#آلو_مسما
خورش آلو مسما كه يه غذای اصيل شمالی (گیلانی) هستش و عطر و طعم بی نظيری داره.
👩🍳 طرز تهیه :
۱- يک كيلو پياز رو خلالی، بلند و البته نازک برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتی خوب طلايی شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولی نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا😉)
۲- سينه مرغ با آلو خورشتی و قيصی (به مقدار دلخواه) به پياز اضافه و خوب تفت ميديم و يک قاشق غذاخوری سر پُر رب گوجه و مقداری زعفرون دم شده و كمی نمک اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم.
۳- بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت بايد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه.
۴- در آخر به اندازه يک قاشق غذاخوری، بسته به ذايقه شكر اضافه و يک قاشق چایخوری گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسی و عالی دارين، اين خورش معركه ست و غذای محبوب خونه ماست😋
maryam_zakizadeh31
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#خورش_آلو_با_مرغ
برای درست کردن این خوشمزه
ابتدادوعدد پیازوخردکرده باروغن تفت دادم وکمی زردچوبه زدم وبعد یک پیمانه لپه اضافه کردم خوب که تفت خورد یه قاشق رب گوجه زدم وکمی فلفل ونمک .خوب مخلوط میکنیم وحدود دو سه پیمانه آب میریزیم ومیزاریم باشعله متوسط لپه پخته بشه ودر یکساعت اخر یک پیمانه آلو (یکساعتی خیس خورده)اضافه میکنم دراخرکمی هم ابلیمو وتمام
مرغ هم جدا باپیازونمک وفلفل وزعفرون یه حبه سیر میزارم بپزه وباکره تفت میدم
اگه کمی از آب مرغ دراخر داخل خورش بریزید خیلی خوشمزه ترمیشه
دسرهم ژله بستنی موز وانبه
نصف پودر ژله انبه ونصف پودرژله موز وداخل یک لیوان آب جوش حل کرده وبایک لیوان بستنی موزی مخلوط کرده وداخل ظرف سرو بریزیدوبزارید یخچال تاخودش وبگیره(روی دسرهم باانبه وشکلات تزیین کردم
noshinkeshavarz
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#کیک_ساده_بدون_فر_بدون_همزن😍
تخم مرغ 4عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
اب جوش یک چهارم پیمانه
ارد 3 پیمانه
بکینگ پودر 1/5قاشق غذا خوری
وانیل به میزان لازم
روغن مایع نصف پیمانه
اگه رژیمیتر میخواید روغن یک سوم پیمانه بریزید
تهیه🎂
تخم مرغهارو بشکنید اما جدا نکنید.
هردو زرده و سفیدهاروبا هم مخلوط کنید
شکر بهش اضافه کنید وانیل و شیر و اب جوش هم اضاف کنید
من همیشه برای کیکهام ازهمین روش استفاده میکنم بعدکمی هم بزنید روغن به مواداضافه کنید
حالا ارد با بکینگ پودر مخلوط کنید و3 بار جدا الک کنید. و در اخر کم کم مخلوط مواد تخم مرغ کنید با چنگال همبزنید
اول م واد گوله میشه نترسید مابقیارد اضاف کنید گولهااز هم باز میشه
بعدته یک قابلمه. چدن دوقاشق روغن بریزید ریز قابلمه شعله پخش کن بگذارید حرارت پایین بیارید. مواد داخل قابلمه بریزید در ظرف بزارید بعداز 45 کیک شما امادست در ظرف بردارید اگه بالای کیکتون شل نبود میتونید روی دیگه کیک برگردونید و ده دقیقه با همان دمای پایین طلایی شه
@shirini71
#کیک_انگلیسی
تخم مرغ ۶ عدد
شکر یک پیمانه و یک سوم پیمانه(۱و۱/۳پ)
آرد سفید دو پیمانه و یک دوم پیمانه(۲و۱/۲پ)
شیر دو سوم پیمانه(۲/۳پ)
روغن مایع دوسوم پیمانه(۲/۳پ)
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را با دقت جدا کرده و سفیده را تا پفکی شدن میزنیم سپس یک سوم از شکر را افزوده و مجددا میزنیم تا کاملا سفت شود. سفیده را موقتا به یخچال انتقال میدهیم
زرده را با مابقی شکر میزنیم تا کشدار و غلیظ شده ،سپس روغن را افزوده و یک دور میزنیم تا ترکیب شوند.
آرد و بکینگ پودر الک شده را همراه با شیر بصورت متناوب در دو الی سه مرحله افزوده و با دور کند همزن میزنیم تا یکدست شوند .
در انتها مواد زرده را به آرامی به ظرف سفیده انتقال میدهیم و با لیسک به آرامی فولد میکنیم. (نکته:میتوانیم کمی از کیک را کاکائو بزنیم تا کیک دورنگ داشته باشیم
نکته: میتوانیم از کشمش و گردو درون کیک استفاده کنیم)
مواد را در قالب سایز ۲۵ گرد یا ۲۷ میان تهی و یا لوف گود ۳۰در۸ ریخته و درون فر با حرارت تقریبی ۱۷۵ درجه بمدت ۵۰ دقیقه قرار میدهیم بعد از اتمام پخت کیک را تست کرده اگر هنوز نیاز به پخت بیشتر داشت ده دقیقه دیگر زمان میدهیم.
madam.chef
@shirini71
#دلیل_خمیری_شدن_کیک
دلیل خمیری شدن کیک چیه؟؟؟
👇لطفا به نکات زیر توجه کنید👇
برای درست کردن یه کیک خوب ابتدا فررو از20دقیقه قبل گرم کنید.
سپس قالب موردنظرتون روبا ارده یاروغن جداکننده ، چرب کنید وکناربگذارید.
کیک درست کردن باید سریع انجام بشه نه اینکه اول تخم مرغ روهم بزنی بعدیادت بیادآرد روالک کنی بعدیادت بیادقالبت روچرب کنی نه اصلا...😏
پس چی شد؟ 👇
اول فرداغ میشه.بعدقالب چرب میشه کناردستت بعدآرد وبکینگ پودررو3بارالک
میکنی کناردستت وبعد تخم مرغ رو از یخچال درمیاری وبعد ماست ووانیل....
خلاصه همشون باید نزدیک دستت باشن.کیک هارو یا با ماست یا با آب ولرم یا با شیرولرم درست کنید
🏮با شیرخنک کیک خمیرمیشه.😞
تخم مرغ روهم بایدبه دمای محیط برسونید.
ماست هم اگه استفاده میکنید به دمای محیط برسه.موادکناردستته کاسه مناسب که بهتره استیل با ارتفاع بلندباشه .
یااگه ندارید یه سطل پلاستیکی باارتفاع بلند.این خیلی مهمه ظرف حتما بایدیه چیزی مثل سطل ماست یاکاسه استیل باارتفاع بلند باشه.
تخم مرغ رو با دورتند اول میزنی کف کنه بعد شکررومیریزی بادورتند و5دقیقه میزنی.
شیریاآب ولرم روکم کم میریزی همینطور که همزن روشنه و فقط 2دقیقه بادورتندوبعدروغن
میریزی وفقط وفقط 6ثانیه بادورکند ومرحله آخرهم آردروطی 3مرحله 7ثانیه فقط 7ثانیه.
پس تمام مراحل باهمزن،اما مدت هم زدن مهمه که گفتم.
قالب روچرب کردی موادرومیریزی ومیزاری طبقه وسط دمای 180 به مدت 40.
🚫تاچهل دقیقه اول اصلاااااا درب فرروبازنکنید.🚫
لطفانکاتی روکه گفتم فراموش نکنید.
یه کیک درست کردن وقتی تمام وسایل کنارته نبایدبیشتراز یه ربع طول بکشه که موادآماده شه.
popak.food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود_اسپاگتی
۱ عدد تخممرغ
اسپاگتی پخته شده
پارمیسان یا پنیر پیتزا
مارینارا ۴ قاشق (سس تند)
گوشت قلقلی پخته شده در سس گوجه به مقدار لازم
توضیحات و مراحل توی فیلم هست.
@shirini71