🧆 واویشکا
🍳مواد لازم:
▫️گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▫️سیر دو حبه له شده
▫️نارنج تازه یک عدد
▫️پیاز رنده شده دو عدد متوسط
▫️رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
▫️گوجه نگینی خرد شده دو پیمانه
▫️سیب زمینی دو عدد متوسط
🧆 طرز تهیه:
پیاز رو با روغن سرخ کنید وقتی کمی طلایی شد سیر رو اضافه کنید میتونید با پودر سیر هم جایگزین کنید سیر سریع میسوزه بلافاصله زردچوبه وگوشت و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب سرخ بشه رب رو اضافه کنید و گوجه و فلفل قرمز رو اضافه کنید و خوب بگذارید سرخ بشن تا آب گوجه کامل جمع بشه آب نارنج و کمی پودر تخم گشنیز و پودر دارچین و نمک هم در آخر اضافه کنید سیب زمینی هم نگینی سرخ کنید و کنار مایه گوشتی بگذارید این غذا با برنج کته سرو میشود
@shirini71
#قيمه_بادمجون
پیاز رو به مقدار زیاد استفاده کنید .
پیاز رو ریز خرد کنید . پیاز رو همراه گوشت سرخ کنید . اینجوری بوی گوشت بهتر گرفته میشه .
فلفل ، زردچوبه ، چوب دارچین بیندازید ، رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و کامل سرخ کنید تا رنگ رب ، خوشرنگ بشه .
اب بریزید و اجازه بدیدن گوشت بپزه .
لپه رو جدا بپزید ( با این روش رنگ و طعم قیمه فوق العاده میشه و نفخ اون کم میشه)
لپه نیاز به تفت دادم نداره . وقتی گوشت پخت ، نیم ساعت آخر ، لپه ها رو اضافه کنید ، نمک و چاشنی و کمی زعفران بزنید و اجازه بدین جا بیفته .
می تونید چند دقیقه آخر گوجه بادمجون سرخ شده رو روی خورشت بزارید تا چند قل ریز بزنه و طعم خورشت رو بگیره
@shirini71
#کوکی_استارباکس
مواد لازم:
کره 150 گرم (در دمای اتاق)
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب 2 قاشق غذاخوری
پودر قند یا شکر 1 لیوان سر خالی
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 1/2 لیوان
پسته کامل
گردو خرد شده نصف لیوان
آرد 2-3 لیوان ( به تدریج و کنترل شده اضافه کنید)
طرز تهیه:
کره و پودر قند و زرده تخم مرغ را با هم بزنید سپس پودر دارچین، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اب را اضافه کرده سپس آرد را کم کم و به تدریج اضافه کنید ورز بدید تا خمیری به نرمی لاله گوش حاصل شه.
چیپس شکلات، مغز گردو و پسته یا هر مغز دلخواه دیگه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را به کمک سلفون به صورت استوانه با قطر 4 سانتی متر لول کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بذارید.
سپس خمیر رو بیرون بیارید و به اندازه بند انگشت برش بدید.
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کوکی ها رو روی آن بچینید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15 تا 17 دقیقه بذارید تا بپزه.
@shirini71
#ترشی_انگور_شانی
انگور یک کیلو
سرکه و آب به مقدار مساوی (یعنی به اندازه ای که سرکه میزنین به همون اندازه هم آب بریزین)
نبات 250 گرم
اول آب رو میجوشونیم و میزاریم کاملا خنک بشه بعد انگورهامونو میشورییم و از ساقه جدا نمیکنیم با قیچی ساقه هاشو چند تیکه میکنیم تا موقع استفاده ترشی کارمون راحت بشه انگورهارو درون شیشه میریزیم و نصف ظرفمون آب میریزیم و مابقی هم سرکه ودر آخر هم نبات هارو روش میچینیم و درشو کاملا سفت میبندیم و در جای خنک به مدت 20 الی 30 روز قرار میدیم تا ترشیمون آماده بشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
@shirini71
☕️قهوه شکلاتی☕️
👈مواد لازم:
قهوه آسیاب شده: یک سوم پیمانه
شکلات: 2 قاشق چایخوری
عصاره نعنا: نصف قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
آب: 1 پیمانه
🍻 طرز تهیه:
قهوه را پودرکرده، با آب مخلوط کنید، سپس شکلات رنده شده را به آن اضافه کنید، در صورت تمایل میتوانید از پودر شکلات نیز استفاده کنید. وقتی تمام مواد خوب مخلوط شد عصاره نعنا را اضافه کنید و درون یخچال قرار دهید تا سرد شود. در هنگام سرو وانیل را اضافه کنید. این نوشیدنی به شما در هضم غذا کمک میکند، هم چنین خستگی روزانه را برطرف می کند.
@shirini71
#کیک_باقلوا
✅مواد لازم: زعفران ١ قچ، هل ١/٤ قچ، گلاب ١/٤ لیوان، شکر ١/٥ لیوان، آب ١ لیوان، بکینگپودر ۲ قچ، ماست ١ لیوان، روغن ١ لیوان، تخممرغ ۴ عدد، آرد سفید ۲ لیوان
🍰طرز تهیه: فر رو بهمدت ۱۵ دقیقه روی ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن و نصف لیوان شکر رو خوب بزنید تا کرمی رنگ شود. بعد تخممرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. هل و ماست را به مخلوط اضافه و سپس آرد را با بیکینگپودر الک کرده و به مخلوط کنید. مواد را در قالب بریزید و بهمدت ۲٠ دقیقه در فر قرار دهید. کیک آماده است. آن را برش بزنید و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه شربت، آب و زعفران و باقی ماندهی شکر را بهمدت ۱۰ دقیقه در شیر جوش بجوشانید و بعد هل و در آخر گلاب را اضافه کنید. بعد از دو سه جوش، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. شربت را روی کیک بریزید و اجازه دهید تا کیک خوب خیس شود و آن را حداقل ۴ ساعت درون یخچال نگهداری کنید. روی این کیک رو میتونید با خلال پسته یا خلال بادام تزئین کنید.
@shirini71