eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ چهار عدد، ارد ۱۲۰گرم، شکر ۲۰گرم، نمک،نصف ق س وانیل نصف ق چ، اب جوش یک ق سوپ خوری زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم و سفیده رو با شکر با دور تند میزنیم تا کاملا سفید بشه و پف کنه زرده و وانیل رو زده تا از لختگی در بیاد به سفیده اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ارد و نمک رو هم الک کرده اضافه و مخلوط میکنیم کف قالب ۲۵*۳۵رو کاغذ روغنی انداخته مواد رو داخلش ریخته و صاف میکنیم در فر از پیش گرم شده با مای ۲۰۰درجه برای پنج دقیقه و ۱۸۰درجه ده مین قرار میدیم بعد از پخته شدن رولت رو روی یک پارچه برگردونده کاغذ روغنی رو رو جدا کرده میزاریم تا خنک بشه برای مواد میانیش دوتا بسته پنیر خامه ای رو با مقداری مغزگردو و نعنا مخلوط کرده من مقداری کلم بنفش رو خردکرده کف نان پخش کردم و مواد پنیری رو هم به همین صورت پخش کردم و اروم رول کردم داخل مشما فریزر و داخل یخچال دوساعت قرار میدیم تا منسجم بشه و و بعد برش میدیم. maryam_zakizadeh31 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان 🙋💐هنوز تابستان نرسيده هوا گرم شد😁. يك نوشيدني خنك توت فرنگي و هندوانه معرفي كنم خدمتتان كه حسابي خنك شيد😝تا فصل توت فرنگي هست از اين نوشيدني لذت ببريد😋. دستور:هندوانه ٤پ خرد شده توت فرنگي ١پ ليمو ١عدد تخم ريحان ٢ق چ برگ نعناع ٦عدد و واسه تزيين يخ هندوانه و توت فرنگي با ابليمو رو داخل ميكسر مكس ميكنيد و تخم ريحان اضافه كرده داخل يخچال ميزاريد كه تخم ريحان باد كنه موقع سرو داخل ليوان ٣برگ نعناع رو مچاله كرده ميزاريد كه كمي عطرش حس بشه،روش يخ و اب هندوانه و توت فرنگي را كه گرفتيد بريزيد، نوش جان كنيد. پ ن:من بعد از اين كه ميوه ها را ميكس كردم صافي نكردم شما ميتونيد صافى كنيد😊 passionate_cooking @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم خیارشورهای آماده شده😋👍👌 قرار شد بعد سرد شدن نتیجه رو اعلام کنم, عالی شد خیارشور حاضری خیلی گرونه, با پول یک کیلو خیارشور, چند کیلو خیار بگیریید خودتون درست کنید, چون کنسروی هم هست تا درش باز نشده نیاز به یخچال هم نداره 🥒🥒🥒خیارها رو بشوریید بعد با یه خلال یا هر چیز نوک تیز رو هر کدوم چند تا سوراخ بزنید که وسطش پوک نشه بچینید تو شیشه های در فلزی, با همون اب شیر شیشه رو پر کنید, یه حبه سیر+ شویدو ترخون( من فقط شوید ریختم) سه قاشق سرکه, دو قاشق نمک درشو کیپ کنید بچینید تو قابلمه اب بریزیید زیرشو روشن کنید وقتی جوش اومد, زمان بگیریید بعد 10 دقیقه زیرشو خاموش کنید یکم که خنکتر شد از اب در بیاریید تا سرد شه, هر وقت لازم داشتید یه دونه شو باز کنید 🥒🥒🥒 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍆🍆🥩🥩 ✔مواد لازم بادمجان ۲ الی ۳ عدد متوسط گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه قرمز ۱ عدد فلفل سبز ۲ الی ۳ عدد( تند یا شیرین) پیاز خرد شده ۱ عدد سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه رب گوجه فرنگی ۲ ق غذاخوری پنیر چدار یا پارمزان نصف پیمان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم . ✔طرز تهیه ابتدا بادمجان هارو پوست گرفته ، خرد میکنیم و برای مدت نیمساعت داخل آب نمک میذاریم و بعد آبکشی و سرخ میکنیم و کنار گذاشته. سپس پیاز نگینی رو سرخ میکنیم، کمی که طلایی شد سیر را به آن اضافه کرده و به همراه فلفل دلمه و فلفل سبز خرد شده چند دقیقه تفت میدیم و از تابه خارج میکنیم و کنار میذاریم. سپس گوشت رو تفت میدیم، کمی که گوشت سرخ شد پیاز و فلفل رو رو که از قبل سرخ کردیم به گوشت اضافه میکنیم، ۲ ق غ رب گوجه هم میریزیم و خوب تفت میدیم تا رنگ رب کمی باز بشه سپس نمک و فلفل سیاه و نصف استکان آب میریزیم و در ماهیتابه رو بصورت نیمه میذاریم تا گوشت خووب پخته و مواد جا بیفته و آبش تبخیر بشه . ✔ در آخر بادمجون سرخ شده رو هم اضافه میکنیم و دو دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم. در ادامه در ظرف فر یک لایه از مواد گوشت و بادمجان میریزیم، سپس یکی دو قاشق سس روی مواد میریزیم و در آخر پنیر چدار رنده شده و در نهایت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار میدیم تا زمانیکه روی پنیر کمی طلایی بشه. نوش جان 😍😋 طعمش واقعا عالیه🤩 ✔برای سس : ابتدا 1 ق رب گوجه رو با نصف ق روغن تفت میدیم تا سرخ بشه و رنگ رب باز بشه، سپس 1 استکان آب جوش و نمک و فلفل سیاه و کمی آویشن بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم، سس که یکنواخت شد و چندتا قل زد از روی حرارت برمیداریم @shirini71
کتلت  گوشت و بدون تخم مرغ👉 برنج پخته گرم یک لیوان سیب زمینی متوسط چهار عدد پیاز یک عدد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه پودرسیر و پودر پیاز سبزی معطر خشک مخلوط شامل شوید. ریحان. مرزه. جعفری. و سبزیجات دلخواه(جمعا دوقاشق) سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کنید. آبشون رو نیازی نیست بگیرید. بعد تمام مواد رو یکجا داخل غذاساز بریزید تا موادمون منسجم و یکدست بشه. من با دست حالت دادم. و داخل روغن سرخ کردم. شما میتونید قالب هم بزنید. برنج پخته و گرم باعث چسبندگی مواد میشه و خیلی خوب حالت میگیره هرکدوم از سبزی هارو نخواستید میتونید حذف کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسرتوت_فرنگی پودرژلاتین ۳قاشق مرباخوری آب سرد نصف استکان توت فرنگی دوپیمونه شیر یک لیوان سرخالی خامه صبحانه نصف بسته صورتی شکر چندقاشق غذاخوری(بسته به ذائقتون) پودرژله توت فرنگی برای روی دسر درصورت تمایل‌ یک بسته ابتدا پودرژلاتین وبانصف استکان آب سرد مخلوط وروی بخارکتری میزاریم تاکاملا حل بشه حالا توت فرنگی های دم گرفته روداخل مخلوط کن ریخته خوب میکس میکنیم وباخامه وشیر وشکر مخلوط میکنیم(داخل مخروط کن) وبعد باپودرژلاتین حل شده در آب مخلوط ودرظرف موردنظرتون ریخته وداخل یخچال میزاریم تاکامل بسته بشه وسپس ازقالب داخل ظرف برمیگردونیم من ازژله توت فرنگی برای روی دسراستفاده کردم(یک بسته پودرژله توت فرنگی بایک ونیم پیمانه آب مخلوط کردم وازگرماافتاد روی دسرریختم) ومیزاریم یخچال تاخودش وبگیره وروی دسر باخامه قنادی گل زدم @shirini71