eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍉 بیست و ششم تیر ماه ۱۴۰۰ 🍉 🍋ناشتا: یک لیوان آب 🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ ابپز + یک لیوان شیر کم چرب 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 2 عدد هویج 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد زرد آلو + 1 عدد هلو 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس+یک کفگیر برنج+۵ قاشق خورشت کم چرب 🍋عصرانه :  چای زنجبیل + یک تکه کیک رژیمی خانگی 🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی کبابی 🍋بعد از شام 1 عدد خرما 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: توت سفید ۱ کیلو شکر ۸۰۰ گرم جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری نمک یک پنس وانیل یک قاشق مرباخوری طرز تهیه: توت ها رو میشوریم. توتهای شناور در روی آب برای مربا عالی میشن توت های پایین تر رو هم تفکیک میکنیم و سالم تر ها رو برای مربا انتخاب میکنیم لابلا شکر میپاشیم و میزاریم یخچال تا ۲۴ ساعت بعد بعد اونو میزاریم روی حرارت اگه توتها آب کم انداخته بودن نصف استکان (برای یک کیلو آب جوش بریزید) قبل از جوشیدن بهش یه پنس نمک اضافه میکنیم و میزاریم شروع به جوشیدن کنه موقع جوشیدن بهش جوهر لیمو میزنیم و منتظر میمونیم تا به قوام برسه حدودا ۴۵ دقیقه با شعله ملایم طول میکشه بعد ازینکه از روی حرارت برداشتین بهش وانیل بزنین تا عطرش بیشتر حفظ بشه این مربا خیلی خوشمزه اس مخصوصا اگه هنگام سرو با عسل رقیق صنعتی هم مخلوط بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 قالبي اول برگهای کلم رو يكي يكي بادقت در مياريم بعد از شستن تو قابلمه آب جوش نصف استكان سركه سفيد و مقداري نمك و زرچوبه اضافه ميكنيم و برگها رو تو اب جوش انتقال ميديم و درش رو ميزاريم تا بپزه مواد دلمه ها از تركيب پياز داغ و گوشت چرخ شده و سبزي معطر و لپه و برنج نيم پز شده و تركيب شده استفاده ميكنيم و مقداري هم ترشي براي مزه دار كردنه مواد دلمه استفاده ميكنيم برگهارو بعد از پخت ابكش ميكنيم ته نواري و زبر برگهاي كلم رو با چاقو جدا ميكنيم و يه قالب ميان تهي رو انتخاب كفش رو خوب چرب ميكنيم برگها رو دور تا دور قالب ميچينيم به صورتي كه لبه هاي برگ كلم از قالب بيرون باشه مواد دلمه رو وسط برگها داخل قالب ريخته و برگها رو برميگردونيم روي هم تا فيكس بشهو مواد مياني مشخص نشه و روش رو فويل ميگيريمو چند تا سوراخ ايجاد ميكنيم و داخل فر قرار ميديم با دماي صدو هشتاد درجه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون شیرمال دسپخت مدیر پز* آموزش هم میدم کدبانوهای که میخوان به پی وی مراجعه کنند آموزش هزینه یی هست😊😊😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : آرد سفید ۲/۵ لیوان ماست ۳/۴ لیوان روغن مایع یک لیوان پودر هل یک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری عسل یک قاشق غذاخوری گلاب ۱/۳ لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکر یک لیوان وانیل مقداری طرز تهیه : اول تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی می‌زنیم تا کرمی و کشدار بشه.بعد روغن رو بریزید و چند ثانیه بزنید. ماست و پودر هل وعسل و گلاب رو هم بریزید و مخلوط کنید.حالا آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردید طی سه مرحله اضافه کنید و هم بزنید.مواد رو داخل کپسول ها تا دو سوم پر کنید و روشو با چاقوی چرب شده بعلاوه بزنید و روشو کنجد بپاشید. حالا اینجای کار مهمه : فر رو از قبل روی ۱۹۰ درجه بذارید تا گرم بشه، کیک رو بذارید داخل فر و فقط ده دقیقه ی اول المنت بالا یا حرارت بالا روشن باشه تا کیک ها قله ای بشن. بعد از ده دقیقه حرارت بالا رو خاموش کنید و حرارت پایین رو با دمای ۱۷۰ روشن کنید ده دقیقه ی دیگه زمان بدید تا کیک ها بپزن. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا