😍🤗
#حلوای_سه_آرد
آرد سفید ، آرد برنج و آرد نخودچی : هر کدام ۱ پیمانه
شکر : ۳ پیمانه
روغن مایع : ۲۰۰ گرم
کره : ۲۵ گرم
گلاب : نصف پیمانه
زعفران : ۳ قاشق غذاخوری
📝 ابتدا شربت رو آماده میکنیم
۲ پیمانه آب و شکر رو روی حرارت قرار میدیم ، شکر که حل شد گلاب و زعفران رو میریزیم و چند دقیقه بعد خاموش میکنیم
همه آردها رو الک میکنیم
آرد سفید رو داخل ماهی تابه میریزیم و خوب تفت میدیم تا رنگش کمی عوض بشه و بوی خامیش گرفته شه ؛ بعد آرد برنج رو میریزیم و دوباره تفت میدیم ؛ در آخر آرد نخودچی رو اضافه میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه دیگر هم تفت میدیم
روغن و کره رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
شعله رو خاموش میکنیم و شربت رو در چند مرحله اضافه میکنیم
شعله رو روشن میکنیم و هم میزنیم تا شربت جذب بشه و حلوا آماده بشه
👈 من در آخر یک قاشق هم روغن حیوانی اضافه کردم
@shirini71
#سیب_زمینی_سرخ_کرده
#پاچین_مرغ
#سالاد_الویه
#سالاد
کلیپ رو ببینید که متوجه شید مرغ ها رو چطوری به این شکل دراوردم
فقط قبلش یه نکته رو باید بگم که پوست ران رو کامل جدا کنید و از قسمت بالا روی استخوان رو برش بدین تا گوشت از استخوان جدا شه که وقتی داشت پخته میشد گوشت جمع شه و حالت توپ توپی به خودش بگیره..سعی کنید از ران های کوچیک استفاده کنید،مرغ ها رو از قبل نیم ساعت با پیاز،زردچوبه کمی دارچین بپزید و بعد توی آرد و تخم مرغ و نهایت پودر سوخاری آغشته کنید و بعد از نیم ساعت سرخ کنید..
اینکه میگن آلومینیوم توی حرارت روغن مضر میشه و این حرفا درسته ها منم سعی کردم خوشگل جان ها رو ایستاده توی روغن سرخ کنم و آلومینیومش از روغن خارج بمونه...
سیب زمینی ها رو وقتی خلالی درشت خرد کردم در حد 5 دقیقه توی آب جوش و نمک ریختمشون تا یه کوچولو نرم شه دقت کنید ما نمیخواییم پخته شه فقط میخواییم نرم شه پس بعد از 5 دقیقه آبکش کردم و توی روغن به صورت شناور با حرارت نسبتا بالا سرخ کردم،خیلی ترد تر و خوشمزه تر میشه نسبت به روش های دیگه.
@shirini71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خیلی دلتنگیم!....
#مداحی زیبای حاج امیر کرمانشاهی
◼️چشماتو ببند
خیال کن با زائرایی!
◼️ چشماتو ببند
خیال کن الان کربلایی
#محرم
#کربلاء
#عاشوراء
#امام_حسین_علیه_السلام
@mojtahedie71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#عصرونه
#سیب_زمینی_بامیه_ای 😋😍
#دورچین_بشقاب
دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک و ترد و خوشگل و البته خیلی خوشمزه میشن که میتونید کنار مرغ و ماهی سرو کنید یا عصرونه درست کنید
فقط بر حسب تجربه یه چیزی بگم چون مواد غلیظ هست بهتره که از قیف پارچه ای استفاده کنید . اگر پلاستیکی باشه چند لایه هم باشه زودی پاره میشه .
مواد لازم :
آرد ۲/۳ پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی
آب ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره بیست گرم
نمک 1ق چ
پکینگ پودر نصف ق چ
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل ۱۷۰ گرم
طرز تهیه :
اول سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم . میزاریم کنار خنک بشه .
آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاد، میتونی برای اینکه خوشرنگ بشه یه قاشق چایخوری زردچوبه هم بریزین . بعد همه آرد( دو سوم یعنی از نصف لیوان بیشتر باشه ) رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه بریزین و مرتب و سریع هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد. حالا خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و قتی خنک شد باید تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره .( باید خنک بشه که تخم مرغ نپزه )
بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رنده شده رو اضافه میکنیم و خوبِ خوب ورز میدیم تا یکدست بشه
خب حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم توی عکسها مشخصه ( برای اینکه مواد غلیظ هست و قیف یک بار مصرف هست بهتره که چند لایه قیف بزارین که وسط کار پاره نشه ) و از مواد به اندازه دلخواه با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
بعدش توی ابکش بزارین تا روغنش کشیده بشه یا اینکه روی دستمال آشپزخونه بزارین . اینم بگم زیاد روغن نمیبره فقط باید توی روغن شناور باشه تا خوب مغز پخت بشه.
atefeh.ghanbarei
@shirini71
😍🤗
#دلمه_کلم 🥬 😋
🔸برای مواد داخل دلمه ها از گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن
🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن
🎀 @shirini71