظرف بستگی به سلیقه شما دارد. وقتی فرنی را در ظرف میریزید باید کمی صبر کنید تا فرنی رویه ببندد بعد رنگ بعدی را بریزید. فرنی را میتونید به صورت گرم سرو کنید یا بزارید یخچال و بعد از چند ساعت سرو کنید (وقتی سرد میشه طعم بستنی سنتی میده) وقتی فرنی را از روی حرارت بردارید و کم کم خنک بشه ، غلظت آن بیشتر میشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گوشفیل یویو فانتزی اونایی ک میخوان از زولبیا بامیه جدیدتر بزنن بامن همراه بشن😁😉 موادخمیر تخم مرغ:یک عدد شیر:نصف فنجان شربت:دوق غ بکینگ پودر:یک ق م ماست:یک ق غ روغن جامدیاکره:دوق غ آرد:به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبه تقریبا۳تاسه ونیم لیوان هل،وانیل،گلاب:به میزان لازم ✅شربت گوشفیل دولیوان شکررادریک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفرانوگلاب بذارید روی شعله بجوشه تاقوام بیاد خمیر: همه موادومخلوط کنیدودرآخربه آرامی آردرااضافه کنیدوخوب به هم بزنیدوبادست ورز بدیدتازمانی که خمیردیگه به دست نچسبه (آرد اضافی بعدپخت گوشفیلو سفت میکنه) یک تادوساعت خمیر را کنار بذارید سپس باوردنه آن رانیم سانت صاف کرده وباکاتر طرح دونات یا با لیوان،درسایز واندازه های دلخواه قالب بزنیدیاساده برش بزنید،طوری که گوشفیل هاتوی روغن شناورباشن، سرخشون کنیدوقتی گوشفیل شروع ب پف کردن،کردن اومدن روی روغن،مدام زیروروشون کنیدتا دوطرفشون خوب پخته بشن طلایی ک شدن آنرا خارج کرده ودرصافی بیندازید تاخوب روغن آن گرفته بشه سپس در شربت سردبیندازیدوباز درصافی دیگری انداخته تاشیره های اضافی آن نیزگرفته بشه وباپودرپسته تزیین کنید التماس دعا♥️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم : برنج 5 لیوان. ماش 2/5 لیوان رشته 200 گرم گوشت چرخ کرده 400 گرم پیاز 1 عدد بزرگ 3 حبه سیر کره یا روغن حیوانی به دلخواه ولی کته ماش خوشمزه گیش به روغن زرد وفراونه😄 ادویه نمک زردچوبه. فلفل سیاه دارچین. زنجبیل زعفران زرشک به دلخواه لیمو تازه یک عدد . . طرز تهیه: گوشت پیاز وادویه ها را آماده میکنیم ماش هم که نیمه پز شده نباید زیاد له بشه برنج را هم بصورت کته آماده کردیم که هنوز یکمی آب داره ماش ورشته ها را به برنج اضافه میکنیم وقتی که میخایم برنج را به قابلمه دیگه بریزیم لا با لا گوشت ها را اضافه کرده دمی میذاریم زیر شعله راهم کم کرده تا دم بکشه وقتی که آماده شد تو ظرف دلخواه کشیده وبا بادمجان ورقه شده سرخ شده نوش جان میکنیم ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71