eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
نون خرمایی مدیر پز😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد ) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: نان تست ۱ عدد پنیر گودا یا چدار ۱ورق ژامبون ۱ورق تخم مرغ ۱عدد شیر ۱/۴ لیوان پودر یا پرک سوخاری به میزان لازم طرز تهیه: خب اول از همه نونتون رو به صورت مثلثی به دو قسمت تقسیم کنید پنیرتون رو هم به صورت مثلثی نصف کنید یکی از ورقه های پنیر رو روی نون بذارید سپس روش یه ورق ژامبون و دوباره روش یه ورق پنیر بذارید و یه لایه هم نون بذارید تخم مرغ رو بزنید شیر و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کنید لقمه تون رو بذارید روی یه کفگیر و با احتیاط بذارید توی شیر و تخم مرغ دو طرفشو به مخلوط آغشته کنید فقط خیلی تو شیر نمونه همین که خیس بشه کافیه بعدم با پودر یا پرک سوخاری کاور کنید و تو روغن سرخ کنید فقط لقمه تون رو با یه کفگیر داخل روغن منتقل کنید اول لایه های لقمه تون از هم جداست ولی موقع سرخ کردن پنیرا آب میشن و لایه ها به هم میچسبن. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹 هفدهم مرداد ماه ۱۴۰۰🌹 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: انبه یخ زده یک و یک دوم پیمانه موز یخ زده 1 عدد خرد شده كمپوت آناناس 1 پیمانه خرد شده تخم كتان 2 قاشق سوپ خوری پودر نارگیل 2 قاشق سوپ خوری آب نارگیل 2 قاشق سوپ خوری بلوبری و جوپرک برای تزیین طرز تهیه: انبه و موز یخ زده را با كمپوت آناناس بدون آب، تخم كتان در مخلوط کن هم زده تا یكدست شود. سپس پودر نارگیل و آب نارگیل را اضافه کنید. برای تاپینگ و تزیین از میوه های یخ زده مثل بلوبری، تمشک، جو پرک و برش های نارگیل استفاده کنید. zarinhome ‍@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشیدنی لاغرکننده سنتی یک لیوان آب ولرم 2قاشق گلاب 2قاشق خاکشیر 1قاشق آب لیموی تازه صبح ها ناشتا به مدت یک ماه مصرف کنید و تاثیر چربی سوزی آن را ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه پیاز بزرگ رو نگینی خرد می کنیم و تو مخلوط کره و روغن تفت میدیم تا سبک بشه،نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم،تکه های مرغ رو‌به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم و پشت و‌رو می کنیم تا دوطرفشون کمی سرخ بشه،یک لیوان زرشک رو‌بشویید و به مرغ اضافه کنید(من زرشک تازه استفاده کردم)بعد کمی تفت بدید و یک قاشق بزرگ رب گوجه اضافه کنیدو بعد چند دقیقه تفت دادم و دو لیوان ابجوش تو تابه بریزید و‌نیم ساعت بعد پخت،چند تا آلو(بخارا یا آلوی ترش)اضافه کنید و بذارید بپزه و سسش غلیظ بشه.... sofreh_ironi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک عدد سینه مرغ بزرگ گردو آسیاب شده ۱۰۰گرم رب انار ترش وملس مخلوط ۵قاشق سرخالی پیاز یک عدد نمک وفلفل وزعفرون کمی کره ۵۰گرم 🍗طرز تهیه: سینه ها رو خلالی برش بزنید به ضخامت دو انگشت داخل ظرف بزرگی پیاز خلال شده رو بریزید. انار رو با کمی آب رقیق کنید وداخل ظرف اضافه کنید وگردو وزعفرون ونمک وفلفل رو هم اضافه کنید.بعد سینه های خلالی رو مخلوطش کنید وبزارید تا یک شب در یخچال استراحت کنه. سینه های مرغ رو بصورت نواری بپیچید وداخل سیخ چوبی بزنیدوبعد داخل تابه بچینید ودر تابه رو بزارید وکره رو هم اضافه کنید وبزارید تا با آب خودش پخته وسرخ بشه. حالا در کنار کته کره ای سرو کنید واز طعم بینظیرش لذت ببرید قول میدم عاشق این غذای خوشمزه وآسون میشید. sangellaj @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟🌟🌟🌟🌟 ✍ مواد لازم: آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی) آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد شکر سه چهارم لیوان ماست 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری گلاب یک چهارم لیوان زعفران 1 قاشق چایخوری پودر هل مقداری شیر یک چهارم لیوان پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری روغن مایع برای سرخ کردن نصف فنجان 🥣 طرز تهیه: ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه(چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید 🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🌟🌟🌟 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رسپی یک سالاد خوشمزه و فوری قول داده بودم. مواد لازم پاستا فرمی۱۵۰ گرم تن ماهی یک قوطی خیار سور ۴-۵ عدد درشت شوید تازه یا خشک بمقدار لازم آبلیمو ترش دو‌ق غ سس مایونز بمیزان لازم نمک و‌فلفل بمقدار کافی سیب زمینی آبپز دو‌عدد درشت پاستا را بپزید و‌آبکش کنید. از حالت عادی کمی بیشتر بپزین .سیب زمینی ها را آبپز کرده و به تکه های درشت خرد کنید. خیار شور خرد کرده را با بقیه مواد مخلوط کنید و نمک و فلفل زده ،چند ساعتی در یخچال بگذارید تاسس کاملا بخورد مواد بروند. سپس سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 1 کیلو سیب زمینی نیم کیلو گوجه فرنگی گیلاسی قرمز و زرد 3_2 عدد پیاز کوچک 2 عدد فلفل سبز برای کوفته: 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز رنده شده 1 عدد تخم مرغ 1 حبه سیر 1 مشت جعفری خرد شده نصف استکان آرد سوخاری نصف استکان مغز نان خشک شده (مغز نان باگت) 2_1 قاشق سوپ خوری روغن مایع یا آب نمک ، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه ، زیره از هر کدام به مقدار دلخواه برای سس: 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری کره 2_1 لیوان آب طرز تهیه: برای آماده کردن کوفته گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پیاز رنده شده ، جعفری ریز خرد شده ، سیر رنده شده و ادویه ها را داخل ظرفی بریزید و ورز بدید. سپس آرد سوخاری ، مغز نان پودر شده و آب را اضافه کنید و ورز بدید. از مواد گوشتی تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. سیب زمینی ها را بشویید از وسط نصف کنید و داخل ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید. مواد آماده شده را داخل ظرف پیرکس یا هر ظرف دیگری که در برابر حرارت مقاوم هست به هر شکل که دوست دارید بچینید. با گوجه فرنگی و فلفل و پیاز کوچک تزیین کنید. برای سس کره را داخل ماهیتابه آب کنید رب را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس آب گرم را اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف روی کوفته ها و سیب زمینی ها بریزید. در فر 180 درجه بپزید. نوش جان Turkyemekler @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هندونه غذا ها و شیرینی های بیشتر در لینک زیر 👇👇👇👇👇👇👇 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
_رشته 6 نفر مواد لازم رشته آش 200 تا 250 گرم سبزی آش نیم کیلو پاک نکرده سبزی قورمه سبزی 2 ق.غ سبزی قورمه سبزی اگه به آش اضافه کنید طعم و عطر آش رو بی نظیر می‌کنه البته در حد کم میتونید از همون سبزی قورمه که قبلاً فیریز کردید کمی تو آش بریزید خرفه خرد شده 100 گرم در صورت تمایل پیاز 2 الی 3 عدد بزرگ سیر 5 حبه سیر و پیاز رو میتونید به دلخواه کم یا زیاد کنید کشک به میزان لازم حبوبات شامل نخود لوبیا قرمز و چینی 1 لیوان عدس 1/2 لیوان زعفران دم کرده 3 ق. غ کمی داخل آش و کمی با کشک جهت تزئین نمک فلفل به میزان لازم پودر زیره 1ق.چ فلفل دلمه خرد شده یک عدد در صورت تمایل من استفاده کردم طعم آش رو عالی می‌کنه طرز تهیه ابتدا در همان قابلمه بزرگ که قراره آش رو درست کنیم پیاز را سرخ کرده کمی که سرخ شد سیر را اضافه میکنیم کمی که تفت خورد بعد زردچوبه و نعنا رو ریخته هم زده و سبزی آش و خرفه رو میریزیم فلفل دلمه خرد شده را اضافه کرده و آب رو روی سبزی‌ها ریخته باید آنقدر آب بریزیم که تا پایان پخت آش دیگه بهش آب اضافه نکنیم پس همون ابتدا به نسبت حجم ظرف آب زیاد بریزید وقتی سبزی کاملا پخت حبوبات که از شب قبل خیس کرده و بعد پخته بودیم رو به سبزی پخته شده اضافه کرده و کمی زمان می‌دیم تا با سبزی بجوشد و بیست دقیقه آخر رشته آش رو اضافه میکنیم نمک فلفل پودر زیره زده با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا آش خوب جا بیفته کمی از زعفران دم کرده رو به آش اضافه میکنیم و همچنین اگر دوست داشتید میتونید کشک رو با کمی آب جوش حل کرده و به آش اضافه کنید من همیشه این کار رو انجام میدم کشک به خورد آش می‌ره و طعم آش رو عالی می‌کنه بعد از چند دقیقه آش ما آمادست و به دلخواه تزئین کنید و نوش جان کنید 🌺 درست کنید و از طعم آن لذت ببرید👌👌👍👍 @shirini71