#بقچه_بادمجان
یه غذا و همچنین پیش غذای و فینگر فود خوش خوراک و خوشمزه و مخصوصا کسایی که بادمجون دوست دارن .
برای ۹ تا ۱۰ عدد
بادمجان ۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۲ ق غ
از بادمجون های گوشتی و دراز استفاده کنین .
بادمجون ها رو پوست کندم . هر کدوم رو به درازا به ۴ قسمت برش دادم . روش نمک پاشیدم و گذاشتم یه چند ساعت بمونه جلوی آفتاب .
بعد بادمجان ها رو داخل تابه با روغن خیلی کم سرخش کردم . در تابه رو من میزارم ، این جوری دیگه نیاز به ریختن روغن زیاد نیستش .
برای تهیه مواد گوشتی (البته که مواد سلیقه ای هستش و حتی می تونین کوفته قلقلی درست کنین ) ، پیاز رو نگینی کردم و با روغن تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه ای رو هم نگینی کردم و ریختم توش . حالا خودتون هر چی دوست دارین میتونین بریزین کاملا سلیقه ای هستش . نمک و فلفل و زردچوبه و رب هم اضافه کردم . بعد از کمی تفت دادم از روی گاز برداشتم .
بادمجون های سرخ شده رو به شکل + روی هم قرار دادم . وسطش مواد گوشتی ریختم و بادمجون ها رو به صورت بقچه پیچیدم . برای فیکس کردنش از خلال دندون استفاده کردم .
توی تابه کمی رب گوجه رو با روغن تفت دادم و بهش یه کم آب اضافه کردم و گذاشتم جوشید . کمی نمک و زردچوبه هم ریختم .بادمجون های بقچه ای رو توش گذاشتم . در تابه رو هم گذاشتم تا بادجون ها بپزن .
@shirini71❤️
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بقچه_بادمجان
@shirini71❤️
🔝
#شامى_بادمجان 🍆🍆🍆
📝مواد لازم
تره، مرزه و جعفري ساطوري شده ١٥٠ گرم
بادمجان پنج عدد
برنج پخته شده نصف پيمانه
پنير پارمزان نصف پيمانه
گوشت چرخکرده ٢٥٠ گرم
تخم مرغ دو عدد
پياز رنده شده يک عدد
نمک ، فلفل به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
♨️طرز تهيه
بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت يک ساعت قرار میدهيم تا تلخی آن گرفته شود. سپس در آبکش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشک میکنيم.
بادمجانها را از وسط دو نيم کرده و در روغن سرخ مینماييم. روي دستمال کاغذي قرار می دهيم تا روغن اضافی آن گرفته شود.
سپس با گوشتکوب، کوبيده و با برنج، گوشت چرخکرده. تخم مرغها ، پياز ، سبزي ها ، نمک، فلفل و پنير پارمزان مخلوط کرده و ورز می دهيم.
کف دست را چرب کرده از مايه به اندازه دلخواه بر ميداريم. پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ ميکنيم.
@shirini71❤️
#کله_گنجشکی🐦🐦🐦
یه غذای تنبلونه ی خیلی خوشمزه😋
اول یه پیاز کوچیک رو تفت دادم و فلفل و زردچوبه هم اضافه کردم بعد رب گوجه زدم صبر کردم تا رنگش رو پس بده بعد دو تا لیوان اب اضافه کردم
وقتی جوش اومد یه سیب زمینی بزرگ رو خورد کردم و بهش اضافه کردم درش رو گذاشتم و تو این فاصله گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط ریز رنده شده نمک و فلفل یه کمی مرزه و ترخون خشک خوب ورز دادم و بعد قلقلی کردم (اندازه سر گنجشک) قلقلی ها رو هم آروم داخل قابلمه ریختم و صبر کردم تا حسابی با شعله ملایم بپزه و جا بیفته شاید نیم ساعتم نشه در آخر نمک اضافه کنید
این خوراک رو میتونید با نون و سالاد شیرازی نوش جان کنید
🍃🌺🍃
🍃🌸@shirini71❤️
#مایع_ماست_پروبیوتیک
براى تهيه اين ماست سفت وقالبى احتياج به شيرتازه داريم يعنى شيرى كه از دام دوشيده شده ويا نهايتااز لبنياتى ها بخرين و(صبركنيدتا در پست بعدى كامل توضيح بدم،شير در دماى هفتاددرجه پاستوريزه ميشه ،تب مالت نگيرينا)،چون شيرهاى پاكتى در هرشكلشون به خاطر فرايندهاى گرمايى زايى كه كارخونه روشون انجام داده،تمام باكترى هاى مفيدش را از دست داده وتبديل به پروبيوتيك جانانه نميشه كه نميشه
حدود سى عدد نخود خام ابگوشتى را بشورين ودر شيشه اى بيندازين وروى ان يك ونيم ليوان شيرگرم سى وهفت درجه(يعنى هم دماى بدن،انگشت را نسوزونه) بريزين،ولى خيلى پر نشه چون جا براى فعاليت وبالا اومدن داشته باشه ودر شيشه را با يك كاغذپوسته اى ويا دستمال كاغذى وكش ببندين وبراى 24 ساعت در جايى گرم درون پارچه اى بپيچيد تا مايه يا مخمر شما اماده بشه واب ومايه شير كاملا ازهم جدابشه وبريم براى مراحل بعدى...👇👇👇
@shirini71❤️
#ماست_پروبیوتیک
#مخمر_نخودی_ماست_پروبیوتیک
#مایع_ماست
در ادامه.
بعد یه مايع دوفاز به دست اومده كه از روى ابكش ردش مى كنيم ونخودها را از قسمت جامد جدامى كنيم وبعداين مخمركه همون قسمت جامدبا بافتى متخلخل هست را دوباره در يك شيشه كاملاتميز واسترليزه ريخته وروى آن يك ليوان شيرگرم سى وهفت درجه مى ريزيم ودوباره با كش ودستمال كاغذى درش را مى بنديم ولاى يك ملحفه مى پوشانيم وبراى حدوددوازده ساعت درجايى گرم قرار مى دهيم تا مايه ماست ما اماده بشه كه بعد از گذشت اين زمان شماچيزى كاملاشبيه ماست تحويل مى گيرين ولى ماست نيست ودر واقع مخمر براى تبديل كردن باكترى هاى شير به ماسته واز اينجا به بعدش هم كاملا مانند ماست درست كردن معمولى است:يعنى براى مرحله سوم:شيرى كه پاستوريزه كرديم را روى حرارت ميزاريم تا به دماى سى وهشت تا چهل درجه در حدى كه انگشت نسوزه برسه وسپس شير گرم را از قابلمه به ظرف موردنظر ماست منتقل مى كنيم واز اين مايه براى هرليترشير سى وپنج گرم اضافه مى كنيم.براى اضافه كردن مايه احتياجى به همزدن نيست واز گوشه ظرف شير، مايه را اضافه مى كنيم وسپس ظرف را در جايى گرم لاى يك پتو به مدت دوازده ساعت قرار مى دهيم چون اين ماست در زمان طولانى ترى بسته ميشه وبعدهم به مدت شش ساعت در يخچال ميزاريم . دفعه بعد هم از این ماست که درست کردیم مایه برمیداریم و بااین ماست دوغ درست میکنیم و از دوغمون کره میگیریم و با بقیه آب کره کشک درست میکنیم و از کره روغن خوش بو میگیریم و همه اینها میشن محصولات لبنی پروبیوتیک ما با چن نخود. 😍
نکته. مایع پروبیوتیک رو نباید تو ظرف پلاستیکی درست کنید.
نکته. با نخود خیس هم میشه
نکته. از قاشق فلزی استفاده نکنید برای هم زدن ماست پروبیوتیک فقط با قاشق چوبی و پلاستیکی باشه.
نکته. ماست پروبیوتیک رو به صورت پودری تو داروخانه ها می فروشن ولی شما می تونید به آسونی تو خونه درست کنید.
نكته:هميشه لبنيات را در پايين ترين جاى يخچال يعنى روى جاميو ه اى قراربدين تاعمر طولانى ترى داشته باشند.
دوستان اگه خوشتون اومد لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون
@shirini71❤️
🔴 چون در زمستون وهوای سرد میشه درست شدن مایع ماست پروبیوتیک 18 تا 24 ساعت هست ,تو هوای گرم واین فصل بعد 7 ,8 ساعت چک کنید اگه نیم بند بود بزاریید یخچال ,بقیه مراحلش تو یخچال انجام بگیره که مایع ترش نشه و زیرش آب جمع نشه. 🌷🌷
@shirini71❤️
#پیام_سلامت
- پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی هستند که درون روده ما یافت میشن و به هضم بهتر غذا و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند و میتونن بدن مارو در مقابل میکروب ها مقاوم تر کنن مواد غذایی مثل ماست، کفیر و شکلات های تلخ حاوی پروبیوتیک هستند ... پس یادمون باشه مصرفشون رو از یاد نبریم ...
@shirini71❤️